КАНАЛИТЕ НА СЕЛО ОРСОЯ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

HOSY
новобранец
новобранец

КАНАЛИТЕ НА СЕЛО ОРСОЯ

Мнение от HOSY »

ПИТАНЕТО МИ Е ДАЛИ ИМА РИБА ОЩЕ В ТЯХ И КАКВА НАЙ ВЕЧЕ.ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ИМАШЕ МНОГО ЩУКА.ЛОВИЛ СЪМ КАРАКУДА И ЧЕРВЕНОПЕРКА В ОБИЛНИ КОЛИЧЕСТВА.

ИНТЕРЕСУВА МЕ КАК Е ПОЛОЖЕНИЕТО СЕГА ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА СЕ ПЪТУВА ОТ SF ДО ТАM????????

МОЖЕ И МАЛКО ИНФО ЗА ДУНАВ В ТОЗИ РЕГИОН 10X ПРЕДВАРИТЕЛНО :oops:
tapasersem
новобранец
новобранец

Мнение от tapasersem »

Преди десетина дни бях на канала има много щука но не калве.За цялият ден хаванах 2 щуки по 1 кг. .Ништо друго не се обади, говорих с един местен той каза че каракудата и червеноперкарта са изчезнали някаде и от пролетта никакжи ги няма.За дунава разбрах че освен маздруга дръго не дав :wink: ало
HOSY
новобранец
новобранец

Мнение от HOSY »

Как я лови щуката на блесна или?????Аз лично съм виждал на блесна доста добри резултати от порядъка за 30мин 5бр към 1 кг май те са най активни там пък имаше бая.Просто не бях потготвен за риболов на щука и само гледах колегите как ги дърпат. :shock: :shock: :shock:
tapasersem
новобранец
новобранец

Мнение от tapasersem »

Щуките ги хванах по системата драшкович. Наложисе да монтирам плувка застото щуките бяха в горните слоеве и само там имаше успех.
С монтираната плувка ( около 4гр.) успешно се облаваха горните слоеве :wink:
HOSY
новобранец
новобранец

Мнение от HOSY »

Да наистина са в горните слоеве и моите наблюдения са такива.Значи заключението е че щуката си я има в добри количества.

КОЛЕГА МИСЛИШ ЛИ ДА ГИ ПОСЕЩАВАШ СКОРО ПАК КАНАЛИТЕ ДА ДАДЕШ ИНФО ПЪК АЗ ЩЕ ТИ ДАМ ОТ ДОСПАТ ТРЪГВАМ НА 17 ПЪК ЩЕ ВИДИМ

УСПЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!!
tapasersem
новобранец
новобранец

Мнение от tapasersem »

БЛАЗЕ ТИ ЗА ДОСПАТ ДАНО ВИЕ ХУБАВО ВРЕМЕТО И СЛУКА ДА ИМА

Канала си държи щука ,има множество малки щуки който ако не бъдат изловени от местните сте продължава да си има. За сажъление не планувам ходене до там но ако чуя нешто сте дам инфо. :)
tapasersem
новобранец
новобранец

Мнение от tapasersem »

БЛАЗЕ ТИ ЗА ДОСПАТ ДАНО ВИЕ ХУБАВО ВРЕМЕТО И СЛУКА ДА ИМА

Канала си държи щука ,има множество малки щуки който ако не бъдат изловени от местните сте продължава да си има. За сажъление не планувам ходене до там но ако чуя нешто сте дам инфо. :)
HOSY
новобранец
новобранец

Мнение от HOSY »

Мерси колега за инфото те там месните много добре се справят с улова мрежи едно друго чували с риба.Не съм ходил от 3-4 години но тогава бях доста очарован от риболова там пък и от популацията.

След някоя друга година нищо нямя да има там........
borenceto86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: КАНАЛИТЕ НА СЕЛО ОРСОЯ

Мнение от borenceto86 »

Скоро някой да е ходил на каналите на Орсоя за Щука?
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

borenceto86 написа:Скоро някой да е ходил
Привет,във вторник ги пообиколих,но нищо/практикувам само спининг/.Местни коментираха че ги били източвали миналата година до сухо и сега е греда.Пробвах да стигна и до Дунава в района,но е много кал и не става,и така чак до Арчар и си бих камшика надолу по течението да търся распери.
borenceto86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borenceto86 »

А на Моминбродското блато отзиви някакви, преди години водата беше голяма и не можах да стигна до каналите и за тва отидох на някаква локва там, доколкото си спомням беше "сливата" и хващах червеноперки дребни и един добър костър на малка платика за стръв. Понеже исках да отида на помпената ама моста беше залят и нямаше как да мина не знам дали сега положението откъм стигане до каналите дали е така.Това беше преди 3-4 години.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”