Аспержи със Пушена Сьомга

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Аспержи със Пушена Сьомга

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Колкото и да ви звучи снобарко и помпозно ,си е мезе за 7 пипъла за 10лева :shock:
При мене се получи Улеко от самосебеси рецептата ,защото бях ги почнал със бекон ,но докато се помайвах ,благоверната нападна бекона :lol: и за няколко "пишлета" нямаше бекон :x ,та отворих ХАЛАдилника и мернах една "пикадилна" тарелка със сьомга , мамка му и прасе как успяват да вкарат толкова малко и тънко нещо в такава голяааааааааама опаковка ,е !,еФстественно беше останало само едно парче ,но достатъчно за целта :D та! нужник продуктес.........!
АСПЕРЖИ : една "китка" се състои от 15 броя на цена под 4 лева ,ако някой не вдева ,какво е тва животно и има ли почва у нас ? има ,имааааа, и се произвежда сега му е сезона ,а от там и производната цена ,има колеги тип "гурбет" се глезят целогодишно с таквоз, ако не знаете как се обработва до коремопълнене, ето ви осмисляне:

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/af75YFOS5uk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/af75YFOS5uk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

СьОМГА: има я и за 3/5 лева за 100 грама ако сте доайени ,вадете пушилните ,за 10 лева матриал ,малко кленов сироп и сол за помада и трупче ябълкова дрЪвесина и имате пол кило спомени от сьомга!

ПАРМЕЗАН: има пакетчета на прах по@около 2 лева "сек",аз ползвам жокер от Италия ,кило "ГРАНА ПАДАНА"нарендено ми клечи във фригориферо :wink:

ЗЕ
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Аспержи със Пушена Сьомга

Мнение от krokibg »

Готино мезе колега,ама да кажеш едно наздраве ли ??? Изчезваш последно време и никакъв не се вясваш :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Бе нещо бъзика "баба ми по пъпа"(САЙТА), та допълвам:

ЗЕХТИН?СОЛ?ЛИМОН?

ПРЕПАРЕ: горните поДРАВКИ ги обилазвате по Аспержите , и да запомните от мене един принцип, МАЗНИНАТА се лизка последна на всичко което приготвяте ,принципа е физичен ,на мазно всичко бега, как да се овкуси продукта като сте го запечатали с мазнина :?: , но! това е леко лежерно отклонение от МЛЯСА!
цепите АААспержите (баси и батерията) ,навярно размера на едното е свързано с другото.ТА!пъхате тънките дялъници в Цепнатината"АНДРОспЪржа" ,отгоре пармезана, пак там девственната течност :oops: от маслини и на 250 "ГАУСА" :wink: за 10тен минути
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

и за Любо снимков материял и едно тъъъъъъъъъъъънко НАЗДРАВЕ! :drinkers:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

това последното си е пушена херинга щото ако има сърбеж си требе чешанйе!
НАЗДРАВЕ И ДАВИ Е СЛАДКО :drinkers: :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бовси,на гости ли ма каниш :shock: :roll: :mrgreen: :lol: Я беж към кръчмата че тук ша на бият.Тама ще наливам по едно там и да си донесеш и мезето :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Браво,чудна рецепта,ша я направя,ама и броколи ми се видят подходящи за некаква вариация по темата.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”