AC/DC

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Re: AC/DC

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Elfi написа:Направих първа стъпка в събирането на багажа - сложих скъпоценното билетче в чантата :lol: Тръгвам след няколко часа , решихме да си направим една обиколка на къмпингите покрай морето , всяка вечер ще сме на различен :wink: , па дано за 5 дена успеем да се доберем до Атина :lol: :lol: :lol:
Айде със здраве, отивам на лов за приключения :supz:
Направи и втората стъпка в събирането ,взимай въдиците.
Изображение Изображение
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Ако щеш вярвай, но това го направих още стрянта, след като сложих билетчето в чантата :wink: Строила съм две въдици, куфар, кеп, живарник, а сака за личния ми багаж е още празен :lol: :lol: :lol: Чак сега приключих с обслужването на колата, много пари глътна да и се невиди , баш сега! Ма нищо, то добре че тръгнах с нея извън БГ , за да я оправя :lol:
Отивам да фърля джапанките в сака и .......ГАААААААААААААААСССССССССССССССССС :supz:

м/у другото свалила съм си 3,5 GB музика........... :rock: :rock: :rock:
Аватар
zarganski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от zarganski »

Тва беше, и аз тръгвам. Дръж се Србио :mrgreen:
Очаквам след четвъртък да споделяме емоции. Отивам да гледам последната велика банда
Let there be ROOOCK!!! :smt077 :supz:
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Елфито са появи чакайте инфо. :roll:
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Краси_поборника написа:Елфито са появи чакайте инфо. :roll:
ТОВА не може да се опише с думи ..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :wink:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Елфи да не си тука в тълпата че ми се видя една като теб. :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=KDF_mFEkNHU
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Краси, в грешка си нещо , не виждам нищо свързано с ДИСИ тук, :drinkers: :lol:
Сега лягам да спа, стрянта се къпах за събуждане в Бяло море , прибрах се къде 10 и нещо вечерта и съм мнооого уморена, утре ще видим... мжже и да съм по-словоохотлива :lol:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Бахти държеливите старчета се оказаха ! А че наистина е трудно да се опишат с думи е права Елфито отсекъде :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Концерта в Атина беше уникален :supz: :supz: :supz: .Ангъс направи такова соло,което не може да се опише,а и не знам дали някой може изобщо да го повтори.Осветлението и ефектите бяха най доброто до сега ,което съм виждал.
При мен пътуването започна с малко премеждия,но все пак се добрахме до Атина.
Значи взех колата на един мой познат,понеже нямам собствена и във вторник вечерта натоверихме багажа с женат-билети въдици,фото и тн....В 9 вечерта се изстрелваме и право към първата бензиностанция в Люлин да напълним дилижанса с гориво след ,което занулявам километража и тръгваме с бясна скорост(50km/h) :lol: към заветната цел.Колата като цяло си спираше на магия и скоростите влизаха с доста псувни,но както и да е.С голяма радост напускаме София и така до 24.6тия километър,което ще рече до Перник :roll: :roll: .Та стигнахме само до Перник под моста където е отклонението за Кулата :roll: и там си останааме.Скъса се жилото на съединителя.От там обратно в София и на другия ден нов опит само че с автобус.Втория опит беше успешен! :supz: :supz: :supz:
Изображение Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Варианта час и петнайсет минути отиване до Атина на 28ми сутринта + цел ден спокойствие до пет слетобед + ВИП билет + нунане в прилично хотелче със закуска + час и петнайсет връщане на 29ти до Софето идеше общо 264 евра . Та кажи ми сега при това положение струваха ли си твоите мъки ? Е от гледна точка на това че си успял да присъстваш на това грандиозно шоу да ама иначе ........ ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Моите съболезнования , колега LynyrdSkynyrd , за закъсвацията с колата , не си могъл да усетиш и другата тръпка на разходката в гръцко :|

