Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз гласувах
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Аз гласувах
ГЕРБ печели, 6 партии отиват в Европарламента
Шест партии изпращат депутати в европарламента, показва Exit polls резултатите на социологическите агенции.
Първи са ГЕРБ с 25,5 на сто, БСП са втори с 19,7 процента. Следват ДПС с 14,1 на сто, Атака - 11,2, Синята коалиция 8,4 и НДСВ със 7 процента.
Партия Лидер е на границата с 5,2 процента (припомняме бариерата е 5,8 на сто). Според някои агенции обаче Лидер (водач на листата е Емил Кошлуков) има 6 процента и също изпраща свой евродепутат.
Според тези прогнозни резултати ГЕРБ изпраща 5 депутати в ЕП, БСП са с 4, ДПС - 3, Атака - 2, Сините са между 1-2 мандата и НДСВ 1 мандат.
Официалните данни за изборната активност на ЦИК към 17 часа са 28,28 процента, като социолозите прогнозират към 32 на сто в края на изборния ден.
http://news.ibox.bg/news/id_340409124
Шест партии изпращат депутати в европарламента, показва Exit polls резултатите на социологическите агенции.
Първи са ГЕРБ с 25,5 на сто, БСП са втори с 19,7 процента. Следват ДПС с 14,1 на сто, Атака - 11,2, Синята коалиция 8,4 и НДСВ със 7 процента.
Партия Лидер е на границата с 5,2 процента (припомняме бариерата е 5,8 на сто). Според някои агенции обаче Лидер (водач на листата е Емил Кошлуков) има 6 процента и също изпраща свой евродепутат.
Според тези прогнозни резултати ГЕРБ изпраща 5 депутати в ЕП, БСП са с 4, ДПС - 3, Атака - 2, Сините са между 1-2 мандата и НДСВ 1 мандат.
Официалните данни за изборната активност на ЦИК към 17 часа са 28,28 процента, като социолозите прогнозират към 32 на сто в края на изборния ден.
http://news.ibox.bg/news/id_340409124
All we are is dust in the wind...
-
- и господ не е толокова добър
Гледате ли нова телевизия.Репортажите за Дпс.Питат ги за какво гасуват:Ами незнам(на развален български)казаха номер 4
Млади хора незнаят

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Прекалено много комунисти и турци
На не гласувалите -честито.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- drat
- разбира нещата
Толкова се изписа и изприказва какво ще се случи като не се гласува и файда никаква. 

След парламентарните избори управляващата коалиция ще изглежда така- БСП, ДПС, НДСВ, НАПРЕД, РЗС. За пореден път Доган не може да бъде заобиколен.При тази активност - това е резултата...
Пепел ти на устата 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
fest написа:След парламентарните избори управляващата коалиция ще изглежда така- БСП, ДПС, НДСВ, НАПРЕД, РЗС. За пореден път Доган не може да бъде заобиколен.При тази активност - това е резултата...

Snegk, среден пръст покажи на онези дето не отидоха да гласуват, не на мен...

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не е среден!Показалец е,в знак на несъгласие спрямо действителността! 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз се надавам , че поне колегите на парламентарните избори ще са по активни !dekata написа:Прекалено много комунисти и турциНа не гласувалите -честито.
Откриване няма да има

-
Приятелю,научи картинкитеfest написа:Snegk, среден пръст покажи на онези дето не отидоха да гласуват, не на мен...![]()
![]()

-
- разбира нещата
1)А защо изборите се провеждат посред лято??????
2)Кои ще рискува да си остави работата за един ден и да иде да гласува??
3)С питане 2 визирам черноморските курорти-хотелите, хранене,барове, дискотеки,и тн.тн.тн. и всички хора свързани с тази сфера
4)Искам да видя как Дебелия ще ме пусне да прибегам юли до урната при условие че жънем(кръчмата е пълна), а работя от 08:00 до 00:00(срещу съответното заплащане)
5)Със питане 4 искам да кажа че аз си живея в Поморие и работя тук;но 80% от хората които работят във туризма са не от морето
(Нали Snegk)
Да обобщим Приятели-избори,мизбори-ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ
След парламентарните избори управляващата коалиция ще изглежда така- БСП, ДПС, НДСВ, НАПРЕД, РЗС. За пореден път Доган не може да бъде заобиколен
2)Кои ще рискува да си остави работата за един ден и да иде да гласува??
3)С питане 2 визирам черноморските курорти-хотелите, хранене,барове, дискотеки,и тн.тн.тн. и всички хора свързани с тази сфера
4)Искам да видя как Дебелия ще ме пусне да прибегам юли до урната при условие че жънем(кръчмата е пълна), а работя от 08:00 до 00:00(срещу съответното заплащане)

5)Със питане 4 искам да кажа че аз си живея в Поморие и работя тук;но 80% от хората които работят във туризма са не от морето

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- научил се да хвърля
След парламентарните избори управляващата коалиция ще изглежда така- БСП, ДПС, НДСВ, НАПРЕД, РЗС. За пореден път Доган не може да бъде заобиколен Много черногледо мнооооого

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Люси,пак си са наЛюскал ма!lusienn написа:![]()