Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

откриване с приятели
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
откриване с приятели
Сутринта рано ,рано нарамихме багажи и бегом на Оризари.Настроението ни беше помрачено,като срещнахме един пазач и никаза,че в зоната на залива на ски влека е забранено да се лови.Ебати и държавата,както и да е,ще го проверя това нещо.Оттам на източния бряг,разпъване на такъми,подхранване и пр.Бяхме аз ,Екстазите и Владо-Биндер.Аз ловях с щеката,Екстазито с фидер, а Владо с болото.Хванахме по някоя и друга перка,костурчета и по някой рак.Вял риболов,перките си бяха с надути кореми.
това са бойните приятели и Екстазито с първата рибка
Решихме да идем на Марица и то къде-под пешеходния мост в центъра на града.Пак захранки,стреляне на червеи и така до 14.30,аз извадих една доста дърта мряна,след което тръгнах да дам гласа си.Върнах се отново с надеждата играещите риби да са започнали да папкат,но уви.Преди малко се чух с тях,като имах намерение да се върна отново,но са нямали и ни най-малко съмнение за пипане.Има още две снимки,но Екстазите снима,та ще ги кача по-късно.За мен беше един прекрасен ден,на Оризари минаха да ни видят и Коцето -Фор,чичо Джек и Чушката,но продължиха нагоре към Марица,дано са имали слука.Продължение;не ме свъртя и се върнах отново при моите приятели и какво да видя
ей това бебенце се беше хванало на две оинкита на въдицата на Екстазито,после му се случи това
.Излизаха и такива мряни
,та връщането не ми беше напразно.

Последно промяна от butnik на Нед Юни 07, 2009 7:16 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- и господ не е толокова добър
Re: откриване с приятели
Браво за излета. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
браво Ицо важното е да се опипа почвата тук там и така тепьрва ще се ходи за риба и ще ловим много
тази година (да се надява ме де
)поздрави на екстази и на владо 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Бутник,важното е че сте били до водичка
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Ице, важното е, че с приятели бяхме на рибилов. нашата група - чичо Джек, чушката и аз - упорствахме на Марица. Труден риболов. Водата доста мътна и богата на водорасли и всевъзможни шуми, клони и буклуци. Нивото силно се промени към понижаване - повече от ок. 40 см. Тримата имаме общо 15 риби - мрени и кефалчета - пуснахме ги да са част от рибното население на Марица. Ловихме основно на фидер.
Много неприятно е масовото използване на парашути
! Чушката ступа набързо един селяндур
, искаше да мята и колелото му във водата - ама се размина само с малко кютек и парашута на върбата
!
Много неприятно е масовото използване на парашути

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Митето се беше присъединил към нас,направил е една обиколка по Марица на разузнаване,десантчици по цяла Марица,ебати идиотите където сме.Браво на Чушката ,има една бира по избор/марка и литраж/ от мен.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нямаше много интерес от страна на рибите към стръвта само на дъвкано гом*о не хвърляхме и както се вижда от снимките беше много тегава ситуацията купища захранки изхвърлени пробвани различни мотажи и техники но уви нямахме късмет ... Както и да е беше приятно с компания лафове поредното убочение от моя СЕНСЕЙ Ицо и мноооооогоооо жега
началото не беше много успешно дано нататък да е по-добре 

Без риболов няма любов !
-
- сериозен играч
-
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
Добре, Ице! Важното е, че си бил на вода. 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Гледам Ицака не е добавил снимките които обещахме да добавим затова
Малка подготовка преди отиването
Бат ицо с мряната

И пак Затворил е очите защото се сети на времето как ги ловеше една след друга тъкива и ги пускаше,а сега заради гадните бракониери се радваме на малките бройки останали тъкива

И една сомска уста
пълна с вечеря

Малка подготовка преди отиването

Бат ицо с мряната

И пак Затворил е очите защото се сети на времето как ги ловеше една след друга тъкива и ги пускаше,а сега заради гадните бракониери се радваме на малките бройки останали тъкива

И една сомска уста

Без риболов няма любов !