Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
яз.Стамболийски
В момента кълве каракудата на дъно на стръв торен червей. Лови се рано сутрин до към 9-10 часа и вечер след 16 часа. Не съм чувал някой да е улавял нещо друго, различно от каракуда, с изключение на бракониерите с мрежи и електронни въдици. Моля за информация за успешен риболов в Габровски окръг или наблизо.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Не ми се е случвало да видя проверяващи. Те тия с мрежите и електриките ги гледам са все "момченца с дебели вратленца" и май никой не ги закача. Виж, ако ме набарат мен, че съм хвърлил не 3, а 4 пръчки ще ме изкарат нарушител и ще ми тръснат глобата.
Ние ловим риба заради тръпката, а тези момченца за които писах печелят от нея. Не мислиш ли, че и проверяващите са в играта?
Ние ловим риба заради тръпката, а тези момченца за които писах печелят от нея. Не мислиш ли, че и проверяващите са в играта?
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
То е ясно как седят нещата в Бьлгария с бракониери,"дебели вратленца" и какво ли не за сьжеление...Така и така ти виждаш тези неща с очите си ако искаш звънни на ИРА и ги питаи какво става тамСтефан написа:Не ми се е случвало да видя проверяващи. Те тия с мрежите и електриките ги гледам са все "момченца с дебели вратленца" и май никой не ги закача. Виж, ако ме набарат мен, че съм хвърлил не 3, а 4 пръчки ще ме изкарат нарушител и ще ми тръснат глобата.

0886/735418
0887/212381
0887/212388
Габрово 066/800 504 0887/212163
0887/212145
или e-mail

- sashito
- ще става разбирач
за стамболииски
колега ами твоите хора по кои места са ходили,штот аз по рано ходех откъм севлиево от страната ама това беше преди 2 години и сега ако можеш да ми дадеш инфо по тези места как е полужението,благодаря предварително!!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Точно там ходя и аз - до Севлиево, защото ми е най-близо. Това е един голям ръкав на язовира, има пилчарници. Там, както писах, се дава само каракудата и сега се обадила червеноперка на жито. Не съм ходил към стената и не знам какво е положението там. Чух, че някъде ловели сомчета, но предполагам опъват герими с лодки. Вчера опитах на р.Янтра до с.Янтра - все едно бях хвърлил във ваната. Не чукна поне един път да видя, че има нещо във водата. Като чета тук в сайта как колегите я скъсват тази риба взех да си мисля, че само в нашия край /Габровско/ няма риболов. Явно трябва да се ходи надалеч.
- sashito
- ще става разбирач
за стамболииски
мерси колега за инфото ами да ми кажеш онзи мост дървения дето по рано се минаваше по него има ли го оште или от миналогодишните наводнения се е разрошилаз ходех по рано по местата които са на 200-300м след него и съм вадил сомчета ама малки и сме ги пускали обратно,ама само през ноща на ампула и на грозд 4ервеи,и щука съм хващал ама само веднаж,ами ти си ходил зна4и на село янтра по реката ами то там е много зле аз съм от горна и ги знам местата в околията аз ходя също по река янтра ама в село долна оряховица ,тази неделя бях пак там ама слабо към 20 каракуди около педя ама предната неделя напраих работа към 4 килограма каракуда и имаше доста добри,ами колега като ходиш нанякуде свиркаи да видим какво хващаш и наслука!!!!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Информацията ми е, че моста го има, но пътя след него е пропаднал и не може да се мине до скалите с кола. Преди две години лових на скалите и се оказа, че там е голям змиярник. На всеки два метра по една змия, черни на цвят. Казват, че били много отровни. Ако ходиш там - с повишено внимание!
На реката в с.Янтра до миналата година имаше много каракуда, тази година я няма. Предполагам големите води я свлякоха надолу към вас.
На реката в с.Янтра до миналата година имаше много каракуда, тази година я няма. Предполагам големите води я свлякоха надолу към вас.
- sashito
- ще става разбирач
за язовира
мерси колега че ме информира за змиите и маи ми мина желанието за тези места ако реша да отида ша ловя по тези места преди моста ами там удобни ли са за палатка ,пътя как е до преди моста за сом може ли да се хварля или ша е наи добре с лодката и да отида дето по рано ти казах 4е съм ловилтам покраи скалите да го търся,ами каракудите на дъно на пружина ли се вадят или??по рано съм ползвал качамак и стериопор и излизаха добри риби,ами тука около търново знаеш ли някои язовир4е кадето мога да хвана нещо по сносно дори и да е платен водоема ,штот по тази янтра взе да ми писва еди н колега от саита http://fishing-mania.com/го гледам 4е в янтра извадил няколко сома ама по кои места то4но някъде около търново е ама каде то4нонезнам,ами има6е един язовир преди севлиево ,след комплекс палмите,мисля 4е се казваше кална курия,миналата година се плащаше по 2 лева на въдица,ама за тази година чувал ли си нещо??ами ако имаш някво инфо пиши и наслука!!!!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Преди моста има много места, където се слиза с колата до водата и има хубави места за палатки. Каракудата там е на дъно, навътре и на пружината слагаш захранка, а на куките торен червей. Червеноперка на плувка на жито. По този ръкав не съм чувал за друга риба тази година, камо ли за сом. Като имаш лодка пробвай надолу към по-чистата вода. Аз се глася да ходя на море и две-три седмици няма да ходя към Стамболийски. Пиши ми ако идеш какво е положението.
Тези дето пишат, че ловят на Янтра сигурно ходят надолу чак към Дунав - предполагам.
Тези дето пишат, че ловят на Янтра сигурно ходят надолу чак към Дунав - предполагам.