руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
smirnoff91
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от smirnoff91 »

Reo написа:Хванах аз един малък, но лошото е че много други кълват на същата жива стръв, а тези двете скъпи рибки са явно доста по-редки.Хванах почти 200 кг сом и то през деня :shock:

Изображение Изображение Изображение

Иначе за тая рибка около 180 хиляди взех:

Изображение

ще се ловят явно...
тва тая последната "рибка" на колко дълбочина , на дънна ли я хвана ши кажиш ли :D

Изображение
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Reo написа:Хванах аз един малък, но лошото е че много други кълват на същата жива стръв, а тези двете скъпи рибки са явно доста по-редки.
ще се ловят явно...
Когато на страница 94 в поста си от 17 Май информирах форума и качих обновление 2.2.1.4, тия рибки "Малый лжелопатонос" и "Большой лжелопатонос" се ловяха по 4-5 бр.за вечер (игрова) и само за един ден игра можеше да си повишиш рейтинга с няколко разряда.И там,както и в нашия форум се намериха недоволни,които разкритикуваха разработчиците.Последните отреагираха веднага и още на другия ден пуснаха обновление 2.2.1.5 в което коригираха броя на тия рибета на локацията и изтриха линка към 2.2.1.4.(Затова forest написа,че неможе да го намери)
За 2.2.1.5 ви информирах веднага на 18 Май и пуснах линк,НО в P.S. посъветвах да не бързате с 2.2.1.5.,защото имам съмнения
И така,ако искате да ловите повечко от тия рибета трябва да се върнете на 2.2.1.4.
Наслука!! :smt023
P.S.Забравих да ви информирам (ако някой го интересува де :lol: ),аз съм си същия spas48,но си смених ника по мой лични причини.
Изображение НАСЛУКА!!
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

bai_spas написа:
Reo написа:Хванах аз един малък, но лошото е че много други кълват на същата жива стръв, а тези двете скъпи рибки са явно доста по-редки.
ще се ловят явно...
Когато на страница 94 в поста си от 17 Май информирах форума и качих обновление 2.2.1.4, тия рибки "Малый лжелопатонос" и "Большой лжелопатонос" се ловяха по 4-5 бр.за вечер (игрова) и само за един ден игра можеше да си повишиш рейтинга с няколко разряда.И там,както и в нашия форум се намериха недоволни,които разкритикуваха разработчиците.Последните отреагираха веднага и още на другия ден пуснаха обновление 2.2.1.5 в което коригираха броя на тия рибета на локацията и изтриха линка към 2.2.1.4.(Затова forest написа,че неможе да го намери)
За 2.2.1.5 ви информирах веднага на 18 Май и пуснах линк,НО в P.S. посъветвах да не бързате с 2.2.1.5.,защото имам съмнения
И така,ако искате да ловите повечко от тия рибета трябва да се върнете на 2.2.1.4.
P.S.Забравих да ви информирам (ако някой го интересува де :lol: ),аз съм си същия spas48,но си смених ника по мой лични причини.
спасе , ти си същия спас от преди нали , евала ти правя човек на тебе мн работа вършиш , благодаря ти за тва чи ни каза :finga: :prayer:
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

smirnoff91 написа:спасе , ти си същия спас от преди нали , евала ти правя човек на тебе мн работа вършиш , благодаря ти за тва чи ни каза :finga: :prayer:
Благодаря !! :prayer: Радвам се,че някой оценя труда ми!! Старая се да бъда полезен с каквото мога.Продължавам да работя и по BG-варианта,но работата е много а времето малко,в скоро време ще потърся може би помощ от някои колеги.
Изображение НАСЛУКА!!
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Има ново обновление на играта "2.3.0.0 Beta 1"
Качва се след "Обновление 2.2.1.5" Задължително) .Аз го качих,но не съм го пробвал още.
Според руснаците измененията са:
1.Махната е рибата "Пинагор" от база Озеро
2.Добавени са закачки при лов на плувка и дъно
Внесени са корекции при рибите:
- Щуки- Рваного сапога- Ржавого ведра- Сома- Саргана- Тунца синего- Аральского усача- Клада- Плотвы- Гадюки обыкновенной- Рыбца- Пескаря- Окуня- Ерша- Болотного шмурика
4.Подредени са по азбучен ред храната и къщите
5.Изменение в списъка с лицензиите
6.Добавена е версията на играта в живарника ( в смисъл,като отвориш живарника,там пише коя версия е играта)
7.Изменена е цената на спинига за 1850кг.(10000000р.)
8.Поправени са печатни грешки
9.Изчистен е от ненужна информация файла "pref.txt"
10.Махнати са от база Днепр "вобла" и "голый осман"
11.Махната е от база Витим "чавыча"
Който иска да пие вода от извора да посети руския форум.А за тия,които нямат тая възможност съм го качил ТУК
Моля,който го качи и пробва да сподели мнение във форума!
Изображение НАСЛУКА!!
princeivo
новобранец
новобранец

Мнение от princeivo »

Някой знае ли,защо като вляза в турнир не мога да се запиша?На Руска Рибалка 2.2.
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

princeivo малко по-назад го обсъждахме това.А тия па се оляха.Защо закачки за плувка и дъно сложиха.
Изображение
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Еми то хубаво нови обновления ами сега с коя клевалка да се оправяме си ебало мам.та.....
Изображение
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Получи се историята от по-предните обновления.Веднага след 2.3.0.0 Beta 1 пуснаха ново 2.3.0.0 Beta 2.
Качих ги и двете на 4storing.com,но мисля,че пак има някакво объркване най-вече с цените на прътовете.Затова съвета ми е да не бързате.
Въпреки всичко мераклийте да експериментират могат да опитат.
Обновление 2.3.0.0 Beta 1 :arrow: ЦЪК
Обновление 2.3.0.0 Beta 2 :arrow: ЦЪК
И двете могат да се слагат след 2.2.1.5 независимо едно от друго (в смисъл можете да сложите което искате)
Изображение НАСЛУКА!!
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

исках да питам кви са тия закачки при въдиците или там квито са :?: :?:

предлагам и да си направим някаква таблица с рекорди на риби , някви предложения как да я направим :?: :?: :?: :?:
princeivo
новобранец
новобранец

Мнение от princeivo »

Някой знае ли,защо като вляза в турнир не мога да се запиша?На Руска Рибалка 2.2...........Имам предвид че се регистрирам и влизам в турнира,но в моменто в който започне турнира и не мога да се сейвам!!!
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Аааа, татка кажи.Не може да се сейв-ваш на турнир.Даже ако опиташ после не ти дава и като го приключиш.Така е при всички май.Не знам дали е нарочно направено.Но си играй турнира без save.Това е положението.
Изображение
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Излезе поредното обновление за играта - 2.3.0.0 Beta 3 : http://4storing.com/vg2sgd/d924dc8728e1 ... abc60.html
По-значителните промени са, че вече би трябвало да се ловят сандъчетата със съкровищата, добавен е елексир за опит, намалено е количеството алкохол в магазина и е добавен .ехе файл за 64 битови ОС.
Изображение
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Някой може ли да качи обновлението 2.1.1.5
Изображение
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Аз съм до обновление 2.1.1.4 вие как сте колеги споделяйте да знаем как седят нещтата
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”