Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2009г
Вчера привечер се гмурках в акваторията на Синеморец и видях добри пасажи с граца покрай брега. Интересното е, че след като излязох на скалите, хвърлих няколко пъти с чепарето, но рибките не показаха никакъв интерес към него. 

Ето и отмен малко,вчера пред Траката и Евсиноград от 6 до към 12 часа трима около 1.5кг смесен
Някой пробвал ли е на плувка вечер.Май това ми е единственият шанс за сафрид вече.Докато вие го късахте на чепаре аз ...... .Сигурно беше вкусен?А!? 

- 1000n
- разбира нещата
До преди около една седмица на вълнолома можеше да се направи по един тиганНякой пробвал ли е на плувка вечер.

През лятото на 2007-а в Аспарухово на вълнолома след 21:00-21:30 всичко беше в светещи ампули. За час и половина- два, се правеше по над кило сафрид на морски червей. Миналата година пробвах няколко пъти- ядец. Трябва да се опита.
Колега, какво представляват тези светещи ампули?TabE написа:През лятото на 2007-а в Аспарухово на вълнолома след 21:00-21:30 всичко беше в светещи ампули. За час и половина- два, се правеше по над кило сафрид на морски червей.
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Сега идвам от там , но няма нищо.TabE написа:През лятото на 2007-а в Аспарухово на вълнолома след 21:00-21:30 всичко беше в светещи ампули. За час и половина- два, се правеше по над кило сафрид на морски червей. Миналата година пробвах няколко пъти- ядец. Трябва да се опита.

Едни пръчици 4-5 мм. диамеър,4-5 см дълги.Пълни са с 2 течности и като ги пречупиш ги удряш няколко пъти с нокът за да се смесят течностите и започват да светят.Обикновенно една пръчица свети около 12-24 часа.Някои ги слагат в хладилник след риболов за да траят по-дълго,но все пак след това светят по-слабо и е кофти.A. C. написа: Колега, какво представляват тези светещи ампули?
Зарганолог
От къде могат да се купят?Mi7chell написа:Едни пръчици 4-5 мм. диамеър,4-5 см дълги.Пълни са с 2 течности и като ги пречупиш ги удряш няколко пъти с нокът за да се смесят течностите и започват да светят.Обикновенно една пръчица свети около 12-24 часа.Някои ги слагат в хладилник след риболов за да траят по-дълго,но все пак след това светят по-слабо и е кофти.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Да се наме ся и аз,от всеки магазин за риболовни принадлежности,и само да допълня колегата Мичел,слагат се на плувката,за да се проследи кълването на рибата в тъмнотоA. C. написа:От къде могат да се купят?Mi7chell написа:Едни пръчици 4-5 мм. диамеър,4-5 см дълги.Пълни са с 2 течности и като ги пречупиш ги удряш няколко пъти с нокът за да се смесят течностите и започват да светят.Обикновенно една пръчица свети около 12-24 часа.Някои ги слагат в хладилник след риболов за да траят по-дълго,но все пак след това светят по-слабо и е кофти.

Много приятен вечерен риболов от кейове и буни

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Мдааа!2007 и на плочата пълнеше кофичката, ама спомените не са вкусни пържени.Изглежда утре ще мога да дам прясно инфо от морска гара.А дано и пресен сафрид да мога да дам
.До тук от цялото това имане съм хванал 8бр и то за 4 посещения на Траката.Много зле ми тръгна тая година.Задължително трябва да счупя каръка!

- Моряка
- кандидат преподавател
Ползва се за сафрид ампулата и затова отговарям тук:има и ефтини и по-скъпички ампули със различен диаметът и т.н.Ако след като се стъмни се сложи на плувката и се ползва 3-4 часа,след прибирането най-добре се забавя химичната реакция,като се сложи във фризер,не хладилник.И не може да се ползва след месец,а най добре на следващия или по-следващия ден,още 4-5 часа изкарва.
А сега де? 

Днес, привечер на Бургаския кей си даваше стабилно граца. Имаше хора с по 2 кила и нагоре.
-
- научил се да хвърля
Днес следобет едно приятелче слезе долу на морето (на буната за сафрит)... ас немах вазможност да отида с него и кво 1.5кг докам 8 вечерта...яд ме е са

!!!НАСЛУКА!!!
Добро утро. Вчера на Морска гара , от5ч до 9ч морнинг слабоооо 12бр. След обяд от 17:30ч до 21ч 35 бр. граца и единични едро, клатене с 9м сопа. От края, до оградата взеха малко повече.