За р.Искър

Модератор: Кърцата

Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

За р.Искър

Мнение от drayman »

Здравейте колеги!В Събота заминавам на село за 10-тина дни там смятам да по риболовствам на реката.Въпроса ми е каква захранка и стръв да си приготвя,имайте предвид че няма да нощувам на реката тъй като селото ми е на има няма 5 мин.от реката.Искам да знам каква ще е точната захранка,която да задържи рибата и да привлече по голяма за дълго време в участъка,който захранвам.Ще ви бъда и много благодарен ако ми дадете съвети за монтажи на дъно и стръв.Забравих да ви кажа и най-важното селото ми се намира в плевенска област на 5км от дунав.Извинете ме ако има неточности и глупави въпроси.Мерси предварително
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

еми там има всичко зависи каква риба предпочиташ да ловиш?
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

еми проблема е там ,че незнам какво точно искам да ловя.
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

Хвърляй на дъно за мряна на торен.
Мряната в Искъра се развъди като ненормална последните години.
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

fen sum pove4e na ribolova na pluvka,no zaduljitelno 6te probvam na duno.Mersi
dreven
новобранец
новобранец

Мнение от dreven »

Значи по теиз места съм ловил , когато ти си ходил сам под масата , но ще ти дам няколко полезни съвета ,първо трябва да огледаш и да прецениш мястото , след това добре да захраниш,по добре със захранката на СуперСтар (много е добра за този вид водоеми ) ,Препоръчвам ти риболов на дънно,на торент червей на (мрената го обожава),ако искаш можеш да опиташ на плувка макара ,че може да ти изиграе лоша шега ,но първият път е само за обучение ако имаш въпроси свързни със риболова по този водоем ,обърни се към мене винаги ще съм от Полаза ;)
VMarinov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от VMarinov »

понеже темата и без тва е за Искър. Решил съм да ида на река Искъра до село Реброво понеже никога не съм ходил там може ли малко съвети с какво да се въоръжа (захранки, такъми ,ако може и някое място) , по принцип търся дребосък . Благодаря предварително. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”