Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Жребчево-откриването
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Жребчево-откриването
Малко късно пускам темата ама мноо работа.Та по същество.Имахме уговорка с колеги от форума да откриваме на Жребчево пускам си отпуск в петъка и към 11:00 бяхме с колегата на язовира,минахме през разливите имаше места,но бяхме решили да ходим на горичката преди църквата и там се установихме имаше повече хора,но и места се намериха.Веднага се почна разтоварване,помпене на лодка и търсене на подходящо място

Така изглеждаше брега като пристигнахме

Почнаха да идват

Мястото е избрано

И се почнаха едни монтажи

Работната маса с консумативите

Докато си мислехме монтажи дойде Шумахер

Почна и той подготовката

Докато се усетим и то се стъмнило,но през това време едни гърмежи и викове фурсажи на лодки.......неам думи

Не можах да се стърпя и сложих прътовете на стойката да чакат

Докато чакаме...

Ето я и първата риба за сезона

Май се оказа и последна по едно време си мислех че съм в Чечня или Авганистан ли не знам фоерверки,сигнални ракети,гърмежи включително и от автоматично оръжие,което май е незаконно.Ужасссссссссссс.Както и да е не се спа от шумотевицата,викаме айде като за тази вечер нормално.Последва сутришно захранване и нови надежди..

Шумахер реши да се поразходи

Лошото беше че шумотевицата продължаваше до нас се инсталираха още една Габровска група с агрегат,стъпала,бас каси и като се почна една музикаааааааааааааа.
От многото музика и гърмежи реши да ловя на това:

Междувременно дойде Боката с един негов приятел(вече агитиран за член на форума),пък аз и Шумахер отидохме на гости

Връщаме се в лагера и кво да видя Боката хванал

Че ги почна и серийно производство

Вечерта дойде и пак се почна

Гърмежите и ракетите почнаха пак

Сред гърмежите се чу и моторна резачка и след 20мин. клада:

Няма да има удар май....

Сутринта

Нестига че гърмяха и се къпаха на шамандурите и боклука си оставиха

С нашия боклук се случи това

Тежки две вечери благодарение на "колеги рибари" то не бе музика не бяха гърмежи и шляпаници във водата.Ако някой от тези хора четат този форум искам да им кажа че са уникално забити т..и и кухи лейки.Та успех на всички колеги рибари през новия сезон!

Така изглеждаше брега като пристигнахме

Почнаха да идват

Мястото е избрано

И се почнаха едни монтажи

Работната маса с консумативите

Докато си мислехме монтажи дойде Шумахер

Почна и той подготовката

Докато се усетим и то се стъмнило,но през това време едни гърмежи и викове фурсажи на лодки.......неам думи

Не можах да се стърпя и сложих прътовете на стойката да чакат

Докато чакаме...

Ето я и първата риба за сезона

Май се оказа и последна по едно време си мислех че съм в Чечня или Авганистан ли не знам фоерверки,сигнални ракети,гърмежи включително и от автоматично оръжие,което май е незаконно.Ужасссссссссссс.Както и да е не се спа от шумотевицата,викаме айде като за тази вечер нормално.Последва сутришно захранване и нови надежди..

Шумахер реши да се поразходи

Лошото беше че шумотевицата продължаваше до нас се инсталираха още една Габровска група с агрегат,стъпала,бас каси и като се почна една музикаааааааааааааа.
От многото музика и гърмежи реши да ловя на това:

Междувременно дойде Боката с един негов приятел(вече агитиран за член на форума),пък аз и Шумахер отидохме на гости

Връщаме се в лагера и кво да видя Боката хванал

Че ги почна и серийно производство

Вечерта дойде и пак се почна

Гърмежите и ракетите почнаха пак

Сред гърмежите се чу и моторна резачка и след 20мин. клада:

Няма да има удар май....

Сутринта

Нестига че гърмяха и се къпаха на шамандурите и боклука си оставиха

С нашия боклук се случи това

Тежки две вечери благодарение на "колеги рибари" то не бе музика не бяха гърмежи и шляпаници във водата.Ако някой от тези хора четат този форум искам да им кажа че са уникално забити т..и и кухи лейки.Та успех на всички колеги рибари през новия сезон!

