Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Кърджали-тролинг
- Don4o_62
- учете се от него
Яз.Кърджали-тролинг
Здравейте колеги.
Искам да споделя с вас, преминалият риболовен излет. Вчера пристигнахме на яз.Кърджали. Тъкмо щяхме да пускаме лодката, но времето много рязко се развали. Зачерня, затрещя, абе хич не беше за влизане. Та решихме с колегата да ударим по едно
няколко пъти за добре дошли, и да направим разбор за утрешният ден. На другия ден, рано-рано бяхме на линия. Почна се голямата разходка с лодка
Ето го колегата с една въдица, който всеки момент чака удар

Ето ме и мене с две въдици

Периодично сменяхме различни воблери и разцветки, докато накрая заложихме на старите бойци, Салмо и Рапала. Подходът беше правилен и резултата не закъсня. Почнаха да излизат от тоя калибър

И от тоя също

А тоя дърт клен не издържа, на перфектната игра на Рапала, и се узова след кратка борба в лодката за фото сесия .

Но с напредването на деня и жегата почнаха да излизат по-малки бели риби, които след внимателно откачане бяха пускани.

А тука един смок с бързи чупки в кръста, пътуваше към другият бряг . Да го питаш на кому к-ра търси в средата на язовира

Към обед тотално спря да взима, а и с всяка измината минута ставахме все по червени от силното слънце.Та решихме да приключим с риболова.Но като цяло,излета си беше супер.
Това беше от мен.Другият път пак.
Искам да споделя с вас, преминалият риболовен излет. Вчера пристигнахме на яз.Кърджали. Тъкмо щяхме да пускаме лодката, но времето много рязко се развали. Зачерня, затрещя, абе хич не беше за влизане. Та решихме с колегата да ударим по едно

Ето го колегата с една въдица, който всеки момент чака удар
Ето ме и мене с две въдици
Периодично сменяхме различни воблери и разцветки, докато накрая заложихме на старите бойци, Салмо и Рапала. Подходът беше правилен и резултата не закъсня. Почнаха да излизат от тоя калибър
И от тоя също
А тоя дърт клен не издържа, на перфектната игра на Рапала, и се узова след кратка борба в лодката за фото сесия .
Но с напредването на деня и жегата почнаха да излизат по-малки бели риби, които след внимателно откачане бяха пускани.
А тука един смок с бързи чупки в кръста, пътуваше към другият бряг . Да го питаш на кому к-ра търси в средата на язовира

Към обед тотално спря да взима, а и с всяка измината минута ставахме все по червени от силното слънце.Та решихме да приключим с риболова.Но като цяло,излета си беше супер.
Това беше от мен.Другият път пак.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Яз.Кърджали-тролинг
Браво 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- и господ не е толокова добър
Хубав тролинг 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Живко Василев
- разбира нещата
Хубави рибки и много добър репортаж. Желая следващия път още по-голяма слука и пак да пишеш

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- ще става разбирач
Прекрасен язовир, много красива природа и страхотни риби
! Поздравления, колеги, за хубавия репортаж и риболов
!

Никога не пия карал!

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А, така де
Ако бехме закарали въдиците и на Дедо Поп на 30-ти,сега щеха да излизат и по-големите
Евала

Ако бехме закарали въдиците и на Дедо Поп на 30-ти,сега щеха да излизат и по-големите

Евала

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- новобранец
- Обратна връзка:
страхотен риболов Дончо 

- turing
- вече хвърля и на тежко
много красив язовир и страхотен излет 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Дончо, пълниш ни душите! Все така!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- сериозен играч
много ти благодаря колега за споделянето
На 26-28 мисля да пробвам тролинга на този непознат за мен водоем и много ми беше полезен за да знам какво да очаквам.
Благодаря ти!
На 26-28 мисля да пробвам тролинга на този непознат за мен водоем и много ми беше полезен за да знам какво да очаквам.
Благодаря ти!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
тука един смок с бързи чупки в кръста, пътуваше към другият бряг . Да го питаш на кому к-ра търси в средата на язовира
търси тава,което му е отнето ...
търси тава,което му е отнето ...
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря