Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

питане за Зимница
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
питане за Зимница
Преди много-много години съм правил винаги успешен риболов на баластерните до с.Зимница /по пътя от Казанлък за Сливен, преди яз.Жребчево/. Моля за информация - съществува ли още този водоем, разрешен ли е там риболова и има ли все още какво да се лови?
- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
Водоемите съществуват. РИба бол, трофейна рядко. Всеки гьол е специфичен - различни дълбочини, стръв, тактика, риби. Ако влезеш в с.Ягода, малко преди изхода му има канал с мост. Преди него завиваш вляво(питаш къде е кораба-дълбачка). Стигаш до първия гьол. Ако не ти хареса - продължаваш на юг. Карайки покрай реката и гьоловете стигаш до Зимница. Препоръчвам ти реката -уклейка, кефал, щука - за разбиращи!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Благодаря колега за информацията! Спомените ми са точно за тези места които описваш. След с.Зимница имаше баластерни, където са вадили пясък. Бяха се образували две езера, свъэани с две-три големи тръби. На това място е бил най-успешния ми риболов на смадок на рибка и на блесна. Никога не съм си тръгвал от там без улов. Но това беше преди много години и сега вероятно нещата са се променили. Пиши ми ако си правил успешен риболов на това място.
- ribara_bboy
- новобранец
- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
Става дума за Зимница Старозагорска област, община Мъглиж. Езерата са м/у Шаново и Зимница и са повече от 2. За успешен риболов по тези места имаше една тема в "Мания"-та, ама нещо го грабнаха колегата и той си махна постовете и снимките, ама ако искаш, може да се ориентираш по коментарите за какво иде реч.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=7390
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=7390