Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Откриване 2009 – разминаване с плановете
-
- вече хвърля и на тежко
Откриване 2009 – разминаване с плановете
Здравейте колеги,
Миналата седмица 01-07.06.2009, за мен премина така:
1. Понеделник: провеждане на няколко разговора с приятели и уточняване на мястото за откриване на сезон 2009– язовир Дяково:

2. Вторник, сряда и четвъртък – трескава подготовка вечер след работа, в това число преглед на такъмите, прочитане на всичката налична информация за водоема във форума, подновяване на риболовния билет (бях пропусна, че ми е изтекъл преди две седмици
).
3. Петък – голямото пазаруване – стръв и захранка както за рибите, така и за нас
.
4. Петък вечерта – разочарование – НЯМА ДА СЕ ХОДИ НА ДЯКОВО, поради ред причини, които ако трябва да изброя............., ще трябва да пиша доста.
5. Събота – монтиране на корнизи в къщи, успоредно с преглеждане на информацията във форума и благородно завиждане на колегите пишещи в Моя риболовен излет.
6. Събота вечерта –Голема скука и мисли само за РИБОЛОВ, успоредно със някоя и друга салатка и ракийка.
7. Полунощ – луната пълна а аз се за риболов и риболов си мисля, няма отърване.
8. 5 и 30 часа, неделя сутринта – не издържах бърз разговор (по точно събуждане по телефона) с приятел и потегляне.
Къде, къде и хайде на ръкавите около Богров. Те ни посрещнаха ето така:

След бърза закуска риболова започна.
Основно излизаха ей такива мушмороци

Общо взето на всякаква стръв - торен, бял, хляб, жито.
Също така излезна и един лин, като със всички тях се случваше ето това:

И така до 12 часа на обяд, когато решихме да посетим и язовор Волуяк, които ни посрещна ето така:

Човек до човек, няма къде да застанеш.
И тук излизаха каракуди, предимно на жито, но за залост батерията на телефона ми падна и нямам снимки.
В 5 часа след обяд вече си бях във вкъщи, удовлетворен, че и аз съм открил новия сезон.
Това е от мен, пожелавам голяма слука на всички.
Миналата седмица 01-07.06.2009, за мен премина така:
1. Понеделник: провеждане на няколко разговора с приятели и уточняване на мястото за откриване на сезон 2009– язовир Дяково:

2. Вторник, сряда и четвъртък – трескава подготовка вечер след работа, в това число преглед на такъмите, прочитане на всичката налична информация за водоема във форума, подновяване на риболовния билет (бях пропусна, че ми е изтекъл преди две седмици

3. Петък – голямото пазаруване – стръв и захранка както за рибите, така и за нас

4. Петък вечерта – разочарование – НЯМА ДА СЕ ХОДИ НА ДЯКОВО, поради ред причини, които ако трябва да изброя............., ще трябва да пиша доста.
5. Събота – монтиране на корнизи в къщи, успоредно с преглеждане на информацията във форума и благородно завиждане на колегите пишещи в Моя риболовен излет.
6. Събота вечерта –Голема скука и мисли само за РИБОЛОВ, успоредно със някоя и друга салатка и ракийка.
7. Полунощ – луната пълна а аз се за риболов и риболов си мисля, няма отърване.
8. 5 и 30 часа, неделя сутринта – не издържах бърз разговор (по точно събуждане по телефона) с приятел и потегляне.
Къде, къде и хайде на ръкавите около Богров. Те ни посрещнаха ето така:

След бърза закуска риболова започна.
Основно излизаха ей такива мушмороци

Общо взето на всякаква стръв - торен, бял, хляб, жито.
Също така излезна и един лин, като със всички тях се случваше ето това:

И така до 12 часа на обяд, когато решихме да посетим и язовор Волуяк, които ни посрещна ето така:

Човек до човек, няма къде да застанеш.
И тук излизаха каракуди, предимно на жито, но за залост батерията на телефона ми падна и нямам снимки.
В 5 часа след обяд вече си бях във вкъщи, удовлетворен, че и аз съм открил новия сезон.
Това е от мен, пожелавам голяма слука на всички.
Умът е не само знанието, но и умението да го прилагаш.
-
- разбира нещата
Re: Откриване 2009 – разминаване с плановете
БРАВО
Другия път повече да хваниш и да пуснеш пак репортаж 

БАЙ-100-ЯН
-
- разбира нещата
Колега,едри ли бяха каракудите на Волуяк? Интересувам се,къде мога да си хвана каракуди за стръв,около 15-20 см? Къде,близо до София?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Ще ти свършат работа.mario67 написа:Колега,едри ли бяха каракудите на Волуяк? Интересувам се,къде мога да си хвана каракуди за стръв,около 15-20 см? Къде,близо до София?

Умът е не само знанието, но и умението да го прилагаш.