Та....уж мойта я вкарах в ред, натоварихме катуня и тръгнахмеее :D Едно приятелче с жена си беше тръгнал в петък, с преспиване на Кресна ( с къмперче), стрянта рано станал, запалил бойната къща и гас към гръцко. Преди границата точно имах адски неприятен инцидент, тръгнах да изпреварвам един гръцки тир , на двулентов път с мантинели отстрани, а той изведнъж реши че трябва да заобикаля някакво си препятствие на пътя, което аз естествено не можах да видя ! И няма мигач, направо се изнесе в насрещното точно когато му бях насредата и ме изхвърли от пътя, просто незнам как не се забих в мантинелата :!: :!: :!: :| Беше наистина ужасно, успях да овладея лъвчето , натепах спирачките ( добре че ги оправих преди да тръгна ), и се скрих пак зад него! Слава богу нямаше кола насреща, иначе бяхме 3-ма човека дотам! :|
Стигаме границата, всичко е наред, ония двамата смучат бира по пътя , волумето на мах , купона тече, гоним къмпера, който вече беше акустирал на един ПЛАЖ, не на къмпинг. След много кратък разговор решихме, че не щеме къмпинг и отиваме при него :D Даде той координатите на мястото, вкарахме ги у GPS - чето, и "каката" почна да ни водиииииииии :lol: :lol: :lol: Да, ама иска да правя ляв завой на магистралата :rolleyes: :lol: А аз не, та не :roll: Както и да е, приближихме мястото с първото знаменце, подминахме го даже, слязохме от магистралата и оттам се почна големия купон :lol: Въртя ни тая кака през две курортни градчета по най - централните улици, щях да изпомачкам сумати сервитьори, притичкващи с таблите през улицата , щот там едно заведение е с помещение " майка" и през улицата на плажа сууумати маси и пейки с туристи :lol: . Така се объркахме, че спряхме да вярваме на "каката" , ма смееш ли да се отклониш от нейния маршрут??? :shock: НЕ! И те така, след 1 час обикаляне по нейната свирка излязохме на един адски черен път водещ към плажа, и тамън да спра и да обръшам и що да видя : НАЩО КЪЩА на 100 метра пред нас, ма от другата страна на дерето :D С фаровете я осветих, двама навигатори си имах, ма добре че и аз си гледкам :wink: Айде едно завойче, още едно, вече каката я отлюспих, упорито се опитваше да ме отклони от МОЯТА цел, и тамън вече излизам на плажа , и наш Джерко запалил къмпера и тръгнал да ни търси :rolleyes: Ужааас, ако бяхме закъсняли с 2 минути, се се бяхме изгубили...
Та така , стъпихме на БИВАК - 1, на плажа , досами морето, и почнахме с ракийките :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Да, ама с идването видях, че плажа е пълен с рибари :shock: и сърце рибарско не трае, Мими говори гръцки, хванах я под ръчичка и..... оставям вие да се сетите какво последва после :wink: Резултата ми за тази вечер беше една единствена ципура, която подарих на човека да си я носи, а той от благодарност и от кеф, че две жени проявяват такъв интерес към монтаж на въдици и риболов на тяхното море ми подари един челник :D Аз естествено не му останах длъжна и му занесох една бургаска мускатова, да види кво е БГ ракийчица :wink: Последва нов подарък - ДОМАШНО УЗАКИ :partyman: Е само ще ви кажа, че отпих една глътчица от него и отидох на Мелмак :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :drinkers:

Ари че трябва да режа салатензи сега, това беше ДЕН ПЪРВИ и БИВАК № 1 :drinkers:

очаквайте продължение :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

знаех си аз..да не идвам,че сьс сигурност ексцесии щехте да видите-особено заради тира..мноо сьм точен сьс секьв вид камьни,а и имам склонност,ако уцеля,после да си довьршвам работата :D :D ципури ше ми ловиш?а?е нека ти-кьде само една е била-аз,кьсно се сетих,че моеше грам на концерт да стьпя ,ми да си седя да кормя заргани и ципури,докато ВИЕ се занимавате с ГЛУПОСТИ :)

и мелмЬк е с Ъ..... :)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Павка,твоя вариант е бил много спокоен.Ние с толко кинти отидохме двамата с жената.Атина я познаваме вече почти колкото София.Изкарахме от сряда вечерта до събота след обяд.Видяхме доста неща от града,не че има кой знае колко да се гледа,ходихме на плаж на Пирея(то па един плаж мани ,мани.Само каманяци),ама както и да е топнахме задниците.
Единственото за което съжалявам е че се повреди колата и трябваше да се ходи с автобус,а си бях набелязал няколко места през които да мина и да разгледам.Що се отнася до продължителноста на пътуването, това не ми пречи.Миналата година всеки месец ходих до Италия по 2-3пъти в месеца и по един път София-Русе-Варна-Бургас-София за ден така че съм свикнал с шофирането на дълги дистанции.
Изображение Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Бат Мирче-5кила написа:знаех си аз..да не идвам,че сьс сигурност ексцесии щехте да видите-особено заради тира..мноо сьм точен сьс секьв вид камьни,а и имам склонност,ако уцеля,после да си довьршвам работата :D :D ципури ше ми ловиш?а?е нека ти-кьде само една е била-аз,кьсно се сетих,че моеше грам на концерт да стьпя ,ми да си седя да кормя заргани и ципури,докато ВИЕ се занимавате с ГЛУПОСТИ :)

и мелмЬк е с Ъ..... :)
........................ :smt082 :smt082 :smt082 е ток ме удари..........представям си го бат Мирче замерящ близко преминаващи ТИР-чета :smt082 :smt082 :smt082
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

[quote="Бат Мирче-5кила"]знаех си аз..да не идвам,че сьс сигурност ексцесии щехте да видите-особено заради тира..мноо сьм точен сьс секьв вид камьни,а и имам склонност,ако уцеля,после да си довьршвам работата :D :D ципури ше ми ловиш?а?е нека ти-кьде само една е била-аз,кьсно се сетих,че моеше грам на концерт да стьпя ,ми да си седя да кормя заргани и ципури,докато ВИЕ се занимавате с ГЛУПОСТИ :)

Мирчее, изтърва голям купон, братче, а билета накрая го подарихме за 20 евро, ма нямаше кой да се пазари тук :lol: , пък и място имаше и то и в 3-те коли. И ако искаш да знаеш, сега заргана го няма, само ципури и лаврак и някакви дребни продълговати с отровни шипчета на гърба , ма вкусни :D
А сега по темата - пресен поздрав за всички http://www.youtube.com/watch?v=aRQTPLjf5B0 :supz:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”