Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

лодка за 25 кинта :)))
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- научил се да хвърля
Re: лодка за 25 кинта :)))
Не я вадя от водата,връзвам си я за брегаExTaZzY написа:Вадил ли си я от водота на тревата да я изсушиш мсиля,че ще се пукне при допира с трвата прилича ми на балон направен от дъвкаdrebg написа:Аз имам такава на село[имаме гьол]до сега не ми е създавала проблеми![]()
![]()
![]()

Само да ти кажа,че не винаги проблема е в плуването,особено при планиските язовири,където водата е по-студена!Миналата година на "Голям Беглик" един мой приятел реши,че ще се прави на мъж и скочи в средата на язовира,беше с жилетка!Само да ти кажа,че едвам го извадихме,беше като парализиран от температурата на водата!Послушай колегите с това шега не бива и да ти я подарят тази лодка не я взимай!На първо място е сигурността.tachev написа:Не пречи , 5 години съм тренирал плуване![]()
, така че и жилетка не ми трябва
![]()
![]()
-
- научил се да хвърля
А иначе за лодките има една от 15 лева самоче друг размер. 

Това за плуването беше в кръга на шегатаPavkata 1977 написа:Само да ти кажа,че не винаги проблема е в плуването,особено при планиските язовири,където водата е по-студена!Миналата година на "Голям Беглик" един мой приятел реши,че ще се прави на мъж и скочи в средата на язовира,беше с жилетка!Само да ти кажа,че едвам го извадихме,беше като парализиран от температурата на водата!Послушай колегите с това шега не бива и да ти я подарят тази лодка не я взимай!На първо място е сигурността.tachev написа:Не пречи , 5 години съм тренирал плуване![]()
, така че и жилетка не ми трябва
![]()
![]()

Туй риболова не е за мен 

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Сакън!Недей моля ти се!!!От "Кауфланд" не!!!Лупих си палатка от там,я питай целия форум що стана с нея на Жребчево на НС-5.Лодката ще е същата работа.tachev написа:http://19min.bg/news/4/15876.html -
-
Този малък плавателен съд може да откриете на атрактивната цена от 25 лева в ''Кауфланд''.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Тачев тя е за еднократна употреба - пълниш я с царевица и монтайите на нея , закарваш я на средата на язовира и я пукаш, дето ще се занимаваш със сподове, ПВА и т.н.

Отивай на гребния да ловиш , не ме занимавай с глупостиshtilio написа:Тачев тя е за еднократна употреба - пълниш я с царевица и монтайите на нея , закарваш я на средата на язовира и я пукаш, дето ще се занимаваш със сподове, ПВА и т.н.![]()

Туй риболова не е за мен 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Няма да се плашите, говедото е 2-3 камерно.
Няма да ви остави да се издавите, само се гаври с вас и се смее, като я бутате към брега с плуване
Няма да ви остави да се издавите, само се гаври с вас и се смее, като я бутате към брега с плуване

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Добре де, в крайна сметка тази лодка става ли за нешто или не???
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Цената е направо смешна,но...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Става за много неща, но не и да разчиташ на нея.
Ако е лятото и захранваш с нея си е ОК, най-много да се намокриш.
Ако е лятото и захранваш с нея си е ОК, най-много да се намокриш.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Днес сутринта я мярнах в кауфланд отидох до нея погледнах я но честно казано и пари да ми дадът няма да вляза с нея кадето и да е
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- петър власев
- разбира нещата
Аз с такава лодка ходя на рафтинг
Като знам кви джаги нося по джобовете когато съм на риболов,с такъв вид приспособление са плаване и в улична локва не влазям

Като знам кви джаги нося по джобовете когато съм на риболов,с такъв вид приспособление са плаване и в улична локва не влазям

я чувствась себя очен хорошо
КАМИКАДЗЕ

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Освен това ,на лодката ясно беше написано ,че е с товаро подемност (не помня точно , ама или 75 или 95 кг.беше) и аз я видях и я подминах като малка гара.
Само това мернах,което автоматически ...БЕЖ.
Пък и си изглеждаше точно като надуваем басейн.
Само отдолу имаше някакво подобие на дюшек,сигурно за баланс не знам.
Само това мернах,което автоматически ...БЕЖ.
Пък и си изглеждаше точно като надуваем басейн.
Само отдолу имаше някакво подобие на дюшек,сигурно за баланс не знам.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН