Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Нашите деца
Модератор: dantho.mihov
- Диканаров
- кандидат преподавател
Re: нашите деца
Боже какви ангели! Моите одавна станаха родители и аз станах дядо на вече 2,3 и 4 клас внуци!Да са ви живи и здрави и вие от тях внуци да учите на риболов! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- научил се да хвърля
Re: Нашите деца
Ето я моята сладурана
риболовка

-
- и господ не е толокова добър
Моята манекенка

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- krokibg
- учете се от него
Ето го и моя заместник,само че е в гръб и лови риба,не се ебава и хич не обръща внимание на камери - мамери,сериозен претендент за зет на дедо си

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
ето и моите рибари :

- krokibg
- учете се от него
Дааа,бодра смяна се задава на хоризонта.Да са ни живи и здрави,за тях живеем и се мъчим

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
procreation OF THE WICKED
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/W5sSOni66C8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/W5sSOni66C8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
живи здрави да са НИ!!!не вярвам в прераждане и пр глупости-ТЕ са ни прераждането
никога не сьм обичал някого толкова много(с едно изключение,което се оказа ГРЕШКА и пак не е толкова) колкото това човече 

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/W5sSOni66C8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/W5sSOni66C8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Съб Юни 06, 2009 12:02 am, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Ето ги мойте трите + жената

и най-малкото

и най-малкото

Чак сега виждам, че има такава темичка....Много е хубава, ще я следя с интерес
Всичките са много сладки, да са ви живи и здрави
Моля да бъда извинена за спама, но след като няма как да се разпиша в темата по друг начин......
(а и все още нямам желание)......
П.с. Митев, отне ми доста време да се уверя в това коя е жена ти.....Ми тя изглежда като по-голямата сестричка

П.с. Митев, отне ми доста време да се уверя в това коя е жена ти.....Ми тя изглежда като по-голямата сестричка

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
to и аз да изспамя,ма като гледам не липсват желаещи да помогнатAmarena написа:Чак сега виждам, че има такава темичка....Много е хубава, ще я следя с интересВсичките са много сладки, да са ви живи и здрави
Моля да бъда извинена за спама, но след като няма как да се разпиша в темата по друг начин......
)

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аз не съм казала,че липсватБат Мирче-5кила написа:to и аз да изспамя,ма като гледам не липсват желаещи да помогнатAmarena написа:Чак сега виждам, че има такава темичка....Много е хубава, ще я следя с интересВсичките са много сладки, да са ви живи и здрави
)![]()
![]()
или поне да ОПИТАТ да помогнат
да не говорим,че и аз като го видях това новото аватарче и почнаха да витаят едни фройдистки диалектически мисли из ПОДсьзнанието ми

П.с Какво ми е на аватарчето

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Дъщеря ми

и жена ми /с малкия син/

и жена ми /с малкия син/