Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Зверчета
Зверчета
След като в понеделник направих един плах опит за откриване на сезона на топлото със слаб резултат(снимка тук) и нито един сериозен удар на едра риба, въпреки силното присъствие на амур и толостолоп около въдиците ми, днес имах възможност за поправителен изпит на студеното.
Един приятел, който има карта ми се обади и ведна след нощната смяна потеглих за теца. Захраних с ракетата и хвърлих две шарански въдици, след което тръгнах малко да пообиколя със спинарката да пробвам костура. Него никакъв го нямаше и се върнах при въдиците си, като хвърлих още една на косъм на монтаж 360-риг. Самия монтаж в полуготов вид:

Куките са owner C-8. След два часа, около 12 и 30 последва мощен удар на въпросния монтаж. Ето как изглежда монтажа, след изваждането на рибата(извадена като по чудо):

А ето как изглежда и самата риба(не съм я теглил):

Сляд обяд кълването намаля значително(колегата имаше 5-6 късания, заради мидите, и едно две малки шаранчета) и реших да си половя малко уклей за стръв, за хищна риба. Закачих на кукичка 12 номер две червейчета бяло и червено. Рибите бяха близо до брега и се ровеха в пясака, хвърлих така, че стръвта да лежи на дъното. Последва движение на плувката в страни и ето това:

Един приятел, който има карта ми се обади и ведна след нощната смяна потеглих за теца. Захраних с ракетата и хвърлих две шарански въдици, след което тръгнах малко да пообиколя със спинарката да пробвам костура. Него никакъв го нямаше и се върнах при въдиците си, като хвърлих още една на косъм на монтаж 360-риг. Самия монтаж в полуготов вид:

Куките са owner C-8. След два часа, около 12 и 30 последва мощен удар на въпросния монтаж. Ето как изглежда монтажа, след изваждането на рибата(извадена като по чудо):

А ето как изглежда и самата риба(не съм я теглил):

Сляд обяд кълването намаля значително(колегата имаше 5-6 късания, заради мидите, и едно две малки шаранчета) и реших да си половя малко уклей за стръв, за хищна риба. Закачих на кукичка 12 номер две червейчета бяло и червено. Рибите бяха близо до брега и се ровеха в пясака, хвърлих така, че стръвта да лежи на дъното. Последва движение на плувката в страни и ето това:

Re: Зверчета
Браво! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не е прв пат Owner-кука да се исправи така,на мене ми се случи подобно с шаран от 2 кила,можеш ли да замислиш,и никога повече Owner за шаран.
Рибата е страхотна
Рибата е страхотна

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- dedeff
- разбира нещата
За пореден път се убеждавам,че Owner са доста меки,незабавно колега сменяй.
Без жени можем,без риболов не можем!
бива.чувам че и на топлото ловят
СУпер риба
, а за Owner аз отдавна не ги ползвам , много се изправят !!

Туй риболова не е за мен 

-
- ще става разбирач
Много яко поправително
браво колега а тоз войник с каската направо те е утепал 

Никой не може да ти отнеме мечтите
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Уникален амур,без коментар.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво за излета !
А за куките на Owner - изправят се само като ги погледнеш ! Стават само за продаване и подаряване !
Не ми се мисли къв кеф е да извдиш амур с такива размери !
А за куките на Owner - изправят се само като ги погледнеш ! Стават само за продаване и подаряване !
Не ми се мисли къв кеф е да извдиш амур с такива размери !
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
-
- и господ не е толокова добър
Хубаво тропедо 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата