Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

помошт
Модератор: bobopeli
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
А може би http://www.***.com, просто иска да ви подскаже и нещо друго, ама кой да се сети
Той отговаря на какви ли ваши въпроси относно такатиката и методите на ловене!
Сериозни риби има в повечето водоеми, въпроса опира по скоро до уменията и методите за ловенето им! Аз лично съм бил свидетел на улавянето на шаран 19 кила на яз.Искър, на устието! Също така съм виждал как за един ден се улавят оклоло 30 шарана на яз.Овчарица!
Друг язовир е Жребчево, един приятел извади 12кг шаран/негов личен рекорд/ в района на Параклиса за сведение тогава компанията хвана 17 шарана за една седмица! Един комшия извади 7кг шаран от водоема до с.Кривина!
Просто бъдете упорити! Какво повече може да ви се каже

Сериозни риби има в повечето водоеми, въпроса опира по скоро до уменията и методите за ловенето им! Аз лично съм бил свидетел на улавянето на шаран 19 кила на яз.Искър, на устието! Също така съм виждал как за един ден се улавят оклоло 30 шарана на яз.Овчарица!
Друг язовир е Жребчево, един приятел извади 12кг шаран/негов личен рекорд/ в района на Параклиса за сведение тогава компанията хвана 17 шарана за една седмица! Един комшия извади 7кг шаран от водоема до с.Кривина!
Просто бъдете упорити! Какво повече може да ви се каже

Предполагам те са от "левите"резбари , тези познати.Отдавна имам такова предчувствие за познатите ти, а и за тебе.www.***.com написа:Хората, които познавам какво им е отношението към рибите знаят къде са не само язовирите, а и местата.
НЯМАМ НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ да споделям с непознати не само язовири, а дори и регионите на същите!

Вероника, напомняш ми на приказката за лисицата и гроздето...
Не е необходимо да реагираш по тоя начин, най-малко з-то момчето е помогнало със съветите си на не малко хора...
Нека се уважаваме един-друг, това носи много по-голяма стойност...
Не е необходимо да реагираш по тоя начин, най-малко з-то момчето е помогнало със съветите си на не малко хора...
Нека се уважаваме един-друг, това носи много по-голяма стойност...

Последно промяна от x-sinner на Чет Юли 13, 2006 8:27 pm, променено общо 2 пъти.
-
- ще става разбирач
- thedarkwolf
- новобранец