Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

СНИМКИ ОТ И ПРЕДИ ОТКРИВАНЕТО
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Re: СНИМКИ ОТ И ПРЕДИ ОТКРИВАНЕТО
Кажи поне какво направихте

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.

Глей бе Бай Гого, не сме само ниа и теа са пущиняци!
Супер.Не са важни рибите толкова,колкото самата компания. 

TICA FAN
Все не мога да намеря време да постна някоя и друга снимка от тазгодишното откриване, но ето че и това е факт. Първо аз въобще не мислех да ходя някъде, поради финансови причини, пък и зная, че на откриване риба не се лови, но още в четвъртък вечерта имам пропуснато от адаша - НЗ (аз вече съм спял). Обадих се чак на сутринта в Петък да питам това "наздраве" ли е било, или са имали нещо впредвид. Оказа се че и двете, та не ми трябваше много мислене - проблем беше да намеря още един, да не съм сам. И така в 16:10 бяхме натоварили с един приятел и тръгнахме. Не ми се ще да го казвам, но такова отвратително пътуване не бях виждал скоро! На Шипка ни отбиха през Бузлуджа,

после след Казанлък имаше пак некви ремонти, та си оплюх брадата от псуване

Спирахме да налеем вода и точно тогава ни задмина Бачо Илия

След бърз телефонен разговор, разбрах къде са нашите и ги открих много лесно. Пристигнахме и след подобаващо посрещане от страна на Дяката, Георг, Пешо от НЗ и другите от групата последва разтоварване, разпъване и сядане на масата за по чашка.Успяхме да хванем нещо като залез...:

Идваха ни и разни гости от тук - от там. Те и тоя прочут Сливенски шаранджия има честта да се снима с прословутата ми шапка

Разбира се не липсваше и този момент, макар че на много други колеги не им харесва дънданията, пък и колко децибела мога да вдигна аз с един акордеон без уредби? Дори смея да твърдя, че бяхме прекалено тихи!

Имаше и надиграване, ама кой кого не можахме да решим:

На другия ден се почна с "подготовката" за риболов още сутринта

Суетнята около трапезата не спираше

Някои пък си почиваха в следобените часове

И за да не кажете, че не е имало въдици, те ги и тях

Междувременно пристигнаха и едно приятелско бъдещо семейство, на което ще ставам кръсник наесен - мерак да видят аджеба кво е туй риболов, откриване, Жребчево и прочее. Момчето - Невен владее ударни инструменти и не пропусна възможността да си донесе един от тях! Момичето - Деси се грижеше за масата и мезетата

И така дойде време и за скарата - главен скарист - семоа, а Дяката гасеше въглените като се разпалеха

Шишчета ала Пешо - НЗ

Постепенно се прибрахме около масата за вечерните лакърдии и поредната доза ракия с мезета

Правихме опит да вдигнем Дяката посред нощите, но той устоя на изкушението - остана му само серенадата

Още от масата, щото друго интересно няма

Ся да не забравя да спомена и опитите на бъдещата кумичка да хване залеза над Жребеца - на мен ми харесват много

и малко след това

Както знаете риба не хванахме, но поне опитахме по всички познати и непознати начини

Ходихме и на разузнаване, но уви - риба отчита, но явно я няма тази, дето я търсехме

но поради липса на уловена риба, използвахме живарника за далеч по-приятни неща, от това да съхранява рибни твари

Леко изморени, но с много емоции си тръгнахме от там в Неделя към 16:10 часа
Всички снимки от откриването те тука : http://www.gogolisec.snimka.bg/album.ph ... _id=386665
А това е малко бонус за всички почитатели на историческите паметници в България, а именно връх Шипка! Автори - кумците : http://www.gogolisec.snimka.bg/album.ph ... _id=387971
Ами това е!

после след Казанлък имаше пак некви ремонти, та си оплюх брадата от псуване

Спирахме да налеем вода и точно тогава ни задмина Бачо Илия

След бърз телефонен разговор, разбрах къде са нашите и ги открих много лесно. Пристигнахме и след подобаващо посрещане от страна на Дяката, Георг, Пешо от НЗ и другите от групата последва разтоварване, разпъване и сядане на масата за по чашка.Успяхме да хванем нещо като залез...:

Идваха ни и разни гости от тук - от там. Те и тоя прочут Сливенски шаранджия има честта да се снима с прословутата ми шапка

Разбира се не липсваше и този момент, макар че на много други колеги не им харесва дънданията, пък и колко децибела мога да вдигна аз с един акордеон без уредби? Дори смея да твърдя, че бяхме прекалено тихи!

Имаше и надиграване, ама кой кого не можахме да решим:

На другия ден се почна с "подготовката" за риболов още сутринта

Суетнята около трапезата не спираше

Някои пък си почиваха в следобените часове

И за да не кажете, че не е имало въдици, те ги и тях

Междувременно пристигнаха и едно приятелско бъдещо семейство, на което ще ставам кръсник наесен - мерак да видят аджеба кво е туй риболов, откриване, Жребчево и прочее. Момчето - Невен владее ударни инструменти и не пропусна възможността да си донесе един от тях! Момичето - Деси се грижеше за масата и мезетата

И така дойде време и за скарата - главен скарист - семоа, а Дяката гасеше въглените като се разпалеха

Шишчета ала Пешо - НЗ

Постепенно се прибрахме около масата за вечерните лакърдии и поредната доза ракия с мезета

Правихме опит да вдигнем Дяката посред нощите, но той устоя на изкушението - остана му само серенадата

Още от масата, щото друго интересно няма

Ся да не забравя да спомена и опитите на бъдещата кумичка да хване залеза над Жребеца - на мен ми харесват много

и малко след това

Както знаете риба не хванахме, но поне опитахме по всички познати и непознати начини

Ходихме и на разузнаване, но уви - риба отчита, но явно я няма тази, дето я търсехме

но поради липса на уловена риба, използвахме живарника за далеч по-приятни неща, от това да съхранява рибни твари

Леко изморени, но с много емоции си тръгнахме от там в Неделя към 16:10 часа
Всички снимки от откриването те тука : http://www.gogolisec.snimka.bg/album.ph ... _id=386665
А това е малко бонус за всички почитатели на историческите паметници в България, а именно връх Шипка! Автори - кумците : http://www.gogolisec.snimka.bg/album.ph ... _id=387971
Ами това е!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Гого тази снимка ме плени!Позволявам си да си я сложа на декстопа,за което благодаря!!!gogolisec написа:
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бе супер сте си изкарали !
Благородно Ви завиждам ..
Благородно Ви завиждам ..

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не само завиждам Благородно, ами ме яд на мене ,че и ази трябваша да съм там 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!