Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Тракиец много кърлежи
- yancho
- ще става разбирач
яз. Тракиец много кърлежи
Излета протече така - ставане в събота в 03,00 часа товарене на багажа и около 5,00 вече бяхмме на язовира. Докато аз захранвах с лодката и разгъвах стойките жената и един приятел се заеха с разпъване на палатката и трапезата.Захраних и точно се гласяхме да разпъваме въдиците като се появи първата гад на чорапа на булката след това и втора и трета по дрехите и багажа и навсякаде едвам изтърпяхме до към 11,00 часа и след като един се заби на корема на комшията заебахме риболова и се прибрахме в къщи.Така гадинките малки провалиха откриването, но дано да е вярна поговорката всяко зло за добро
Re: яз. Тракиец много кърлежи
Лошо,като дойдат жегите и кърлежите настъпват яко.Имаше някакви препарати против тях ако не се лъжа,смятам да си взема.Браво иначе за излета.Другия път по-успешен. 

TICA FAN
- dedeff
- разбира нещата
Много тактично сте постъпили,и все пак вашата риба си остава ваша.Успех за следващия път.
Без жени можем,без риболов не можем!
И при нас горе долу беше същото,на първо време постъпихме така

На другия ден се бях изпънал в родката и там ме намери гадината,май риболова и при нас беше само с гадини

На другия ден се бях изпънал в родката и там ме намери гадината,май риболова и при нас беше само с гадини

Ей тея гадове са навсякаде,аз се прибрах с два
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кофти работа са тия гадини...Вчера и аз се прибрах с един забит в крака. 

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!