яз.Стамболийски

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Стефан
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

яз.Стамболийски

Мнение от Стефан »

В момента кълве каракудата на дъно на стръв торен червей. Лови се рано сутрин до към 9-10 часа и вечер след 16 часа. Не съм чувал някой да е улавял нещо друго, различно от каракуда, с изключение на бракониерите с мрежи и електронни въдици. Моля за информация за успешен риболов в Габровски окръг или наблизо.
rosen_sv.
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rosen_sv. »

Висока ли е водата.Ако можеш да ми кажеш колко е нивото на кулата ще придобия представа за местата.
Стефан
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Стефан »

Не съм ходил до кулата. Водата е с около 1 - 1,5 метра над обичайното, топла е и рибата е по дълбокото. По краищата играе много дребна риба. Сомчета и шарани вадят само с мрежи и ток. Не съм чувал някой да е уловил с въдица нещо друго освен каракуда.
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Стефан написа:Сомчета и шарани вадят само с мрежи и ток. Не съм чувал някой да е уловил с въдица нещо друго освен каракуда.
Ужас :evil: :evil: :evil: .Няма ли някакьв контрол на тоя язовир :evil: ИРА или....
Стефан
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Стефан »

Не ми се е случвало да видя проверяващи. Те тия с мрежите и електриките ги гледам са все "момченца с дебели вратленца" и май никой не ги закача. Виж, ако ме набарат мен, че съм хвърлил не 3, а 4 пръчки ще ме изкарат нарушител и ще ми тръснат глобата.
Ние ловим риба заради тръпката, а тези момченца за които писах печелят от нея. Не мислиш ли, че и проверяващите са в играта?
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Стефан написа:Не ми се е случвало да видя проверяващи. Те тия с мрежите и електриките ги гледам са все "момченца с дебели вратленца" и май никой не ги закача. Виж, ако ме набарат мен, че съм хвърлил не 3, а 4 пръчки ще ме изкарат нарушител и ще ми тръснат глобата.
Ние ловим риба заради тръпката, а тези момченца за които писах печелят от нея. Не мислиш ли, че и проверяващите са в играта?
То е ясно как седят нещата в Бьлгария с бракониери,"дебели вратленца" и какво ли не за сьжеление...Така и така ти виждаш тези неща с очите си ако искаш звънни на ИРА и ги питаи какво става там :idea: Ето телефони :arrow: Ловеч 068/600 072 0887/212399
0886/735418
0887/212381
0887/212388

Габрово 066/800 504 0887/212163
0887/212145
или e-mail :arrow: gabrovo@nafa-bg.org за ТЗ Габрово
:arrow: lovech@nafa-bg.org за ТЗ Ловеч
rosen_sv.
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rosen_sv. »

От язовира е много трудно да се проведе мобилен разговор,само M-tel имат много слаб обхват.За проверяващи,от 10 години ходя по 2-3 пъти за по няколко дена на лято и досега не съм виждал.
Стефан
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Стефан »

В неделя мои познати ловили червеноперка на Стамболийски на жито.
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

за стамболииски

Мнение от sashito »

колега ами твоите хора по кои места са ходили,штот аз по рано ходех откъм севлиево от страната ама това беше преди 2 години и сега ако можеш да ми дадеш инфо по тези места как е полужението,благодаря предварително!!!
Стефан
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Стефан »

Точно там ходя и аз - до Севлиево, защото ми е най-близо. Това е един голям ръкав на язовира, има пилчарници. Там, както писах, се дава само каракудата и сега се обадила червеноперка на жито. Не съм ходил към стената и не знам какво е положението там. Чух, че някъде ловели сомчета, но предполагам опъват герими с лодки. Вчера опитах на р.Янтра до с.Янтра - все едно бях хвърлил във ваната. Не чукна поне един път да видя, че има нещо във водата. Като чета тук в сайта как колегите я скъсват тази риба взех да си мисля, че само в нашия край /Габровско/ няма риболов. Явно трябва да се ходи надалеч.
Стефан
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Стефан »

Забравих да ти пиша - водата май всеки ден пада по малко и край брега е кално.
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

за стамболииски

Мнение от sashito »

мерси колега за инфото ами да ми кажеш онзи мост дървения дето по рано се минаваше по него има ли го оште или от миналогодишните наводнения се е разрошилаз ходех по рано по местата които са на 200-300м след него и съм вадил сомчета ама малки и сме ги пускали обратно,ама само през ноща на ампула и на грозд 4ервеи,и щука съм хващал ама само веднаж,ами ти си ходил зна4и на село янтра по реката ами то там е много зле аз съм от горна и ги знам местата в околията аз ходя също по река янтра ама в село долна оряховица ,тази неделя бях пак там ама слабо към 20 каракуди около педя ама предната неделя напраих работа към 4 килограма каракуда и имаше доста добри,ами колега като ходиш нанякуде свиркаи да видим какво хващаш и наслука!!!!!
Стефан
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Стефан »

Информацията ми е, че моста го има, но пътя след него е пропаднал и не може да се мине до скалите с кола. Преди две години лових на скалите и се оказа, че там е голям змиярник. На всеки два метра по една змия, черни на цвят. Казват, че били много отровни. Ако ходиш там - с повишено внимание!
На реката в с.Янтра до миналата година имаше много каракуда, тази година я няма. Предполагам големите води я свлякоха надолу към вас.
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

за язовира

Мнение от sashito »

мерси колега че ме информира за змиите и маи ми мина желанието за тези места ако реша да отида ша ловя по тези места преди моста ами там удобни ли са за палатка ,пътя как е до преди моста за сом може ли да се хварля или ша е наи добре с лодката и да отида дето по рано ти казах 4е съм ловилтам покраи скалите да го търся,ами каракудите на дъно на пружина ли се вадят или??по рано съм ползвал качамак и стериопор и излизаха добри риби,ами тука около търново знаеш ли някои язовир4е кадето мога да хвана нещо по сносно дори и да е платен водоема ,штот по тази янтра взе да ми писва еди н колега от саита http://fishing-mania.com/го гледам 4е в янтра извадил няколко сома ама по кои места то4но някъде около търново е ама каде то4нонезнам,ами има6е един язовир преди севлиево ,след комплекс палмите,мисля 4е се казваше кална курия,миналата година се плащаше по 2 лева на въдица,ама за тази година чувал ли си нещо??ами ако имаш някво инфо пиши и наслука!!!!!
Стефан
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Стефан »

Преди моста има много места, където се слиза с колата до водата и има хубави места за палатки. Каракудата там е на дъно, навътре и на пружината слагаш захранка, а на куките торен червей. Червеноперка на плувка на жито. По този ръкав не съм чувал за друга риба тази година, камо ли за сом. Като имаш лодка пробвай надолу към по-чистата вода. Аз се глася да ходя на море и две-три седмици няма да ходя към Стамболийски. Пиши ми ако идеш какво е положението.
Тези дето пишат, че ловят на Янтра сигурно ходят надолу чак към Дунав - предполагам.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”