Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Тубертини ENY SPIN
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Тубертини ENY SPIN
Здравейте колеги,
Един мой много добър приятел на скоро има рожден ден и съм решил да му подаря Тубертини ENY SPIN, 2.40 м, 15-40 гр. (след като прочетох добрите отзиви за нея, в този контекст специални благодарности на сестрата).
Та проблема е, че немога да я намеря в магазините по София или пък в интернет.
Ще ви бъда благодарен ако ми помогнете с търсенето.
Поздрави.
Един мой много добър приятел на скоро има рожден ден и съм решил да му подаря Тубертини ENY SPIN, 2.40 м, 15-40 гр. (след като прочетох добрите отзиви за нея, в този контекст специални благодарности на сестрата).
Та проблема е, че немога да я намеря в магазините по София или пък в интернет.
Ще ви бъда благодарен ако ми помогнете с търсенето.
Поздрави.
Умът е не само знанието, но и умението да го прилагаш.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Тубертини ENY SPIN
Май доста отдавна се изчерпа модела, поне аз не съм го срещал вече по магазините.
Вчера си я купих от магазина на Сунай в Русе.Имаше още бройки.Цената-50 лв.Колеги,моля дайте съвет каква макара ще и пасне най-добре!
Колегата моля да ме извини.Търся такава въдица, Тубертини ENY SPIN 2.40 , 15-40гр ,под дърво и камък,някой може ли да ми каже къде мога да я намеря ?

- Vlado_852
- разбира нещата
Мисля че вече не се продава но да не те излъжа. Тези дви ще се завъртя при Суни и ще го попитам може ли да се направи нещо ако искаш.
Последно промяна от Vlado_852 на Съб Ное 06, 2010 9:36 am, променено общо 1 път.
Колега ще съм ти много благодарен(както и на всеки друг) който ме уреди с такава въдица,може и втора ръка,но да не е чупена или пукана или ремонтирана.