Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скромно Съботно Откриване на Ясна
- каридата
- учете се от него
Скромно Съботно Откриване на Ясна
Много ми се искаше да направя и тази година подобаващо откриване с преспиване и готина компания но нещата не се наредиха така както исках.Уговорих се с един авер да открием на Яз.Ясна поляна в събота,дори ме закара на място на което не бях ходил до сега.Около 6 бяхме на позициите и бях много приятно очарован от избраното място поради факта че нямаше никой освен нас(можеби защото не се стига с кола до брега на водоема).Завариха ни плясъците на многобройните полупи,обичайна гледка за този язовир.Забъркахме храница ,настанихме се кой както може и дадохме старт на сезона.Естествено веднага се завъртяха многобройните уклей с добри размери.Не хранех много заради досадните толупи.По късно през деня имах и късане на линията на деректния,явно точно от такъв екземпляр.Авера заложи на мач и найстина резултата му беше полужителен.След десетина уклейки който взимаха добре и на царевица ме натисна нещо по така,след лека борба в ръцете ми се озова този малък сладур

След снимачката веднага във водата

И след него още един красавец

Тяната започна да ги дърпа с мача доста успешно и в края на деня имаше повече от 20 шаранчета.Айде и малко снимчици.

Към обед жегата беше непоносима и само наличието на 4 литра студена бира ни държеше в отлично настроение.Аз поне имах чадър ама Тяната нямаше и малко в стил сървайвър си направи нещо като заслон.

Тука явно се бори с поредното шаранче.

Към един часа бирата свърши и положението се смарангяса тотално,но неочакван звън на телефона ме обнадежди отново.Оказа се че колегат Сиифиил идва да спаси положението с оше някоя друга бира за което му благодаря от сърце и гърло
.
Той явно заложи на голямо но с деректния и след няколко късания се наложи на мине на мач.Точно почнахме да сабираме багажа и Жорката забоде нещо по така и започна една борба.С 0.16 повод трудно се вади толуп.

След 40 минутна борба и добре че разполагахме с кеп Жорката ликува с този Дзвер

Аз пък заложих на дребосъците и крайният резултат е това.

Също така пробвах и за трофените костури които витаят там на малко рибе но се отчетоха само два и то средни и един изтърван.Дръгия път и аз ще се пробвам с големите глави.Бебенцата си плуват в язовира и дано да имат шанса на пораснат и да ни радват за напред.Местен подхвърли че преди една две седмици язовира е зарибен с 3 тона шаранчета.Това е за сега.

След снимачката веднага във водата

И след него още един красавец

Тяната започна да ги дърпа с мача доста успешно и в края на деня имаше повече от 20 шаранчета.Айде и малко снимчици.

Към обед жегата беше непоносима и само наличието на 4 литра студена бира ни държеше в отлично настроение.Аз поне имах чадър ама Тяната нямаше и малко в стил сървайвър си направи нещо като заслон.

Тука явно се бори с поредното шаранче.

Към един часа бирата свърши и положението се смарангяса тотално,но неочакван звън на телефона ме обнадежди отново.Оказа се че колегат Сиифиил идва да спаси положението с оше някоя друга бира за което му благодаря от сърце и гърло

Той явно заложи на голямо но с деректния и след няколко късания се наложи на мине на мач.Точно почнахме да сабираме багажа и Жорката забоде нещо по така и започна една борба.С 0.16 повод трудно се вади толуп.

След 40 минутна борба и добре че разполагахме с кеп Жорката ликува с този Дзвер

Аз пък заложих на дребосъците и крайният резултат е това.

Също така пробвах и за трофените костури които витаят там на малко рибе но се отчетоха само два и то средни и един изтърван.Дръгия път и аз ще се пробвам с големите глави.Бебенцата си плуват в язовира и дано да имат шанса на пораснат и да ни радват за напред.Местен подхвърли че преди една две седмици язовира е зарибен с 3 тона шаранчета.Това е за сега.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Re: Скромно Съботно Откриване на Ясна
Цаца, ама риба! Скромно, ама откриване! 
Екстра си било!

Екстра си било!

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- разбира нещата
добър излет, и биричка като е имало сте супер 

-
- разбира нещата
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Студена бира и хубави снимки какво друго му трябва на човекЗлатев написа:Цаца, ама риба! Скромно, ама откриване!

Браво на компанията! А и адаша да го видя пак за риба
Поздрави!

Поздрави!
- Николай Неделков
- учете се от него
Шукар направо 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- flyester
- разбира нещата
Браво страхотен излет и супер толуп 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Екстра излет,добре,че са измислили бирата иначе риболова си губи смисъла 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Браво! Много готин толуп.
Коце, таранки хич ли не се обадиха? Иначе хубаво излетче сте спретнали с Жорката
. Дано оцелеят шаранчетата от невероятната лакомия на пишман рибарите!