Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кастел 01-03.06
Кастел 01-03.06
Ето го и обещаният репортаж.Пристигнахме с жена ми на 01.06 към 14.00ч,времето беше супер топло и всичката риба беше на повърхноста и си се препичаше,Иво ни настани в първото бунгало до стената и ме посъветва да хвърлям успоредно на стената на 2-3м дълбочина,че на дълбокото не бутало,последва настаняване,разпъвания,захранки и всичките му галимации.Вечерта както си му е реда барбекюто,салатки,пийване,хапване и лафче с Иво.Така протече първата вечер без никакъв удар,на сутринта реших да поогледам около язовира и забелязах на две места яко ровене и мътилка точно до брега срещу ограденото място за палатки,ето тук
не ми трябваше повече и веднага преместих едната въдица там и захраних с 20 топчета,два часа по късно и бийййййййп и първият шарко 3кг.

Айде и още една въдица в същият район

Малко ми бяха далеко от бунгалото,но нямаше как,така до 21.00ч и пак биййп,ще си счупя краката,резултатът 5кг шаран

Имах още два удара ,но за съжаление ги изтървах,после настана ад,такава буря и гръмотевици,че ме беше страх даже да се доближа до въдиците,да не взема и аз да светна.Така вечерта приключи,на сутринта докато си ловя на директния кефалчета и малки костури,ми повлече много сериозно докато телескопа ми беше целия във водата не спрях да се псувам ,че не сложих ластик.Както и да е след 15 мин. борба му видях гърба.

Ами с това свърши излета,на обяд прибиране на целия цирк и газ към Варна и макар да не бях дошъл за такива риби си изкарах страхотно,а пък и като за сефте се спрвих мисля добре.

не ми трябваше повече и веднага преместих едната въдица там и захраних с 20 топчета,два часа по късно и бийййййййп и първият шарко 3кг.

Айде и още една въдица в същият район

Малко ми бяха далеко от бунгалото,но нямаше как,така до 21.00ч и пак биййп,ще си счупя краката,резултатът 5кг шаран

Имах още два удара ,но за съжаление ги изтървах,после настана ад,такава буря и гръмотевици,че ме беше страх даже да се доближа до въдиците,да не взема и аз да светна.Така вечерта приключи,на сутринта докато си ловя на директния кефалчета и малки костури,ми повлече много сериозно докато телескопа ми беше целия във водата не спрях да се псувам ,че не сложих ластик.Както и да е след 15 мин. борба му видях гърба.

Ами с това свърши излета,на обяд прибиране на целия цирк и газ към Варна и макар да не бях дошъл за такива риби си изкарах страхотно,а пък и като за сефте се спрвих мисля добре.
-
- разбира нещата
Re: Кастел 01-03.06
Чудесен излет
П.П. Колега имам една забелешка към теб.
Като слагаш снимки слагай на нов ред

П.П. Колега имам една забелешка към теб.
Като слагаш снимки слагай на нов ред

Хубаво е , че сте били сред природата , а и в комбинация със салатка , bbq и ракийка по - добро няма
!!!

Туй риболова не е за мен 

-
- и господ не е толокова добър
Добър излет 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега , като гледам заслужавало си е подготовката за този излет ! На снимките изглеждате супер доволни и усмихнати , да ти върви така ,и по- добре, цялата година

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хував излет браво !!
:stm023

Последно промяна от DrAkoN на Чет Юни 04, 2009 7:48 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
-
- сериозен играч
Супер излет

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
Браво за излета колега