Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: Сафридът се показа
Комшията ми по стоянка,стар рибар от 5,00 до около 12,00 ,около 2 кг. мешано/дребно,едро/.
В Бургас на моста сафрид колкото искаш но толкова дребен че вече ме е срам да го покажа.Да не вземат и да ни забранят риболова на сафрид докато пораснеmilen kordov написа:Някой в морето днес?????

- alex_vp
- научил се да хвърля
И на Германката днес същата работа, постоянно удряха по 2 -3 - 4 ама накрая за 3 часа от 7 до 10 - двама души има-няма кило, "дребна граца" 

- valiooooo
- ще става разбирач
Днес от 16:30 до 20:00 часа.Пред буната на Ной.Два пъти ни валя дъжд и после слънце,но рибата си взимаше ,вярно по 2-3 но постоянно.Много мешана..Колегите от буната също вземаха много добре.

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
-
- научил се да хвърля
Добре дава и на Рубин , ама там доста залива . Поговорката за дупето и рибата важи в пълна сила 

А бе този гангстер ШОМБИ голем рибар бе братче станал ЕВАЛА.Чичо Вальо и на мен така ми е много добре не сам влизал в морето от 5 дена пак вее имам 10 кила във фризера .Ама изкарай му тази цигара от устата ще срука лодката.

може ли и аз да дойда с професионалистите за риба.

- milen kordov
- научил се да хвърля
Браво,Вальо.Днес е наш ред.
Дааааааа наш редmilen kordov написа:Браво,Вальо.Днес е наш ред.
За да поискаш, трябва да дадеш
-
- новобранец
Успех на вас,аз съм в събота по ранни зори.
Тамън ще дам инфо на Киро,как дава в пет часа сутринта 

Тоше ако сте хванали свирни защото ми звънна Ванко и каза че е много зле работата днес
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Сменяйте цвета на чепарето,зеленото може вече да не работи на пълни обороти. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- milen kordov
- научил се да хвърля
Бат Киро,не е така.Днес с Тошко имаме повече от 10 кг.Ламето върви добре,особено ако е пъстро.Рибата е дребничка,ама няма да се хване и тя,ако чипарето не е каквото трябва.Сполука.
Колега на какъв номер куки и къде я хванахте, защото по 5кг за човек , за дребна риба си е много добро постижение.milen kordov написа:Бат Киро,не е така.Днес с Тошко имаме повече от 10 кг.Ламето върви добре,особено ако е пъстро.Рибата е дребничка,ама няма да се хване и тя,ако чипарето не е каквото трябва.Сполука.
Здравеи А.С. Мястото беше Траката ,съфрида беше смесен но не и от този дребния който ловихме преди няколко дена,като опредекено на дъното излизаха много едри риби,за първи път ловя на сонар а този на Милен си го бива, просто следиш пасажите а те минаваха на 6 и 12 м така че нямахме празно пускане.Искам да подчертая че рибата на Милен беше повече от моята но тои беше подготвен с спецялно чепаре всички цветове на дъгата докато аз си бях на зелено ламе.Обикновенно правя снимки за форума но този път.....на Л.С. Поздрави.
За да поискаш, трябва да дадеш