Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Shimano Alivio CX Specimen 3.66 м., 3.0 либри, 3 части
Модератор: sapuna
Shimano Alivio CX Specimen 3.66 м., 3.0 либри, 3 части
Здравейте колеги искам да ви попитам за Shimano Alivio CX Specimen 3.66 м., 3.0 либри, 3 части какво мислите за тази пръчка и ще става ли за Дунава 

-
- новобранец
Re: Shimano Alivio CX Specimen 3.66 м., 3.0 либри, 3 части
вземи си пърт от фибро стъкло и си решаваш проблемите за дунава иначе може и да е добър но за някои чист язовир 

неискам да заяквам
искам хубава здрава и лека пръчка в рамките на 150 лв

- drat
- разбира нещата
Виш в сайта на колмик има промоции. Мой приятел си е харесал некаква за 90 кинта.

проблема е че гледам и нищо невиждам
затова питам вас защото незнам каквво да си взема а във моя град няма нищо добро има китайски буклуци на високи цени

-
- новобранец
разбрах те колега но това е мое мнение по въпроса за риболова по р.дунав там има доста закачки и късания просто една такава въдица не би издържала но смятам че избора ти е добър купувай и само големи риби 

Защо да не издържи,като закачиш някъде няма да дърпаш със сопата,то така всяка една сопа може да се счупи.Според мен пръчката става.ionko.iliev написа:разбрах те колега но това е мое мнение по въпроса за риболова по р.дунав там има доста закачки и късания просто една такава въдица не би издържала но смятам че избора ти е добър купувай и само големи риби
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Shimano Alivio CX Specimen е най-ниския клас на Шимано, в UK 3 пръчки са £99.99 - това в Български левове е около 220-230 лв. за 3-те броя.
Аз съм с Shimano Forcemaster 12" 2.75 lb. но ги използвам само за риболов в затворени водоеми.. за Дунава ме съмнява, че ще дойде малко мека, не за друго а защото на Дунава ако има силно течение и ти трябва поне 200 гр. грап олово а с 3 либровия вариант повече от 120 гр ме те съветвам да мяташ.
Все пак ти знаеш каде какво и как
Не е лоша пръчката, определено е по-добра от другите китаици 
Дет се вика - Кенеф да е , Шимано да е

п.с. Чак сега забелязах че е на 3 части.... само това нещо не ми се връзва
Аз съм с Shimano Forcemaster 12" 2.75 lb. но ги използвам само за риболов в затворени водоеми.. за Дунава ме съмнява, че ще дойде малко мека, не за друго а защото на Дунава ако има силно течение и ти трябва поне 200 гр. грап олово а с 3 либровия вариант повече от 120 гр ме те съветвам да мяташ.
Все пак ти знаеш каде какво и как

Дет се вика - Кенеф да е , Шимано да е

п.с. Чак сега забелязах че е на 3 части.... само това нещо не ми се връзва

Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria