Коректен продавач

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Коректен продавач

Мнение от Elfi »

За първи път пазарувам по интернет от човек и съм възхитена от отношението и коректността на IDA :smt023 Вече съм горда собственичка на едно малко, леко като перце и удобно БИЖУ :wink: Въдичката е като нова, неиздраскана, корковата дръжка е като от магазина, кат че ли не е пипана от рибарски ръце :wink: ( всички знаем за кво иде реч ) :wink: А на всичкото отгоре и подаръчета към БИЖУТО си имам - две воблерчета и една блесна Mepps, при това бяла - точно такава щях утре да си купувам :D Прочетох някъде по темите за Белмекен, че точно такава трябвало да бъде :wink:
Още утре ще си пробвам придобивките по предназначение , и ако не хвана нищо, ЗАДВЪДИЧното устройство ще бъде виновно :lol: :lol: :lol:

Благодаря, Илийка, ще почерпя по биричка на някоя НС :drinkers:

п.п. към модераторите: дано да съм уцелила раздела за темата си, ако ли не, сори :axe:
ahvoinev

Re: Коректен продавач

Мнение от ahvoinev »

Бачо Илия е пич :D
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

От него по голям няма :smt023
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Я, Еlfi :shock: Още една мацка във форума .....Защо си мислех,че си мъж :shock: .......Може би съм се заблудила, че това на аватара си ти :oops: :oops: :smt026 :smt026 Супер :)
MonsTer_EnerGy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MonsTer_EnerGy »

Айде честит да ти е новия спининг ! Да знаеш , че наистина си уцелила човека и пръчката . А и беше на супер цена . Много успехи с нея и големи риби . :)
Изображение
ivoncho
новобранец
новобранец

Мнение от ivoncho »

честито колежке със здраве да си я ползваш :D
Аватар
Анатоли Стоименов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Анатоли Стоименов »

Искам и аз да изкажа благодарности към IDA (бачо Илия),за коректноста му относно покупката от моя страна и продажбата от негова!Днес си получих от куриера спининга,който си купих от IDA!Въдицата е невероятно запазена-точно такава каквато ми я описа и той....наистина е много коректен и с удоволствие ще си купя още нещо от него ,ако разбира се ми е необходимо.ЕВАЛА :smt023 бачо Илия!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Ооо ,Елфи честита нова спинингарка.Със здраве да си я ползваш и много хищници да ти се закачат на нея. :P
А за бач Илия,нема нужда от коментар.Той си е пич на място. :wink:
TICA FAN
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Amarena написа:Я, Еlfi :shock: Още една мацка във форума .....Защо си мислех,че си мъж :shock: .......Може би съм се заблудила, че това на аватара си ти :oops: :oops: :smt026 :smt026 Супер :)
Мисля,че ме бъзикаш :lol: ,ма аз много търпя,ако не се сещаш попрочети си темичката :wink: И имаш да черпиш за провокацията :wink:
А сега де? :roll:
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Моряка написа:
Amarena написа:Я, Еlfi :shock: Още една мацка във форума .....Защо си мислех,че си мъж :shock: .......Може би съм се заблудила, че това на аватара си ти :oops: :oops: :smt026 :smt026 Супер :)
Мисля,че ме бъзикаш :lol: ,ма аз много търпя,ако не се сещаш попрочети си темичката :wink: И имаш да черпиш за провокацията :wink:
E нищо не разбрах.... :roll:
1.защо ТЕБ да базикам
2.коя темичка да прочета (и защо)
3.каква провокация

П.с. А черпавката да ти е най-малкия проблем ;)
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:D :D :D
Честито Елфи за новата придобивка,да нямаш празно с нея.
Аз пък искам да се оплача от бачо Илия,той не е коректен и колегиален,заради него си тръгнах един ден по-рано от НС-5 защото изкара едни такива питиета :drinkers: на които никой неможа да устои,хеле Я.Така,че този човек ми дължи един ден който загубих заради него!
п.п.Не пийте от бачовата ракия а само купувайте от него :smt023
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

:smt044 :smt044 :smt044
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

d_bozhkov написа:
:smt044 :smt044 :smt044
:roll: :roll: :roll:
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

според мен би било добре освен тема за лоши търговци в сайта да има и една така но за добрите, където всеки да си каже с кой е търгувал и какви са му впечатленията- отговаря лки получената стока на описаното, на добра цена ли я е взел и каквото въобще му дойде на ума свързано със сделката.
Изображение
Незнанието не е извинение.
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Точно това на аватара си е колежката :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”