Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз.Рабиша - разрешен ли е за Спортен риболов.
Модератор: sapuna
Яз.Рабиша - разрешен ли е за Спортен риболов.
Добър Вечер.Радвам се да Ви намеря в добро Здраве.Бихте ли така любезни да ми дадете,инфо,за язовира.Разрешен ли е за Спортен риболов.Има ли в Гориста местнос и гъби.Щот от днес,сабалем станах фен и на товас Хоби.Благодаря Ви предварително.На Всички Ви желая.Много добри успехи.При откриването но 06.06.2009 г. 

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Яз.Рабиша - разрешен ли е за Спортен риболов.
Да колега разрешен е има и гориста местност за гъби не знам но риба има
Благодарско bobi_rad
Колегата Иво Доктора е от Белоградчик.Ще кара Щерка си при Майка му за Ваканцията.Та мислим,те там да откриваме.

-
- вече хвърля и на тежко
Сигурен съм че няма да останете разочаровани,а що до градския- поздрави

Последно промяна от bobi_rad на Чет Юни 04, 2009 9:03 am, променено общо 1 път.
Относно рибите не,но от природата... 

-
- вече хвърля и на тежко
В забраната го изтарашиха здраво както всяка година напоследак,но все пак някои шарко може и да те споходи.Езерото държи и сом,и то вече в добра популация.Невероятно как природата успява да се възстановява колкото и да я серем.
Колега язовира е много добар откам природа,а и откам риба.Там има много сом,сащто така шаран,а черженоперките също излизат,аз лично смиатам това лято да направя един хубав риболов за една седмица там.
-
- вече хвърля и на тежко
През забраната имаше мрежи ,но и имаше много проверки и много от тях бяха извадени,nervaa написа:В забраната го изтарашиха здраво както всяка година напоследак,но все пак някои шарко може и да те споходи.Езерото държи и сом,и то вече в добра популация.Невероятно как природата успява да се възстановява колкото и да я серем.
унищожени и накьлцани.

Здравейте,реших да посетя "Рабишкото Езеро". Мисля да заложа пръчки на дъно с качамак за Шаран. Моля рибарите които познават Езерото да кажат с няколко думи от коя страна на Езерото риболова на Шаран би бил най-резултатен ??!!!На куките смятам да сложа сладка царевица. Споделете вашите методи за резултатен улов на Шаран. (Извинявам се ако запитването ми е трябвало да бъде на нова тема!)
Никой ли няма да ми пише ???