Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Открих сезона с полу капо!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Открих сезона с полу капо!
По принцип мислех да не откривам този уикенд,ама бащата ме изкара от леглото насила.
Чудихме се къде да ходим и решението беше като за първи варянт да се пробваме на Чепинци.Пътя от едната страна откъм машинките копачи вече е преграден и някакви смешници не дават да се минава.Теглихме им по една такава хубавичка псу....и минахме от другата страна и там някакви намятани камъни посредата на пътя само и само да не се минава с колата и да нямат достъп рибарите до гьолчето.Е все пак ние рибарите сме хитрички и се е направило пътче покрай голямите каманяци поставени нарочно посредата на пътя.Яко са разкопали навсякъде.

Има си нова платформа за копаене.

Помятахме близо час,но без кълване и решихме да отидем до малкото на негован.Събирам си аз пръчката и закачам някакво храсче тръгвам да го късам и понеже,както се вижда по ника ми съм познавач на билките.
Гледам храсчето и някакси ми е позната тази билка,извъртам поглед наляво,надясно еми то си я има в изобилие тази билка!

Някой сега ще каже че съм наркоман-Не съм!
Продължението на Негован беше много интересно.Там пълно със хора,които си релаксират,припичат се на слънце пийват биричка,направо супер.Само където никой не си събира буклука след релакса.Аз самичък събрах 2 чувала с боклуци и ги метнах на близкото сметище и пак не постигнах никакъв резултат.По добре да ни е чистичко покрай водата,а не да си почиваме сред боклуци нъл тъй.
Заговорих се с един колега,който се похвали,че е хванал шаран 6 кила,който отново си плива в това иначе неприятно мръсно гьолчЕ.При гледката как всички са се отдали на почивката и се радват на хубавото време на мен не ми остана нищо освен да направя същото!

Стария си ловеше аз се бях втрещил в неговата плувка,че без очила на тези години е трудно да следиш плувката.

А аз бях заел почетното место на пича-релаксаджия с коремчето.

И в тоя момент чувам,от разговор между колеги,че примерно Пешо миналата година хванал лин.
Веднага скачам взимам една въдица и се забутах в едни шавари и почнах да дебна.

Е дебнах,дебнах и си останах със ентусиазъма.Все пак хванах една каракуда в шавара,която естесвено си представях че е лин и ме изпълни със емоции.Еми това открих на откриването!

Има си нова платформа за копаене.

Помятахме близо час,но без кълване и решихме да отидем до малкото на негован.Събирам си аз пръчката и закачам някакво храсче тръгвам да го късам и понеже,както се вижда по ника ми съм познавач на билките.
Гледам храсчето и някакси ми е позната тази билка,извъртам поглед наляво,надясно еми то си я има в изобилие тази билка!

Някой сега ще каже че съм наркоман-Не съм!

Продължението на Негован беше много интересно.Там пълно със хора,които си релаксират,припичат се на слънце пийват биричка,направо супер.Само където никой не си събира буклука след релакса.Аз самичък събрах 2 чувала с боклуци и ги метнах на близкото сметище и пак не постигнах никакъв резултат.По добре да ни е чистичко покрай водата,а не да си почиваме сред боклуци нъл тъй.

Стария си ловеше аз се бях втрещил в неговата плувка,че без очила на тези години е трудно да следиш плувката.

А аз бях заел почетното место на пича-релаксаджия с коремчето.

И в тоя момент чувам,от разговор между колеги,че примерно Пешо миналата година хванал лин.

Веднага скачам взимам една въдица и се забутах в едни шавари и почнах да дебна.
Е дебнах,дебнах и си останах със ентусиазъма.Все пак хванах една каракуда в шавара,която естесвено си представях че е лин и ме изпълни със емоции.Еми това открих на откриването!

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Нед Юни 07, 2009 4:52 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Открих сезона с полу капо!
Браво Цецко!И лин си хванал и тревица си си накосил,биричка си си сръбнал!Това е риболов.Не като мен,цял ден да се излежавам под климатика!
-
- ще става разбирач
браво цецко аз и тва не сам направил даже
За един ден на риба,Господ два дена дава!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво Цецо добре че не си бил с Чируса че щел да изкоси сичката трева и немаше остави за мне

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
И аз така Митак!Ама ме досрамя и го спрях.А Пабло съ е кефил,то лин много рядко се фаща,та зависта ми е благородна!!!sapuna написа:Не като мен,цял ден да се излежавам под климатика!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- lina
- ще става разбирач
Поздравления за откритото на откриването
с пожелания за по-големи открития през лятото 

А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Цецо,кога ше откриваме в Грцко

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- и господ не е толокова добър
Нарко дилара само трева в главата му 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Интересен излет, но тревичката нее това за което си мислим
.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Ако беше дошъл на Баражо,немаше да ти трее таа билка..Там смърдеше на лепило яко...

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Майсторче билката си беше real,все пак съм от западните квартали на софето.майсторчето страхил написа:тревичката не е това за което си мислим![]()
.

Някой да не си е лепил щеката?Бай Гого написа:Ако беше дошъл на Баражо,немаше да ти трее таа билка..Там смърдеше на лепило яко...

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн