Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Избор на кола
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Re: Избор на кола
Да като се замисля си прав,принас трябва БТР-иТедо написа:по-скоро бих казал, че не стават за магистралата... за градско биват, особено по малките улички с ямите...snegk написа:.А тези таралясници джиповете не стават за градско,....

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Тедо написа:да... Фрилендъра, както и останалите Ленд и Рейндж Ровъри не блестят с надеждност и лесна подръжка...
Х-трейла е добра машина, но за 18-19 бона е под въпрос дали може да се намери... В нашето мобиле намерих само един бр. за 20 000.
В немското има, но най-евтиният екземпляр беше 8000 евро и на около 200 000км
Значи по принцип няма невъзможни неща, на моя му искаха 19000, но ние свалихме на 17100 така че при 20000 трябва да я свалят поне на 18000-18500.
Успех в пазарлъците

Много ги накъсвам... кордите!
и аэ се чудех до преди 2-3 месеца ква да е трябваше ми нещо което е сравнително високо да побира много багаж тъи като ходя главно эа шарани а там багажа си е доста сериоэен и да не е джип эаради скъпата потдръжка
в краина сметка вэех ауди А6 комби 96г
колата събира много багаж минава почти навсякъде харчи нормално като эа 2000куб 140кс и ми се струва доста эдраво поне эа сега
па че видиме
в краина сметка вэех ауди А6 комби 96г
колата събира много багаж минава почти навсякъде харчи нормално като эа 2000куб 140кс и ми се струва доста эдраво поне эа сега

па че видиме

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, дефинирай "минава почти навсякъде"...slavi253 написа:в краина сметка вэех ауди А6 комби 96г
колата събира много багаж минава почти навсякъде харчи нормално като эа 2000куб 140кс и ми се струва доста эдраво поне эа сега![]()
па че видиме
Преди години щях да взимам такова ауди (тогава имах омега 2.0и) - много се разочаровах... по-тясно от омегата и по-тромаво... и 2 пъти по-скъпо...
Две години по-късно си купих Тойота Лендкрузър 86г... Е, тя "минаваше почти навсякъде"... качвал съм снимки - за 3 години юнашко каране вкл офроуд разходки не се развали нищо по ходовата част!

имам предвид че натоварено с 4-500кг багаж плюс двама човека почти не кляка и спокоино минавам по черни пътища по които със старата ми кола опел астра немах никакъв шанс верно не е като джип но е доста по високо от омега и по эдраво със сигурност
-
- разбира нещата
колега за тая сума дето си споменал,мисля че такава машина ще ти върши добра работа за градски и рибарски условия
http://www.autoscout24.de/AllImages.asp ... 4zhl1uodja#
къса баз,4+4,мноо екстри,разход смесен 8-9литра,сравнително висока.toyota мотор 2литра е нещо наистина добро.според мен,а не само, RAV4 e доста сполучлив автомобил за почти всякакви условия
предният модел до 2000г. също си заслужава и е доста по-евтин около 4-5000евро
http://www.autoscout24.de/AllImages.asp ... 4zhl1uodja#
къса баз,4+4,мноо екстри,разход смесен 8-9литра,сравнително висока.toyota мотор 2литра е нещо наистина добро.според мен,а не само, RAV4 e доста сполучлив автомобил за почти всякакви условия

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
то си е хубаво, ама поне да е 4-врато... това е като смарт 

-
- разбира нещата
има го същото и 4 врати бре,разлика в цената никва
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
само 2-3 бона /разликата/chanio написа:има го същото и 4 врати бре,разлика в цената никва

Последно промяна от Тедо на Пон Ное 24, 2008 6:33 pm, променено общо 1 път.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
в Офроуд-форума се продава един форестър http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... hp?t=45495
-
- разбира нещата
http://i6.ebayimg.com/01/m/000/9e/3f/9f48_24.JPG
разлика в цената няма.къса или дълга база 8-9000евро.модел след 2000г.2 литра мотор.4+4 и т.н.
разлика в цената няма.къса или дълга база 8-9000евро.модел след 2000г.2 литра мотор.4+4 и т.н.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Джип Джип и накрая скочих на Тойота Авенсис 1.8VVT-i 2005 година.трябва да отбележа,че е много добра!
Качествени чепарета Borkata

-
- разбира нещата
Аааааааа,де го Голфчето ,Борка??BorisK написа:Джип Джип и накрая скочих на Тойота Авенсис 1.8VVT-i 2005 година.трябва да отбележа,че е много добра!

Честито и само безавариино каране

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.