Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За форумните правила
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
За форумните правила
Какво ще кажете за евентуални форумни промени,свързани с правилата за членство във форума?
Примерна разработка:
Правила за писане във Форума
I. Регистрацията
- изберете си дълъг и интересен прякор, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_KARAKUTKI, ЖИК}|{ТАК,BoLLonesa8metr@,3килашаранифанаХ...
Препоръчително с главни букви и числа!
- в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета.
- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума.
- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например,сгола кака,бира и препратка към геймърски сървър!
Друг вариант е картинка относно някаква инициатива, например 'Аз съм пич и пия боза, А ТИ ? ? ?', 'Аз съм пич и не свалям сръбска, А ТИ ? ? ?', 'Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА ? ? ?'... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен.
- ако се сдобиете с някакъв ранг, вие сте направо полу-БОГ!
Направете си повече от една регистрация, безплатно e.
II. Началото
- трябва да имате някакъв стил на писане... 'еТ0 ТаKa E go5pe HanPuMep',диалектиката е задължителна!
- ще ви кажат да прочетете правилата на форума, но НЕ ГИ четете, за Бога!
Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл.
От друга страна те са дълги и само ще ви отегчат.
- разузнайте кои са 'шефовете'... от време на време им пращайте по някое съобщение 'ko prai6' и се дръжте с тях все едно сте приятели.
- задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса.
Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви)Не е от значение ходите ли за риба или не!!!Важното е мнения да има!
III. Теми - заглавията - използвайте предимно 'POMO6T', 'HEEEEELP!1!11!!11!!!!!!!', 'PROBLEM','каде калве'..
А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н
- пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така!
- старайте се да отваряте нова тема за всичко, което не знаете или се колебаете-търсачката не работи,пък и да работи кажете,че не и разбирате!Да са я измислили по простичка!
- ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - 'aide be, nikoi li ne znae??!??!!?'
- пускайте темите си най-малко в 2 от разделите
- няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте.
IV. Отговори в теми
- отговорът ви да не е повече от 1 ред, максимум 3-4 думи!
В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове.
- ако някой някъде ви противоречи - напсувайте го!
Ако не директно по темите - пращайте лични съобщения.
- използвайте мнооого емотиконки, минимум по 3 от вид.
- ако някой каже нещо смешно не забравяйте да пуснете някоя емотиконка, примери - ' '...
- използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса!
- задължително използвайте думички като 'pi4', 'bace', 'man', 'batka'...
Иии... изрази като 'aa utepa ribata brato!!' или 'xaxxaxa, kurti6 mivki' или 'baaaaa stri6i mi sa boloto ot kef'.
- гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност.
След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували.
- където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - 'da i az taka mislq' или 'ehh, izprevari me ' или 'imam q sy6tata,tejka i e akciqta'
V. Краят
Все някой ден ще ви омръзне да пишете тук и напсувайте някой от администраторите.
Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива.
Примерна разработка:
Правила за писане във Форума
I. Регистрацията
- изберете си дълъг и интересен прякор, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_KARAKUTKI, ЖИК}|{ТАК,BoLLonesa8metr@,3килашаранифанаХ...
Препоръчително с главни букви и числа!
- в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета.
- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума.
- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например,сгола кака,бира и препратка към геймърски сървър!
Друг вариант е картинка относно някаква инициатива, например 'Аз съм пич и пия боза, А ТИ ? ? ?', 'Аз съм пич и не свалям сръбска, А ТИ ? ? ?', 'Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА ? ? ?'... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен.
- ако се сдобиете с някакъв ранг, вие сте направо полу-БОГ!
Направете си повече от една регистрация, безплатно e.
II. Началото
- трябва да имате някакъв стил на писане... 'еТ0 ТаKa E go5pe HanPuMep',диалектиката е задължителна!
- ще ви кажат да прочетете правилата на форума, но НЕ ГИ четете, за Бога!
Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл.
От друга страна те са дълги и само ще ви отегчат.
- разузнайте кои са 'шефовете'... от време на време им пращайте по някое съобщение 'ko prai6' и се дръжте с тях все едно сте приятели.
- задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса.
Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви)Не е от значение ходите ли за риба или не!!!Важното е мнения да има!
III. Теми - заглавията - използвайте предимно 'POMO6T', 'HEEEEELP!1!11!!11!!!!!!!', 'PROBLEM','каде калве'..
А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н
- пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така!
- старайте се да отваряте нова тема за всичко, което не знаете или се колебаете-търсачката не работи,пък и да работи кажете,че не и разбирате!Да са я измислили по простичка!
- ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - 'aide be, nikoi li ne znae??!??!!?'
- пускайте темите си най-малко в 2 от разделите
- няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте.
IV. Отговори в теми
- отговорът ви да не е повече от 1 ред, максимум 3-4 думи!
В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове.
- ако някой някъде ви противоречи - напсувайте го!
Ако не директно по темите - пращайте лични съобщения.
- използвайте мнооого емотиконки, минимум по 3 от вид.
- ако някой каже нещо смешно не забравяйте да пуснете някоя емотиконка, примери - ' '...
- използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса!
- задължително използвайте думички като 'pi4', 'bace', 'man', 'batka'...
Иии... изрази като 'aa utepa ribata brato!!' или 'xaxxaxa, kurti6 mivki' или 'baaaaa stri6i mi sa boloto ot kef'.
- гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност.
След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували.
- където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - 'da i az taka mislq' или 'ehh, izprevari me ' или 'imam q sy6tata,tejka i e akciqta'
V. Краят
Все някой ден ще ви омръзне да пишете тук и напсувайте някой от администраторите.
Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива.
-
- кандидат преподавател
Re: За форумните правила

