Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

информация за яз. Ивайловград.
Модератор: sapuna
информация за яз. Ивайловград.
Как е през новия сезон. Нека някой сподели ако е ходил.
Re: информация за яз. Ивайловград.
Имам малко инфо.. на откриването едни приятели са ходили (незнам точно от кой краи на язовира) и относно улова.. казаха, че са изкарали само хищници (бяла риба, костур и кефал). Ааа казаха и че имало много хора с джетове, лодки и разни други плавателни съдове, с които са им минавали едва ли не през въдиците. И като цяло - не са много доволни. 

-
- разбира нещата
Колега, мога да дам инфо само за тролинг.За 3 дни една лодка ето резултата-около 60 сулки, 20кефала, 10костура и едно сомче1,5. Половината маломерна-обратно да порасне.На 06.06 и 07.06 вземаше слабо,08.06 по добре.Колегата с другата лодка в неделя извади едно сомче около 7кг.Времето беше много горещо и между 12.00 и 17.00 не ставаше за тролинг. 

- krokibg
- учете се от него
Адаш,и ние истървахме адно сомче,а колега от друга лодка си истърва за пореден път рибата на живота,заради шибани - пръчка,макара и влакно 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Успял ли е поне да я види каква е ?Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Адаш,и ние истървахме адно сомче,а колега от друга лодка си истърва за пореден път рибата на живота,заради шибани - пръчка,макара и влакно