Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

Аспержи със Пушена Сьомга
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аспержи със Пушена Сьомга
Колкото и да ви звучи снобарко и помпозно ,си е мезе за 7 пипъла за 10лева
При мене се получи Улеко от самосебеси рецептата ,защото бях ги почнал със бекон ,но докато се помайвах ,благоверната нападна бекона
и за няколко "пишлета" нямаше бекон
,та отворих ХАЛАдилника и мернах една "пикадилна" тарелка със сьомга , мамка му и прасе как успяват да вкарат толкова малко и тънко нещо в такава голяааааааааама опаковка ,е !,еФстественно беше останало само едно парче ,но достатъчно за целта
та! нужник продуктес.........!
АСПЕРЖИ : една "китка" се състои от 15 броя на цена под 4 лева ,ако някой не вдева ,какво е тва животно и има ли почва у нас ? има ,имааааа, и се произвежда сега му е сезона ,а от там и производната цена ,има колеги тип "гурбет" се глезят целогодишно с таквоз, ако не знаете как се обработва до коремопълнене, ето ви осмисляне:
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/af75YFOS5uk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/af75YFOS5uk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
СьОМГА: има я и за 3/5 лева за 100 грама ако сте доайени ,вадете пушилните ,за 10 лева матриал ,малко кленов сироп и сол за помада и трупче ябълкова дрЪвесина и имате пол кило спомени от сьомга!
ПАРМЕЗАН: има пакетчета на прах по@около 2 лева "сек",аз ползвам жокер от Италия ,кило "ГРАНА ПАДАНА"нарендено ми клечи във фригориферо
ЗЕ

При мене се получи Улеко от самосебеси рецептата ,защото бях ги почнал със бекон ,но докато се помайвах ,благоверната нападна бекона

АСПЕРЖИ : една "китка" се състои от 15 броя на цена под 4 лева ,ако някой не вдева ,какво е тва животно и има ли почва у нас ? има ,имааааа, и се произвежда сега му е сезона ,а от там и производната цена ,има колеги тип "гурбет" се глезят целогодишно с таквоз, ако не знаете как се обработва до коремопълнене, ето ви осмисляне:
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/af75YFOS5uk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/af75YFOS5uk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
СьОМГА: има я и за 3/5 лева за 100 грама ако сте доайени ,вадете пушилните ,за 10 лева матриал ,малко кленов сироп и сол за помада и трупче ябълкова дрЪвесина и имате пол кило спомени от сьомга!
ПАРМЕЗАН: има пакетчета на прах по@около 2 лева "сек",аз ползвам жокер от Италия ,кило "ГРАНА ПАДАНА"нарендено ми клечи във фригориферо

ЗЕ

- krokibg
- учете се от него
Re: Аспержи със Пушена Сьомга
Готино мезе колега,ама да кажеш едно наздраве ли ??? Изчезваш последно време и никакъв не се вясваш

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бе нещо бъзика "баба ми по пъпа"(САЙТА), та допълвам:
ЗЕХТИН?СОЛ?ЛИМОН?
ПРЕПАРЕ: горните поДРАВКИ ги обилазвате по Аспержите , и да запомните от мене един принцип, МАЗНИНАТА се лизка последна на всичко което приготвяте ,принципа е физичен ,на мазно всичко бега, как да се овкуси продукта като сте го запечатали с мазнина
, но! това е леко лежерно отклонение от МЛЯСА!
цепите АААспержите (баси и батерията) ,навярно размера на едното е свързано с другото.ТА!пъхате тънките дялъници в Цепнатината"АНДРОспЪржа" ,отгоре пармезана, пак там девственната течност
от маслини и на 250 "ГАУСА"
за 10тен минути
ЗЕХТИН?СОЛ?ЛИМОН?
ПРЕПАРЕ: горните поДРАВКИ ги обилазвате по Аспержите , и да запомните от мене един принцип, МАЗНИНАТА се лизка последна на всичко което приготвяте ,принципа е физичен ,на мазно всичко бега, как да се овкуси продукта като сте го запечатали с мазнина

цепите АААспержите (баси и батерията) ,навярно размера на едното е свързано с другото.ТА!пъхате тънките дялъници в Цепнатината"АНДРОспЪржа" ,отгоре пармезана, пак там девственната течност

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и за Любо снимков материял и едно тъъъъъъъъъъъънко НАЗДРАВЕ!

това последното си е пушена херинга щото ако има сърбеж си требе чешанйе!
НАЗДРАВЕ И ДАВИ Е СЛАДКО

това последното си е пушена херинга щото ако има сърбеж си требе чешанйе!
НАЗДРАВЕ И ДАВИ Е СЛАДКО

- krokibg
- учете се от него
Бовси,на гости ли ма каниш
Я беж към кръчмата че тук ша на бият.Тама ще наливам по едно там и да си донесеш и мезето

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Браво,чудна рецепта,ша я направя,ама и броколи ми се видят подходящи за некаква вариация по темата.