Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: руская рибалка 2.0
значи за мене си да кажа , имам една руска рибалка до обновление 2.1.1.4 и една с 2.3.2 БЕТА обачи си изтеглих и 2.3.3 БЕТА (да си ги имам всички обновления)versace написа:Аз съм до обновление 2.1.1.4 вие как сте колеги споделяйте да знаем как седят нещтата
-
- вече хвърля и на тежко
Влачи приятелю!!versace написа:Някой може ли да качи обновлението 2.1.1.5

Обновление 2.2.1.4

Обновление 2.2.1.5

Обновление 2.3.0.0 Beta 1

Обновление 2.3.0.0 Beta 2

Обновление 2.3 0.0 Beta 3

Обновление 2.3.0.0 Beta 4

Успехи на турнирите!!

Последно промяна от bai_spas на Пон Юни 08, 2009 5:25 am, променено общо 1 път.

-
- вече хвърля и на тежко
В по-предния си пост добавих и последното (за сега) обновление 2.3.0.0 Beta 4,което пуснаха тази сутрин.В какво точно се състои то незнам,а и честно казано ми писна да се занимавам с технита обновления,които излизат едвали не всеки ден.
Затова,въпреки,че в момента не разполагам с много време се заех с преработката на версия 2.0.54 в изцяло български вариант с възможност всеки да си добавя каквито иска бази или да я допълваме с общи усилия.Мисля,че това което се получава не е лошо.Имам молба!Нека 2-3 ма колеги,който са се занимавали поне малко със създаването на бази да ми се обадят на Л.С.да им дам работния вариант за тестване и евентуално (ако им хареса) за помощ.Така по-бързо ще я направим и ще я пуснем за общо ползване.А след това ще продължим да я допълваме разбира се!
За сега съм направил основната база "Езерото" и три бази с по една локация "Дунав","Марица" и "Тунджа"

Очаквам мнения,коментари и евентуално помощ!
Успехи на всички!!
Затова,въпреки,че в момента не разполагам с много време се заех с преработката на версия 2.0.54 в изцяло български вариант с възможност всеки да си добавя каквито иска бази или да я допълваме с общи усилия.Мисля,че това което се получава не е лошо.Имам молба!Нека 2-3 ма колеги,който са се занимавали поне малко със създаването на бази да ми се обадят на Л.С.да им дам работния вариант за тестване и евентуално (ако им хареса) за помощ.Така по-бързо ще я направим и ще я пуснем за общо ползване.А след това ще продължим да я допълваме разбира се!
За сега съм направил основната база "Езерото" и три бази с по една локация "Дунав","Марица" и "Тунджа"

Успехи на всички!!

-
- новобранец
Неска имам доста свободно време и ше пробвам да направя база и ако успея ши ти са обадя Спасеbai_spas написа:В по-предния си пост добавих и последното (за сега) обновление 2.3.0.0 Beta 4,което пуснаха тази сутрин.В какво точно се състои то незнам,а и честно казано ми писна да се занимавам с технита обновления,които излизат едвали не всеки ден.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Успехи на всички!!

-
- вече хвърля и на тежко
Ок,но моляте,а и на само теб,когато пущате цитат,чистете излишното.Цитирайте само необходимото,защо да не пълним форума с излишни неща!smirnoff91 написа: Неска имам доста свободно време и ше пробвам да направя база и ако успея ши ти са обадя Спасе
Успех!!

-
- ще става разбирач
Евала Спасе !! Продължавай ! Много хубаво става, но за съжаление не мога да помогна.

Аз съм си правил локви - Казвай с какво да помагам
Мога да направя няколко локви...или да допиша нещо. Няма да е лошо обаче да имам твойта разработка и да дописвам в нея
Започва да ми писва цялата им там руска рибалка - обновена не до обновена. Да си направим наша игра и това е.
N.B.Факт аз незнам вече нито с коя версия съм нито с кои обновления... тия последните 4 глупости сега ги виждам за първи път
Цялята им работа е такава!
Добре че е дядо ви спас
да помага
Мога да направя няколко локви...или да допиша нещо. Няма да е лошо обаче да имам твойта разработка и да дописвам в нея
Започва да ми писва цялата им там руска рибалка - обновена не до обновена. Да си направим наша игра и това е.
N.B.Факт аз незнам вече нито с коя версия съм нито с кои обновления... тия последните 4 глупости сега ги виждам за първи път
Цялята им работа е такава!
Добре че е дядо ви спас

".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
колеги,някой да каже нещо за съкровищата? м-у другото последната версия beta 4
доста е променена в отношение на опит и цени.
доста е променена в отношение на опит и цени.
- versace
- вече хвърля и на тежко
Ебаси стоо хиляди обновления да еба мам..ата им, няма ли нова клевалка....
Последно промяна от versace на Вто Юни 09, 2009 10:45 pm, променено общо 1 път.

-
- вече хвърля и на тежко

- versace
- вече хвърля и на тежко
Ебаси вадицата за 1800кила е 25000000.............................................................

E кво му плащашversace написа:Ебаси вадицата за 1800кила е 25 000 000.............................................................

".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
хора някой може ли да ми обясни теориите за тая рибалка 4е сам с най новото обновление 2.3.0.0 бета 4 и не мога да размера как да играя онлине с други хора плс някой да каже как или ако може да ме намери в скайпа ruska.ribalka plssz

Кажи поне едно здравей на хората,като новPr0TeiH4o написа:хора някой може ли да ми обясни теориите за тая рибалка 4е сам с най новото обновление 2.3.0.0 бета 4 и не мога да размера как да играя онлине с други хора плс някой да каже как или ако може да ме намери в скайпа ruska.ribalka plssz![]()
![]()
![]()
![]()

Чаушана са лови на тиливизор,майна.