Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Платики !
Платики !
Ей ме на и мен като всички останали вчера се наслаждавах на искърските платики. След проблема с колата и нервите, които изхабих твърдо бях решен да половя малко риба, за да се оттърва от лоши мисли. Речено сторено 
За какво иде реч. Вчера рано, рано цъфнахме с двама приятели на "шипока" и какво да видим - никакъв шанс за хубаво място. Еййййй тия хора на работа не ходят ли не знам.......
Гледката на ляво :

И сега на дясно :

Успяхме все пак да си намерим местенце и започна приготовлението.
Тук съм снимал манджата на края на първата кофа:

Има Голд Про на ВДЕ, няколко бисквити шоколад, както и бисквита карамел, ааа да и кюспе. Мислех да слагам и глина, но е последния момент се отказах, т.к не се оказа прекалено дълбоко пред мен.
Ето и малко стръв :

Ей го и оборудването в този ден:

Излизаха доста платики, предимно на щеките. Тук е момента да спомена, че ако някой колега е решил да купува щека и се колебае каква, това беше деня, за да направи едно добро сравнение. Защо ли, ами защото около мен имаше 11 щеки и нито една повтаряща се
Всеки би могъл да седне на място не колега и да поклати, даже да хване някоя риба и да прецени как се държат те в реална обстановка. Но това е друг въпрос. Сега за рибиките - кълвяха супер финно, понякога с повдигане, всъщност само големите повдигаха, докато скимерите потапяха смело. Ползвах повод 0,10 и в края на риболова минах на 0.08 мм, плувка 1 гр за платика през цялото време. Кука 18 номер, Камасан Б 611.
Ето го и моя улов :

Имаше няколко такива хубавици :

Те ме и мен като манекен с мойте рибоци:

Улова на колегите около мен беше почти идентичен.
На края на риболова с 90 % от рибите се случи това, което е закономерно - обрано да живят !!! Събиране на багажа и беж обратно
Айде и със здраве. Ако някой има нещо да пита, да пита

За какво иде реч. Вчера рано, рано цъфнахме с двама приятели на "шипока" и какво да видим - никакъв шанс за хубаво място. Еййййй тия хора на работа не ходят ли не знам.......
Гледката на ляво :

И сега на дясно :

Успяхме все пак да си намерим местенце и започна приготовлението.
Тук съм снимал манджата на края на първата кофа:

Има Голд Про на ВДЕ, няколко бисквити шоколад, както и бисквита карамел, ааа да и кюспе. Мислех да слагам и глина, но е последния момент се отказах, т.к не се оказа прекалено дълбоко пред мен.
Ето и малко стръв :

Ей го и оборудването в този ден:

Излизаха доста платики, предимно на щеките. Тук е момента да спомена, че ако някой колега е решил да купува щека и се колебае каква, това беше деня, за да направи едно добро сравнение. Защо ли, ами защото около мен имаше 11 щеки и нито една повтаряща се

Ето го и моя улов :

Имаше няколко такива хубавици :

Те ме и мен като манекен с мойте рибоци:

Улова на колегите около мен беше почти идентичен.
На края на риболова с 90 % от рибите се случи това, което е закономерно - обрано да живят !!! Събиране на багажа и беж обратно

Айде и със здраве. Ако някой има нещо да пита, да пита

-
- фен клуб-скобар
Re: Платики !
Там ,отляво трябва да е компанията но 5 кила и Сарафов и Токсина.Ако са още там де.
Иначе .......страхотен риболов.
-
- сериозен играч
Браво колега

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- ще става разбирач
Супер риболов, братле! Да ловиш платика е изкуство, не по-малко вълнуващо от риболова на шарантулки
! 

Никога не пия карал!

Много добро представяне.Много щеки,много нещо 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- вече хвърля и на тежко
Браво

Благодаря на всички колеги!
Хахахахах
Яка компания бяха, а и останаха след мен да се донасладят на природата по най-добрия начин, хахахахаха
Ако знаех, че се те можеше да се запознаем да еба, ама......
Значи това са били песнопойцитеsaksi написа:Там ,отляво трябва да е компанията но 5 кила и Сарафов и Токсина.Ако са още там де.

-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много красиво заливче и супер платики 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- gotinbg
- научил се да хвърля
Страхотен ден си имал колега,
и благодарско за инфото - повод, кука, плувка.
Повечето от колегите гледат да се похвалят с улова и забравят за най важното. Успех
и благодарско за инфото - повод, кука, плувка.
Повечето от колегите гледат да се похвалят с улова и забравят за най важното. Успех