Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: руская рибалка 2.0
тва тая последната "рибка" на колко дълбочина , на дънна ли я хвана ши кажиш ли

-
- вече хвърля и на тежко
Когато на страница 94 в поста си от 17 Май информирах форума и качих обновление 2.2.1.4, тия рибки "Малый лжелопатонос" и "Большой лжелопатонос" се ловяха по 4-5 бр.за вечер (игрова) и само за един ден игра можеше да си повишиш рейтинга с няколко разряда.И там,както и в нашия форум се намериха недоволни,които разкритикуваха разработчиците.Последните отреагираха веднага и още на другия ден пуснаха обновление 2.2.1.5 в което коригираха броя на тия рибета на локацията и изтриха линка към 2.2.1.4.(Затова forest написа,че неможе да го намери)Reo написа:Хванах аз един малък, но лошото е че много други кълват на същата жива стръв, а тези двете скъпи рибки са явно доста по-редки.
Иначе за тая рибка около 180 хиляди взех:
ще се ловят явно...
За 2.2.1.5 ви информирах веднага на 18 Май и пуснах линк,НО в P.S. посъветвах да не бързате с 2.2.1.5.,защото имам съмнения
И така,ако искате да ловите повечко от тия рибета трябва да се върнете на 2.2.1.4.
Наслука!!

P.S.Забравих да ви информирам (ако някой го интересува де

-
- новобранец
спасе , ти си същия спас от преди нали , евала ти правя човек на тебе мн работа вършиш , благодаря ти за тва чи ни казаbai_spas написа:Когато на страница 94 в поста си от 17 Май информирах форума и качих обновление 2.2.1.4, тия рибки "Малый лжелопатонос" и "Большой лжелопатонос" се ловяха по 4-5 бр.за вечер (игрова) и само за един ден игра можеше да си повишиш рейтинга с няколко разряда.И там,както и в нашия форум се намериха недоволни,които разкритикуваха разработчиците.Последните отреагираха веднага и още на другия ден пуснаха обновление 2.2.1.5 в което коригираха броя на тия рибета на локацията и изтриха линка към 2.2.1.4.(Затова forest написа,че неможе да го намери)Reo написа:Хванах аз един малък, но лошото е че много други кълват на същата жива стръв, а тези двете скъпи рибки са явно доста по-редки.
Иначе за тая рибка около 180 хиляди взех:
ще се ловят явно...
За 2.2.1.5 ви информирах веднага на 18 Май и пуснах линк,НО в P.S. посъветвах да не бързате с 2.2.1.5.,защото имам съмнения
И така,ако искате да ловите повечко от тия рибета трябва да се върнете на 2.2.1.4.
Наслука!!
P.S.Забравих да ви информирам (ако някой го интересува де),аз съм си същия spas48,но си смених ника по мой лични причини.

-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря !!smirnoff91 написа:спасе , ти си същия спас от преди нали , евала ти правя човек на тебе мн работа вършиш , благодаря ти за тва чи ни каза![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Има ново обновление на играта "2.3.0.0 Beta 1"
Качва се след "Обновление 2.2.1.5" Задължително) .Аз го качих,но не съм го пробвал още.
Според руснаците измененията са:
1.Махната е рибата "Пинагор" от база Озеро
2.Добавени са закачки при лов на плувка и дъно
Внесени са корекции при рибите:
- Щуки- Рваного сапога- Ржавого ведра- Сома- Саргана- Тунца синего- Аральского усача- Клада- Плотвы- Гадюки обыкновенной- Рыбца- Пескаря- Окуня- Ерша- Болотного шмурика
4.Подредени са по азбучен ред храната и къщите
5.Изменение в списъка с лицензиите
6.Добавена е версията на играта в живарника ( в смисъл,като отвориш живарника,там пише коя версия е играта)
7.Изменена е цената на спинига за 1850кг.(10000000р.)
8.Поправени са печатни грешки
9.Изчистен е от ненужна информация файла "pref.txt"
10.Махнати са от база Днепр "вобла" и "голый осман"
11.Махната е от база Витим "чавыча"
Който иска да пие вода от извора да посети руския форум.А за тия,които нямат тая възможност съм го качил ТУК
Моля,който го качи и пробва да сподели мнение във форума!
Наслука!!
Качва се след "Обновление 2.2.1.5" Задължително) .Аз го качих,но не съм го пробвал още.
Според руснаците измененията са:
1.Махната е рибата "Пинагор" от база Озеро
2.Добавени са закачки при лов на плувка и дъно
Внесени са корекции при рибите:
- Щуки- Рваного сапога- Ржавого ведра- Сома- Саргана- Тунца синего- Аральского усача- Клада- Плотвы- Гадюки обыкновенной- Рыбца- Пескаря- Окуня- Ерша- Болотного шмурика
4.Подредени са по азбучен ред храната и къщите
5.Изменение в списъка с лицензиите
6.Добавена е версията на играта в живарника ( в смисъл,като отвориш живарника,там пише коя версия е играта)
7.Изменена е цената на спинига за 1850кг.(10000000р.)
8.Поправени са печатни грешки
9.Изчистен е от ненужна информация файла "pref.txt"
10.Махнати са от база Днепр "вобла" и "голый осман"
11.Махната е от база Витим "чавыча"
Който иска да пие вода от извора да посети руския форум.А за тия,които нямат тая възможност съм го качил ТУК
Моля,който го качи и пробва да сподели мнение във форума!
Наслука!!

