Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Бодрово 23.05.09г
Re: Бодрово 23.05.09г
4лв такса няма ограничение на пръчките шарана се плаща по 5лв на кг ако искаш да си вземеш а каракудата е без пари 

- gorkata_petrov
- разбира нещата
колега дай ми малко инфо как се стига до язовирчето че утре ми се ходи а се чудя къде.ако някой ще ходи някъде може да драсне едно ЛС

Незнанието не е извинение.
тръгваш по пътя за Хасково минаваш Бяла река след това е Върбица на края на селото има табела Бодрово-4км като влезеш в Бодрово стигаш до центъра на селото,минаваш покрай общината на дясно после веднага в ляво и пак в дясно и по пътя караш само направо като свършат къщите има един път на ляво караш по него и ще стигнеш до язовира
успех ти пожелавам

успех ти пожелавам

да попитам на язовира дават ли да се нощува? ако може и да споделите как го дебнете шарко -дъно, плувка, стръв и т.н. Мисля да го посетя ако не в неделя то в понеделник със сигурност така, че ако има и някой навит не отказвам компания
Благодаря предварително за инфото и на колегата за указанията относно пътя до там(дано се ориентирам)

Незнанието не е извинение.
Шарана и амура го търси на царевица,повече дава на консервирана,дистанцията от брега е не повече от 10-15 метра и на плувка си дава много по-добре.Припоръчително е да се запасиш с повече плувки и куки защото има много закачки покрай брега а рибата е там.За нощувките има две каравани които се дават под наем,мисля,че цената им е около 3лв на вечер а таксата е 4 лв.Запаси се и с повече парички,че изкушенията там са много,студени бирички и топли скари така,це ако не ти върви рибата няма да скучаешbisqo написа:да попитам на язовира дават ли да се нощува? ако може и да споделите как го дебнете шарко -дъно, плувка, стръв и т.н.

И на дъно излиза но нехвърляй навътре,аз бях с шест метрово боло и кефа е неуписуем.bisqo написа:значи на дъно да не се хабя! Благодаря за инфото.