Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Дайте информация за язовир Цонево
Модератор: Paublo_Eskobar
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Re: Дайте информация за язовир Цонево
и аз не знам защо е тази тайнственост,нали все пак затова е форума-да си помагаме?!!!аз със голяма отзивчивост споделям местата където съм ходил,ама....явно не всеки мисли като мен!!!а на вас колеги успех в търсенето на сомflexito написа:chaika nameri me na skype flexito3 да се разбереме и да утрепем сома.А на колегата не мога да отговоря за шаранските места язовира не ми е добре познат.Има толкова хора които ходят там ама никой неще да помага с инфо и незнам защо го крият.

YOU LL NEVER WALK ALONE
-
- вече хвърля и на тежко
добре , аз ще ви кажа къде е сома ... в старото корито на камчия .... демек по стръмния бряг дето неможе да се опъват палатки до брега .... оттука нататък сами си мислете къде да го търсите ...
дай на лични не го зном каде за сефте ще съм там
И що на личниflexito написа:дай на лични не го зном каде за сефте ще съм там

-
- вече хвърля и на тежко
току що се връщам ... положението - греда .... червеноперка и костур на бял ... ама дребен костура .... и риба като цяло нямаше много .... сом мъчихме опъвахме с лодка , вечерта и сутринта кльонкахме ... нема .... само с почивката и бирите си останахме :Ю
Чайка ний последния момент решихме да не ходим на Цонево и отидохме на Тича положението е същото.Значи на целия язовир имаше два удара на сом ама малки 5 и 8 кг. на две момчета от търново това беше само.Иначе много народ толкова хора на едно място не бях виждал.То окриването почти винаги е капо.Наблюдавахме нивото на водата и за 3 дена спадна с 15 см явно го изпускат и не кълве или просто заради жегата.Вий на Цонево на тапа ли го дъните или както обикновения монтаж на кльонк?
-
- вече хвърля и на тежко
обикновенния вариант .... ние и отбрега пробвахме ... разпъвах с лодката .... на дроб вмирисан , на жива рибка , на жаба , на врабче опърлено , на грозд червеи ... бяхме разпънали 7 въдици ама нямаше късмет
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Някой има ли предложение за място за пренощуване с 2-3 палатки на Цонево, което да е лесо достъпно за автомобили пък и водоема да е наблизо. Много изисквания ама ...
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Здравейте някой ако може да ми каже някое сомско място на яз.Цонево че ще ходя другата седмица.Да знам и на какво калве там? Драснете ЛС ако някой има желание да сподели.
И ловец съм и рибар съм...
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Две нощувки на Цонево.Доволни сме като цяло макар и времето да обърка белите риби.Има много азиатски водорасли,които се канят да превърнат язовира в блато(добре че е дълбок).Заради тревата има две отървани бели риби по около 1.5кг-заплита се във водораслите и още две успешно извадени.Удря по всяко време-и през нощта и по обяд-стръв от язовира-уклей,червеноперка и костурчета.Също доста платика излиза като видях колегата,който беше на нашето място и си тръгна да вади екзямпляр около две кила на чиста пружина.На плувка същи излиза платика и червеноперка нормално.Събрахме два найлонови чувала с боклуци от мястото (района на с.Аспарухово).Влачих и три дни по 3-4 часа,но без резултат.Същото беше и при другите лодки-говорих с всички които срещнах...Явно налягането влияе лошо на бялата риба...Поне пихме по ракия на понтона с/у замъка.
-
- новобранец
якой да знае дали има раци на цонево , камчия до варна
-
- ще става разбирач
Няма раци на Цонево. Имаше преди 15 години, но после незнайно защо измряха. Сега няма.
-
- вече хвърля и на тежко
миналата година видяхме два но от тези криглите
-
- вече хвърля и на тежко
днес пак видях раци на чудните скали ,е само стяхното виждане си останахме