Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко красиви риби + Нови снимки
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Малко красиви риби
Приятелката ми туко що каза,че това е невъзможно...
А от ме

А от ме

браво и по големи да ги фаташ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Слави 253,непотребно влизаш в конфликти и провокираш,мола те ,не не прави на неможачи нас хората които ,като прво се кефиме на хубави репортажи с хубави снимки,и като второ нас хората които изопшто не не познаваш
Единствено потрсихме от колегата Дракон малко повече около излета-това да ти преведа означава-каде,кога,как,на какво,колко,колкави.........и сичко друго което прави една репортажа истинска.
Оште един пат,поздрав до Дракона за уникалните риби,и с нетрпение очакваме развитие по темата

Оште един пат,поздрав до Дракона за уникалните риби,и с нетрпение очакваме развитие по темата

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
A бравоо !!!!
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
- flyester
- разбира нещата
Страхотни шарани

nikola polizovski написа:Слави 253,непотребно влизаш в конфликти и провокираш,мола те ,не не прави на неможачи нас хората които ,като прво се кефиме на хубави репортажи с хубави снимки,и като второ нас хората които изопшто не не познаваш![]()
Единствено потрсихме от колегата Дракон малко повече около излета-това да ти преведа означава-каде,кога,как,на какво,колко,колкави.........и сичко друго което прави една репортажа истинска.
не търся конфликти но некои от Вас ми се струва че могат само да обиждат на манекени .поставени лица и дресьори на риби

обида според мене е да те наричат манекен хора които дори и на платено не са хващали такава риба

а эа репортажа всеки сам решава кво да напише и кво да не напише
Браво колега,за хубавите риби!Пак да идеш и още по-големи да хванеш!Никола е прав дай малко повече информация.
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Серго ти си бая кретен бе пич. Тия риби са ловени от мен преди седмица и снимките за първи път виждат бял свят. Земеш да се гръмнеш някаде.За излета - Рибите са с тегло 16 килограма и 13 килограма. Имам още десет уловени риби с тегло над 11 килограма които не съм пуснал в темата но ще се постарая да сложа по нататък. Рибите са ловени на топчета и царевица .
-
- ще става разбирач
Бравооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DrAkoN написа:Серго ти си бая кретен бе пич. Тия риби са ловени от мен преди седмица и снимките за първи път виждат бял свят. Земеш да се гръмнеш някаде.За излета - Рибите са с тегло 16 килограма и 13 килограма. Имам още десет уловени риби с тегло над 11 килограма които не съм пуснал в темата но ще се постарая да сложа по нататък. Рибите са ловени на топчета и царевица .
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Баси топалките-якооооооо!
Кога и аз ша удара такъв тупан около обезрибения Плевен.....?
Кога и аз ша удара такъв тупан около обезрибения Плевен.....?

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
хубави риби колега!!!!дай боже всеки да хване такива трофей,без значение дали е на платен или на див водоем

YOU LL NEVER WALK ALONE
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ето още малко красавци