Ивайловград

Модератор: Кърцата

injpetkov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Ивайловград

Мнение от injpetkov »

С колеги сме решили да отидем на язовир Ивайловград,ако някой е бил там на откриването и пожелае да сподели малко инфо от там ще бъда благодарен.
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Ивайловград

Мнение от borislavvasilev »

Аз ходих но не останах доволен само дребна каракуда почти шамар а шаранчета не дава хвърлиш но оше по малки от каракудите са ние бяхме на ръкава на с. Бориславци а там няма дълбочина около 50 см е имахме познати които обикаляха през целия ден с лодката но и те не са доволни само 3-4 бели едвам в нормите ако решите да ходите УСПЕХ МНОГО СЛУКА :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
БАЙ-100-ЯН
injpetkov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от injpetkov »

Благодаря :D 8)
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

От към Бориславци по към устието няма ли по-дълбочки места като за плувка :cry: ,мислех там да се установя за седмица :|
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

В съботата даде много добре от лодка/бяла/. Неделята беше тегава и приключихме риболова на обяд.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да,в събота си даваше много добре,но в неделя само дребни и то с хиляда зора.Такъв панаир обаче,никъде няма в света.Сигурно имаше около 150 лодки,до толкова ги преброих и спрях че ми запецна сметалото :shock: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: А що народ имаше,дето изобщо не знаеха какво правят,не е истина :evil: Всеки си караше където си иска,минаваха през биваците на хората,събираха им въдиците и какви ли още не идиотщини не се правиха :evil: :evil: :evil: На два пъти ми минаха през примамките и само дето не взех да ги гърмя направо във водата.Егати и простите хора дето има на тази земя.Стана направо опасно да си с лодка във водата,все едно съм на улицата в София,на средата на платното по Цариградско шосе - пеш,и там поне,има вероятност да те видят и да спрат но в язовира си беше направо приключение.един малък сървайвър :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :axe: :axe: :axe:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

здр. колега Вичев тоя панаир каде беше по точно.Аз мисла да ходя от сряда и ако изкаш дами кажеш да мога даго избегна благодаря преджарително :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

gui4o написа:здр. колега Вичев тоя панаир каде беше по точно.Аз мисла да ходя от сряда и ако изкаш дами кажеш да мога даго избегна благодаря преджарително :D

Колега,панаира беше повсеместен.Нямаше празно място за лагери ,още на 5ти вечерта,и хората които идваха в тъмното имаха проблем с намирането на място.Моли се,когато отидеш,откривателите на сезона да са напуснали и да има къде да застанете.Мисля че ще са си тръгнали повечето колеги !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

много благодаря рядко ще се намери готин колега които ще ти отговори на вапросите :D аз ще ходя на сеноклас за 5 дни и ще тарся шаран когато се варна с удолвоствие ще споделя с теб каквото те интересува :D
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

е :D щом казваш така да баде :lol:
Аватар
stoil kolev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoil kolev »

трябва да се забранят лодките по язовира.
Преди да се надсмееш над другия, помисли за себе си.
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Не трябва да се забранят, а трябва всички лодки да са регистрирани*без значение колко са големи* за да се знае кой плавателен съд на кой е, и за мотор над 5-6 коня да се изисква разрешително - капитанско право (книжка като при колите с курс и изпит). В противен случай, ще има много аварии и лудницата ще е пълна и не дай си боже жертви.
Така е по цял свят , но ние нали сме българи и знаем и можем всичко по добре от другите та те ,че ми кажат на мене, що си не е.. пич... м...
maistor_ribar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от maistor_ribar »

За пръв път бях на Ивайловград и бях приятно изненадан от гледката която заварих на устието.Мястото е при чешмата там където има построена беседка и кей за лодките.От скалите се виждаха цели ята шарани от 2 до към 10 кг.На откриването решихме да се преместим на плиткото пред Бориславци (по безопасно е за децата).Там също скачаха шарарани около 2 кг.Но лентата на розовата приказка се скаса щом доиде съботното утро.Приличаше на рокерски събор само че с лодки :D .За три дни три пъти разпъвах за шаран и три пъти ми събираха въдиците с лодките.Не ми остана корда на макарите.А имаше 5-6 шамандури общо с тези на колегите от двете ни страни.Нямам думи...А са все възрасни и зрели хора(поне аз не видях такива в побертета).Май трябваше да навържа шамандурите с въже една за друга,както е направил един друг човек :D .Там тази система работи :D .А бе какво да ви кажа един образ след като ми събра въдиците третия път се оправда с това,че помислил шамандурите за ориентир за подхождане към брега,понеже наоколо е пълно с плитчини :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .В събота се хванаха два шарана по 7 кг и едно сомче 3кг на тролинг.От там нататък се наслаждавахме на хубавото време.Между другото от Неделя до Понеделник водата падна с около метър на плиткото.Легендата за Ивайловград се оправда и се надявам скоро пак да го посетя.
Лягам с мисълта,че утре пак ще съм за риба.Риболов NON STOP!
margo22
новобранец
новобранец

Мнение от margo22 »

А някой не знае ли как е по малките ръкавчета, там човек дали може да се скрие, пък и да си хване малко рибка, все пак мисля да съм там десетина дни и ще ми е много кофти, ако през цялото време е такава лудница...
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”