Където качеството е от значение!
Re: Жребчево-откриването
Една от основните причини да пропусна тазгодишното откриванеТежки две вечери благодарение на "колеги рибари" то не бе музика не бяха гърмежи и шляпаници във водата.

Ако съдя по снимките, компанията ви и масата са били поне на ниво

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не бях ходил на откриване 5 год.пък сега като гледам май близките 10 няма да отида.Може на платено някъде поне няма да е дъндания...

Където качеството е от значение!
- Don4o_62
- учете се от него
То за това, на откриване се ходи без въдици.А като мине еуфорията от откриването,тогава може да се мисли за някакъв риболов.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- dimitar_
- сериозен играч
Гледам , доста познати лица , все пак само заради това че сте се видели си е струвало да изтърпите "данданията" . Ние вече 2 години откриваме на едно малко язовирче , за което се знае , че почти няма риба и си изкарваме добре , хем няма гърмежи , викове , силни музики , но и на другият ден си хващаме по някоя каракуда и смятаме , че сезона ни започва успешно . Иначе като минат седмица , две , тогава вече тръгвам по големите язовири , макар че и тогава ги има същите "гюрюлтии", но българина така си е устроен ... .
Поздрави на всички , дето сте били около масата , няма начин да не сте изкарали хубаво !!!
Поздрави на всички , дето сте били около масата , няма начин да не сте изкарали хубаво !!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бе той добре,че е Бончо да ви хване риба!
Ама друго си е,като си изгледал толкова филми!Между другото...няма по вкусна риба от Жребчевската скумрия!

Ама друго си е,като си изгледал толкова филми!Между другото...няма по вкусна риба от Жребчевската скумрия!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
За "Маслената Платика" има томове литература!Аз визирах по безизвестната и посестрима! 
Страшни сте вие Заралии!Браво пичове!

Страшни сте вие Заралии!Браво пичове!

- MITKO70
- кандидат преподавател
Е, поради тази причина от няколко години не ходя на откриването.Ще видиме от утре какво ще покаже софийското море.Иначе добре сте си прекарали на масата,моабета.rumci написа:Тежки две вечери благодарение на "колеги рибари" то не бе музика не бяха гърмежи и шляпаници във водата.
Една от основните причини да пропусна тазгодишното откриване .
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- и господ не е толокова добър
Купона е бил на ниво. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Аз има едно 10 години не съм ходил на откриване.Обикновенно понеделника след откриването е мой.
Добре сте си изкарали,но все пак се питам кога най-накрая някои хора ще разберат,че язовирите ни не са нито бойно поле,нито дискотека?
Поздравления за железните нерви и търпение,които сте проявили!
Поздравления за железните нерви и търпение,които сте проявили!
- krokibg
- учете се от него
Момчета,онзи ден на Ивайловград си говорихме за тези с автоматите иэпищовите.Трябва да има с горските и ИАРА по няколко полицая и щом се стъмни и започнат гърмежите,отива се в бивака от където се стреля и се прибират всички до един в полицията.Тотален тараш на багажа,конфискуване на оръжието и съд по бързата процедура за стрелците.Някой хора направо са го ударили през къра и се мислят за незнам какви.Още незнам как не са утрепали някой с тези стрелби по цяла нощ,но както е тръгнало,и това ще стане.Много жалко че живеем в държава без закони и всеки си прави каквото си иска

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
Ми Любо, те тея дето стрелят са повечето полицаи, бе майна.
Всичкото написано по-горе го потвърждавам,но най-лошото бе при нас защото стрелящите здуханяци бяха срещу нас и на всеки истрел се завирах под земята
Не съжалявайте момчета за неуспешния риболов,това,че се видяхме и пийнахме по едно си е направо успешен,риболова между другото навсякъде е бил тегав и почти без резултат.Единичните хванати риби се броят на пръсти,важното е,че бяхме там,видяхме,пихме и се наслушахме

Не съжалявайте момчета за неуспешния риболов,това,че се видяхме и пийнахме по едно си е направо успешен,риболова между другото навсякъде е бил тегав и почти без резултат.Единичните хванати риби се броят на пръсти,важното е,че бяхме там,видяхме,пихме и се наслушахме