Някой знае ли,защо като вляза в турнир не мога да се запиша?На Руска Рибалка 2.2.
-
- вече хвърля и на тежко
princeivo малко по-назад го обсъждахме това.А тия па се оляха.Защо закачки за плувка и дъно сложиха.

- versace
- вече хвърля и на тежко
Еми то хубаво нови обновления ами сега с коя клевалка да се оправяме си ебало мам.та.....

-
- вече хвърля и на тежко
Получи се историята от по-предните обновления.Веднага след 2.3.0.0 Beta 1 пуснаха ново 2.3.0.0 Beta 2.
Качих ги и двете на 4storing.com,но мисля,че пак има някакво объркване най-вече с цените на прътовете.Затова съвета ми е да не бързате.
Въпреки всичко мераклийте да експериментират могат да опитат.
Обновление 2.3.0.0 Beta 1
ЦЪК
Обновление 2.3.0.0 Beta 2
ЦЪК
И двете могат да се слагат след 2.2.1.5 независимо едно от друго (в смисъл можете да сложите което искате)
Наслука!!
Качих ги и двете на 4storing.com,но мисля,че пак има някакво объркване най-вече с цените на прътовете.Затова съвета ми е да не бързате.
Въпреки всичко мераклийте да експериментират могат да опитат.
Обновление 2.3.0.0 Beta 1

Обновление 2.3.0.0 Beta 2

И двете могат да се слагат след 2.2.1.5 независимо едно от друго (в смисъл можете да сложите което искате)
Наслука!!

-
- новобранец
исках да питам кви са тия закачки при въдиците или там квито са

предлагам и да си направим някаква таблица с рекорди на риби , някви предложения как да я направим

предлагам и да си направим някаква таблица с рекорди на риби , някви предложения как да я направим

Някой знае ли,защо като вляза в турнир не мога да се запиша?На Руска Рибалка 2.2...........Имам предвид че се регистрирам и влизам в турнира,но в моменто в който започне турнира и не мога да се сейвам!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Аааа, татка кажи.Не може да се сейв-ваш на турнир.Даже ако опиташ после не ти дава и като го приключиш.Така е при всички май.Не знам дали е нарочно направено.Но си играй турнира без save.Това е положението.

-
- вече хвърля и на тежко
Излезе поредното обновление за играта - 2.3.0.0 Beta 3 : http://4storing.com/vg2sgd/d924dc8728e1 ... abc60.html
По-значителните промени са, че вече би трябвало да се ловят сандъчетата със съкровищата, добавен е елексир за опит, намалено е количеството алкохол в магазина и е добавен .ехе файл за 64 битови ОС.
По-значителните промени са, че вече би трябвало да се ловят сандъчетата със съкровищата, добавен е елексир за опит, намалено е количеството алкохол в магазина и е добавен .ехе файл за 64 битови ОС.

- versace
- вече хвърля и на тежко
Аз съм до обновление 2.1.1.4 вие как сте колеги споделяйте да знаем как седят нещтата