Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ЯЗ.КАМЧИЯ
Модератор: Paublo_Eskobar
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
ЯЗ.КАМЧИЯ
Всяко мнение за моментното състояние на язовира и рибите които са хващани ще ми бъде от полза. В началото на август се очертава едно риболовно сафари натам! Предварително благодаря на отзивчивите!
Който може хваща!
камчия
Здрасти Колега .Няма какво да чакаш щото никой нищо няма да напише.Аз съм питал няколко пъти за яз.Камчия и никакъв успех.Нямам идея защо. Или никой не ходи там или има някаква голяма тайна
Аз специално даже не съм ходил там и ме интересуваше поне как изглежда язовира.чувал съм че гората е почти до водата.Исках да отида за няколко дена но до колкото знам е вододайна зона и не знам дали е разрешено и ако къде? има ли сянка и удобни места за бивак и разбира се риба
ама така и не разбрах.Ако ти поне знаеш нещо сподели !!

- HEMINGUEI
- ще става разбирач
Знам малко де
ама инфото ми не е прясно! Прав си че гората отива до водата, а в голямата си част водоема си е направо недостъпен
и точно затова ме кефи. Труднодостъпен = минимален брой бракониери! Лови се доволно моруташ/ нази борбена рибка ме спечели преди време/, има много едра каракуда/ риби над кило не са рядкост/, бабушка и уклей също. Това на плувка.Ако се прави няколкодневен риболов и се упорства на дъно съм сигурен че Шаро и Сомчо също ще покажат присъствие. За последното само предполагам не съм го тествал! Просто ме интересуваше актуална информация, че пътя от Варна до там не е малко!

Който може хваща!