помошт

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
olpi
новобранец
новобранец

Мнение от olpi »

Бензина струва еднакво за всички.Бих казал че и аз съм с ограничени възможности
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

А може би http://www.***.com, просто иска да ви подскаже и нещо друго, ама кой да се сети :lol: Той отговаря на какви ли ваши въпроси относно такатиката и методите на ловене!
Сериозни риби има в повечето водоеми, въпроса опира по скоро до уменията и методите за ловенето им! Аз лично съм бил свидетел на улавянето на шаран 19 кила на яз.Искър, на устието! Също така съм виждал как за един ден се улавят оклоло 30 шарана на яз.Овчарица!
Друг язовир е Жребчево, един приятел извади 12кг шаран/негов личен рекорд/ в района на Параклиса за сведение тогава компанията хвана 17 шарана за една седмица! Един комшия извади 7кг шаран от водоема до с.Кривина!
Просто бъдете упорити! Какво повече може да ви се каже :lol:
Изображение
Veronika

Мнение от Veronika »

www.***.com написа:Хората, които познавам какво им е отношението към рибите знаят къде са не само язовирите, а и местата.
НЯМАМ НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ да споделям с непознати не само язовири, а дори и регионите на същите!
Предполагам те са от "левите"резбари , тези познати.Отдавна имам такова предчувствие за познатите ти, а и за тебе. :lol: :lol: :lol: и отношението ти към жените съвпада с това. Кво ли се хванах на приказка с тебе.Откакто съм във форума гледаш да ме разкараш от всакъде, ама няма да те огрее. :twisted:
x-sinner
новобранец
новобранец

Мнение от x-sinner »

Вероника, напомняш ми на приказката за лисицата и гроздето...
Не е необходимо да реагираш по тоя начин, най-малко з-то момчето е помогнало със съветите си на не малко хора...
Нека се уважаваме един-друг, това носи много по-голяма стойност... :wink:
Последно промяна от x-sinner на Чет Юли 13, 2006 8:27 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
olpi
новобранец
новобранец

Мнение от olpi »

Е дай сега като си жена да ти паднем на колене.Обиждаш един от най добрите шаранджии в Бг.Просто се чудя на какво основание.
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

:lol: :lol: :lol:
Леви, десни резби :lol: :lol: :lol:
Ти връзка с главния мозък имаш ли или само като се шибаш, че тогава си вързана към главния компютър.

П.П. Моля модератора да премахне последните няколко мнения, защото са простотия.
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Торбалан
новобранец
новобранец

Мнение от Торбалан »

А стига де :!:
Пак ли се почна с тъпните?
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
Аватар
thedarkwolf
новобранец
новобранец

Мнение от thedarkwolf »

костуре написа:а зашто изопшто се използва този шлаух
:wink: Шлауха се слага за да наподобява листо, нали все пак трябва да е по реално :wink: Най по възможност трябва да бъде зелен, но може и кафяв,... 8) Нали прасенцето трябва да си хапне ябълката :lol: :wink:
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Поради невъзможността на някои колеги да общуват по нормален начин/без обиди/ ще заключа темата! Мнения няма да трия, нека всеки сам си направи изводите за мненията!
ХАУ!
Изображение
Заключено

Обратно към “Сладководен Риболов”