Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
gi_bones
новобранец
новобранец

Re: Риболова около Русе

Мнение от gi_bones »

2 дена бях на ряхово без резултат.Никои нищо не хващаше. Само попчета.Единствено кльонкачите вадеха тук там някое малко сомле.Йалка работа е за сега дунава :(
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Така, значи на Текето не е добре Уловът ни беше около 7-8 кг. таранки и 1 шаранче около 500-700 гр., което плува на свобода. Ловихме само на консервирана царевица и бял червей. Направи ми впечатление, че рибата още си хвърля хайвера (поне таранки видях много). Те това е. До нас имаше група, които хранеха с радио лодка само таранки и те. Плъзна слух за извадени 3 амура единия 7, 3 и 5 кг., но лично аз не вярвам защото не съм ги видял с очите си. Пускам 3 снимки (за качеството съжалявам).
Айде и наслука! Очаквам още включвания от колегите/колежките :)

Защо не мога да качвам снимки дори в галерията си? Ето какво ми дава:

Warning: move_uploaded_file(/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/image-inc.php on line 34

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/home/www/tmp/phpSHhWOo' to '/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg' in /home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/image-inc.php on line 34

Unable to move file [/home/www/tmp/phpSHhWOo] [/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg]
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

За да не пълним форума с теми ето го моето откриване.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=24732
И аз бях там и аз хванах :D и аз се накефих.
Много жега бе та затва по сянката и с биричка в ръка повече гледах майсторите на този риболов :D

пп:Венци де си бе нищо не казваш за откриването
Последно промяна от ivo75 на Пон Юни 08, 2009 8:58 pm, променено общо 1 път.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

ТА за откриването на Бели лом бях от петък до неделя мног перки и костури и то доста прилични най големия 30 см Една бяла риба 1,5кг и много бири :) Снимки малко по късно .
П.п Днес бях на Текето 3 кг едра таранка .Лових с фидер на бял .Охраната каза ,че едни колеиги извадили 2 амура по 3кг и 4кг .
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

kutinchev написа:Така, значи на Текето не е добре Уловът ни беше около 7-8 кг. таранки и 1 шаранче около 500-700 гр., което плува на свобода. Ловихме само на консервирана царевица и бял червей. Направи ми впечатление, че рибата още си хвърля хайвера (поне таранки видях много). Те това е. До нас имаше група, които хранеха с радио лодка само таранки и те. Плъзна слух за извадени 3 амура единия 7, 3 и 5 кг., но лично аз не вярвам защото не съм ги видял с очите си. Пускам 3 снимки (за качеството съжалявам).
Айде и наслука! Очаквам още включвания от колегите/колежките :)

Защо не мога да качвам снимки дори в галерията си? Ето какво ми дава:

Warning: move_uploaded_file(/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/image-inc.php on line 34

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/home/www/tmp/phpSHhWOo' to '/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg' in /home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/image-inc.php on line 34

Unable to move file [/home/www/tmp/phpSHhWOo] [/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/4078/1.jpg]
така и така току що се прибираме от Текето от миналия четвъртък сме там и ние бяхме прословутата група с радиооправляемите лодки (жълта и червена) дето бихме рибата ..... като я подкарахме от събота до днеска до 10 часа (щото пуснаха коридорите и нямаше как да продължим риболова заради състезанието) за 4 дена имаме 24 риби от които под 3кг нямаше, за съжеление само 2 шарана неска...
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Прати една снимка да видим де :)
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

В ей това ще повярвам само след снимки на всички риби или на куп.

ribarq92
риболовец

24 риби от които под 3кг нямаше
...
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

абе как да ги имам всички риби на куп мога да кача снимки на най големите риби иначе как една риба от събота ще седи в жива до втроник и то амур .....
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

kutinchev написа:В ей това ще повярвам само след снимки на всички риби или на куп.
[/quote]

И аз съм на това мнение :wink:
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Айде да не спамим че Чируса ша трий пак.Дай някоя снимка и намали бройката щот ша избия децата както се казва :D

А като си шаранджия ще ти е и големичак живарника
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

И аз бях на Текето ,такива риби несъм хващал, но си начесах крастата с новата 7-ца ,бебета шарани и амури калвяха като часовници голям кеф, дано успеят да пораснат че след някоя друга година кефа да е по голям.А уж с радио лодки било забранено таз година
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

ivo75 написа:Айде да не спамим че Чируса ша трий пак.Дай някоя снимка и намали бройката щот ша избия децата както се казва :D

А като си шаранджия ще ти е и големичак живарника
живарника е голям но един амур неможе да даржи повече от 24 часа в живарник малко по късничко ще кача снимки на някой риби
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

..................
Последно промяна от ribarq92 на Сря Юни 10, 2009 3:21 pm, променено общо 1 път.
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

E видях вече :) .Само едно питане имам към теб : Какво я правите тази риба ? :wink:
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Браво. Може би само Вие сте изкарали толкова риби там. Давай още снимки :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”