Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Изненадващо Откриване !!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Изненадващо Откриване !!!
Та с колегата РИНО смучейки бира и коментирайки колеги риболовци дето убили рибата ,стигнахме до извода че сърбежа е по голям от жегата и бръмнахме на река Блато .Открихме със кротушки в най голямата жега заредиха се кленове, кустури,баби,кротушки тип кебапче
,карамуда не пипна ,начешахме сърбежа и поизгоряли се прибрахме!

ОБАЧЕ: Псувайки правителството ,цяла нощ ,(как им даде сърце да шибнат изборите на откриването баш ), стигнах до извода че какво като съм пил до 4 сутринта ,мога да стана в5:30 ,да гласувам в 6 и в 7:30 влака и на вилата
Речено сторено
Първата бюлетина в урната на правителството беше мойта ,много се учудиха защо съм със слънчеви цаки рано рано ,но ако бях ги свалил щях да запаля бюлетините с поглед ,плачех троянска сливова
Едно тахи до гарата от там тудуф тудуф до БОВ ,влака не беше спрял и вече бях заметнал в реката,"ТРЕСКАВЕЦ"
Не ме бави ИЗВОБЩЕ
мряна след мряна,калибрирани по педя,на торен ,плувка,обаче този торен се нанизваше адски махмурлено и смених на бял ,
След минута ме изненада ПЪСТЪРВА ,за съжаление неможах да и запазя живота беше налапала до пъпа а кукоизваждача ми липсваше от "РАНИЦАТА"
Наложи се да се"МЪЧА" на барбекюто по късно,иначе до този момент системата беше Хвани/Пусни ,набрах още 5 рибета и закачих на кабела над моста ,скъсах,плувката си остана горе ако ходите от мен е
,като ме напече и край ,бегом към вилата.
Престраших една бира и Хайде на Искъра ,оказа се че и оловцата ми липсват от "РАНИЦАТА" та минах на дъно,но яко водорасли ,пробвах на бял,торен и зелен скакалец обаче не пипна ,пипна ме жегата и пак на хладно във вилата ,дойдоха жената бълдъзата баджанака и децата едене пиене и формула
На сутринта, на ТРЕСКАВЕЦ , Мрените ме радваха на всяко замятане ,докато не ме изненада пак една ПЪСТЪРВА ,този път направо скъсах влакното и я оставих с куката вътре обаче пак умря ,живарника ми беше ей онуй с касата бира вътре ,мислех да ги пусна накуп но тази пъстърва ме измени в намеренията,жегата взе превес над мерака пък и отказа да яде мръсницата ,гледам ги от моста наредили се като в консерва ,пускам стръвта пред устата им и неще
Прибрах се със Сименса, изпържих рибката ,колегата РИНО ме чакаше под асмата с изпотена бутилка бяло винце и се почерпихме за приятното откриване!

ОБАЧЕ: Псувайки правителството ,цяла нощ ,(как им даде сърце да шибнат изборите на откриването баш ), стигнах до извода че какво като съм пил до 4 сутринта ,мога да стана в5:30 ,да гласувам в 6 и в 7:30 влака и на вилата

Речено сторено
Първата бюлетина в урната на правителството беше мойта ,много се учудиха защо съм със слънчеви цаки рано рано ,но ако бях ги свалил щях да запаля бюлетините с поглед ,плачех троянска сливова

Едно тахи до гарата от там тудуф тудуф до БОВ ,влака не беше спрял и вече бях заметнал в реката,"ТРЕСКАВЕЦ"
Не ме бави ИЗВОБЩЕ

След минута ме изненада ПЪСТЪРВА ,за съжаление неможах да и запазя живота беше налапала до пъпа а кукоизваждача ми липсваше от "РАНИЦАТА"

Наложи се да се"МЪЧА" на барбекюто по късно,иначе до този момент системата беше Хвани/Пусни ,набрах още 5 рибета и закачих на кабела над моста ,скъсах,плувката си остана горе ако ходите от мен е

Престраших една бира и Хайде на Искъра ,оказа се че и оловцата ми липсват от "РАНИЦАТА" та минах на дъно,но яко водорасли ,пробвах на бял,торен и зелен скакалец обаче не пипна ,пипна ме жегата и пак на хладно във вилата ,дойдоха жената бълдъзата баджанака и децата едене пиене и формула

На сутринта, на ТРЕСКАВЕЦ , Мрените ме радваха на всяко замятане ,докато не ме изненада пак една ПЪСТЪРВА ,този път направо скъсах влакното и я оставих с куката вътре обаче пак умря ,живарника ми беше ей онуй с касата бира вътре ,мислех да ги пусна накуп но тази пъстърва ме измени в намеренията,жегата взе превес над мерака пък и отказа да яде мръсницата ,гледам ги от моста наредили се като в консерва ,пускам стръвта пред устата им и неще
Прибрах се със Сименса, изпържих рибката ,колегата РИНО ме чакаше под асмата с изпотена бутилка бяло винце и се почерпихме за приятното откриване!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Изненадващо Откриване !!!

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Евала и за репортажа и за гласуването !

Offtopic : Убуй и гащите на тая най - после , че я скъсахме от ....

Offtopic : Убуй и гащите на тая най - после , че я скъсахме от ....

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
забравих да спомена че едната пъстърва беше странно деформирана а мрените пълни с хайвер
пс: гащите и послужиха за примамка, модела е ТРИУМФ/РАПАЛА ,хванах сърБЕЖ на първо замятане,на втория опит се откачи голям трипер

пс: гащите и послужиха за примамка, модела е ТРИУМФ/РАПАЛА ,хванах сърБЕЖ на първо замятане,на втория опит се откачи голям трипер

- Николай Неделков
- учете се от него

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- и господ не е толокова добър
Опасен си 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко

Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
- Диканаров
- кандидат преподавател
Мрените са си прекрасни!
Браво за слуката и репортажа! Тез сърбежи и други болежи са от това, че се бил на повече от" една ръка разстояние" от джибромицина!
Друг път да внимаваш! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре сте си изкарали. Ама ако тия липси от раничката се приписват на приносителят и от НС5 нещо не съм ама никак съгласен.
БоФскио,тая изулгащната за стръв ли я водиш...................за буби имам предвид 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Великолепно откриване
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!