Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

дунава....
- MIR4EV
- ще става разбирач
дунава....
трескава подготовка два дни хранене -още от четвъртък и едно голямо капо на с.горни цибър от 200 пръчки във водата който пребройх едно шаранче излезе на колегите до нас около 3кг но разбирам че почти навсъкъде е било така
просто си го обеснявам с тегавото време и пълнолунието -колкото за твърденията за тока не съм съгласен по цялото крайбрежие ли е имало волтаж
-просто рибена му работа
да се надяваме на успех в предстоящите излети 

Re: дунава....
абе важното е че сте открили и при нас беше тъка имахме само 1 удар на нещо голямо което ми изправи куката и тфа беше и много комари
нищо непомагаше срещу тях

За Дунава още идва малко рано... За съжаление епизодичните риби, които са извадени са чист късмет. Не се задържа достатъчно време високо ниво рибата да може да си хвърли хайвера... Очаквам риболова да потръгне - август, септември, октомври.
Това е лично мое мнение! Иначе евала, че сте били на ДУНАВ!
Това е лично мое мнение! Иначе евала, че сте били на ДУНАВ!

- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Здравейте колеги, незнам защо е толкова малка активноста на колегите от голямата река да пишат в под темата, не вярвам да сме малко колегите във форума които ловят основно на Дунав или се дължи на слабата активност на рибата при откриването, но мисля да споделим и ние от реката излетите си и да си правим изводи. Лично аз открих риболова с колега на с.Бръшлен - Русенско и в сравнение с всички несгоди, смятам, че се отчетохме задоволително. Моят улов се състоеше от една мряна 2 кг и една кило + един морунаж около 0.600гр, а колегата се отчете с едно сомче 1.5кг и една бабушка около 0.400гр. Слабо ,но както казах в сравнение с обстоятелствата и без рибието при други колеги си е задоволяващо. Снимки нямям, проста нямахме фото, а единственният мобилен с камера беше окъпан в Дунава и отказа да работи, за което се извинявям. Дано за напред реката да е по дашна, наслука на всички колеги и най-вече но колегите от голямата река, защото Дунава си е Дунав не е язовир. Успех.
Който го може, си го може!