Търся ПАЛАТКА

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

djiaaa
новобранец
новобранец

Търся ПАЛАТКА

Мнение от djiaaa »

Здравейте,търся да си купя палатка от онези СТАРИТЕ ПОЛСКИ! Ако някой продава или знае нещо по въпроса ще съм благодарна за инфото!
djiaaa
новобранец
новобранец

Re: Търся ПАЛАТКА

Мнение от djiaaa »

Ето за такава говоря!

Изображение
Аватар
undergrounder
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от undergrounder »

Колега,съвременните коита продават по 50-60 лв.съвсем не са лоши.Лично съм ги пробвал и при проливен дъжд вътре остава сухо.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
ogi_bogi
новобранец
новобранец

Мнение от ogi_bogi »

Колега, виж в саита на Ташев-мисля, че са добри.
isianty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от isianty »

Миналата година имаше на Кауфланд по 20 лв-2 местни 2 пласта бяха, имаше и 3-4 местни по 40-50 лв. Да видим тази година какво ще има :)
FCSH - isianty !
Hobby
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hobby »

Привет колега! Препоръчвам ти да не взимаш палатка от тези, които се продават на килограм в магазини като Била и Кауфланд. Една палатка е добра, когато е ошита добре от добри материали. Когато се търси бюджетен продукт, той се прави от бюджетни материали. Аналогията е същата като при такъмите. Били си купил въдица от магазин "За един лев"? Всъщност зависи какво търсиш, но проблемът при тези палатки, е че се правят от евтини суровини и се шият на юруш. Това са палатки, които трябва да сменяш всеки сезон за да си сигурен, че ще свършат работа при следващият дъжд или буря. Най-честият им дефекте, че не се изпъват добре и правят дипли. А палатката еработи на принципа на чадъра - не пропуска не заради импрегнанта, а заради добре опънатия плат. По този показател повечето от тези вършат работа само за да те пазят от сутрешната роса... :D Палатката е нещо, което ще ти носи сигурност и конфорт докато си сред природата и не бива да пестиш от нея. Имам опит с бивакуването на открито от 84-та година, като съм се занимавал и с екстремен и с познавателен туризъм. Имам опит. Довери ми се. В момента на пазара има много голям избор на палатки и принципът на подбор е елементарен: аналогично качество за аналогична цена. Ако искаш мога да ти дам много линкове към сайтове за палатки с по-високи цени от тези в хипермаркетите, но и с много по-високо качество.
Ако пък и кълве... Още по-добре!
bacheto
новобранец
новобранец

Мнение от bacheto »

Съгласен сам с колегата hobby вземи си качествена палатка.Тази покупка се прави доста рядко,а като завали ще знаеш че нямаш проблеми.Също така са много по леки от евтините.Тази полската сигурно е около 10кг,а новите модели около 4кг. и много малки като обем!
Нека спазваме риболовните закони,за да има и утре риба!!!
karpist
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от karpist »

djiaaa написа:Здравейте,търся да си купя палатка от онези СТАРИТЕ ПОЛСКИ! Ако някой продава или знае нещо по въпроса ще съм благодарна за инфото!
Здравей,имам една полска палатка за продаване:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=382711
Не съм я изпънал както трябва,щото я сглобих само за снимките!
Ако те интересува ,пиши или ми се обади на тел:0884808090
dolphin
новобранец
новобранец

Мнение от dolphin »

За да не отварям нова тема ще се включа тук. Аз също търся палатка, изчетох всички теми във форума и прегледах всички препоръчани от вас сайтове, но не мога да се спра на нищо. Молбата ми за съвет от вас е следната-търся палатка -3-4 местна /ще спим двама човека и куче , а и искам пространство/, държа да е двуслойна и най-важното да е достатъчно висока за да мога права да се преобличам, т.е. височина минимум 1,80м. Във всички сайтове дори и скъпите палатки са ниски. Затова тръгнах да търся втора употреба от чешките или полските. Тази която колегата предлага преди мен ми допада, но какво ви е мнението за алуминиевите рейки, виждам че съвремнните са от фибростъкло? И ако някой има предложение за такава висока палатка моля да сподели.
Предварително благодаря.
dolphin
новобранец
новобранец

Мнение от dolphin »

Марко Поло благодаря, но тези съм ги виждала и ми идват доста големи, както писах ще спим 2 човека и куче, а за багаж чак толкова много място не ми трябва. Пък и парите са им хубави на тия, ако ще давам 1000 лева за палатка предпочитам да си купя каравана. Търся нещо до 150-180 лева, затова се оглеждам и за втора употреба.
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Погледни тази: http://www.poingdestres.co.uk/3722/JRC- ... Bivvy.html
Има я и към 110 паунда, стига да имаш човек, който да ти я донесе до Бг.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

ivelin_1976 написа:Погледни тази: http://www.poingdestres.co.uk/3722/JRC- ... Bivvy.html
Има я и към 110 паунда, стига да имаш човек, който да ти я донесе до Бг.
И тук я има...ама кинтите... :roll:
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2609

Виж тази ми се струва изгодна http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1432
Изображение
dolphin
новобранец
новобранец

Мнение от dolphin »

Благодаря на всички за съветите, явно няма да намеря достатъчно висока но евтина палатка, затова май ще се примиря с накоя Vrdrax. Само че не искам да я купувам по интернет, а да отида в магазина и да я видя разпъната. Някой знае ли да се предлагат в магазин , не онлайн/по възможност магазин в Пловдив/?
ivan22
новобранец
новобранец

Мнение от ivan22 »

zdraveite , prodavam palatka vtora upotreba
dolphin
новобранец
новобранец

Мнение от dolphin »

ivan22, дай повече подробности за палатката- цена , размери, производство,ако имаш и снимки ще е чудесно.
Заключено

Обратно към “Палатка и Каравана”