- Моряка
- кандидат преподавател
Митак Егото съществува откак се е пръкнал света
ама нали нашето поколение е от Джулая подкрепям 

А сега де? 

-
- разбира нещата
Веднага ще започна с редакцията на профила си,точно да се в
писва в описанието на Митака

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- Skorpi
- сериозен играч
Сапуне, все си мисля че българина трудно се променя то и за това бай ти Ганя си е все още актуален 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- вече хвърля и на тежко
Явно ти е накипяло от нещо или някой ,не се сърди, ама се смях с глас на новите правила . С нетърпение чакам в неделя като се върнем от Ценово да видя новите аватари , подписи и т.н.
ПП Не се коси , така и така тия за които пишеш няма да те разберат /то сигурно и аз толкова съм разбрал /

ПП Не се коси , така и така тия за които пишеш няма да те разберат /то сигурно и аз толкова съм разбрал /

- Живко Василев
- разбира нещата
В началото като четох ми стана смешно и забавно, после като се замислих точно тези нещица които си описал ме дразнят най вече във форума. Ама мойта лесна аз съм обикновен потребител и съм тук само от една година. Разглеждал съм старите мнения на някои съфоромци и си мисля че преди време повече се е писало за риболов и нещата свързани с него. Много хора са спрели да споделят и както виждам със право. Може би и аз ще спра да пиша, ако нещата си останат по старо-му. Много демокрация има във форума и други неща ама айде....
Още 4 часа и съм за риба. Успех и на вас колеги
Още 4 часа и съм за риба. Успех и на вас колеги

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- valiooooo
- ще става разбирач
И аз съм на същото мнение.Много дрязги,покупко продажби и спам.jivas написа:В началото като четох ми стана смешно и забавно, после като се замислих точно тези нещица които си описал ме дразнят най вече във форума. Ама мойта лесна аз съм обикновен потребител и съм тук само от една година. Разглеждал съм старите мнения на някои съфоромци и си мисля че преди време повече се е писало за риболов и нещата свързани с него. Много хора са спрели да споделят и както виждам със право. Може би и аз ще спра да пиша, ако нещата си останат по старо-му. Много демокрация има във форума
Успех на всички които са за риба.

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И вашата не е лесна 

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
пак аз все си мисля,за твьрдениети,де ми каза едни момиче,че "ние сме мнооого мальк,но па за сметка на това мнооого прост народ"
и вервайте ми-има исторически,както и злободневни доказателства
мислете кво си искате

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
За да се стигне до тези "правила" някой/някои са се "уляли" много!Бъди жив и здрав Мите и още повече слука,а"хубавите хора" край нямат! 

Даааа, доста ирония, напълно оправдана!
П.П. А за тебе, Митак, ще кажа само, че винаги успяваш да внасяш оригиналност, дори и в еднообразността...Продължавай все така...
П.П. А за тебе, Митак, ще кажа само, че винаги успяваш да внасяш оригиналност, дори и в еднообразността...Продължавай все така...
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Разработката не е изцяло моя братле!И аз,като всички останали намирам от къде да копна някоя идея! 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аййййццц,Митак,тез правила за СПАМ форума ли ще бъдат ? 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА