Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
-
- разбира нещата
Re: Воблери
Владко, то всичко това добре ама в тоя надлъжен канал за тракалката какво ще стане ако съчмата се движи напред назад
лекинко ще наруши баланса май .
Ето аз що пра'я :
- 3 парчета по 4 мм. 2 отвора със свредло в средното парче с размер 4,5,6 мм. - според зависи и ... една в случая две стоманени съчми от 2 мм. Тракат и то силно

Ето аз що пра'я :
- 3 парчета по 4 мм. 2 отвора със свредло в средното парче с размер 4,5,6 мм. - според зависи и ... една в случая две стоманени съчми от 2 мм. Тракат и то силно

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- фен клуб-скобар
Е това е да, че не трака чак толкова когато се движи настрани. Но беше някакъв алтернативен вариант. И аз едно време мислех за такива дупки и ще ги пробвам по-нататък. Телта как я слагаш например на горния модел?
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Аз тракалка си правя от парче от антена и 2 сачми вътре. Запоена от двете страни.
Сигнала е доста добър.

Сигнала е доста добър.

No Kill

C&R

C&R
-
- разбира нещата
Трудно Владко, след огъването дълбая канал може и с резци за линолеум като след поставянето на телта от изрезките пак тъпча в канал и заливам с лепило.Ако телчето не е съвсем на център нагрявам леко със запалка ушичките дето стърчат от рибката и с клещи центритам още докато е горещо и чакам няколко секунди да истине пластмасата и да задържи телта в желаното положение. Тракалката на Таро също е много добра но за мен е малко трудоемка и ако зверчето и не играе .... мъкааааа .vlado-fidera написа: Телта как я слагаш например на горния модел?
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- фен клуб-скобар
5.5 см. воблер за щуките. Бои-темперни.

А сега..Отново ще ви се наложи да чуете за цифрата 44( не знам, ама просто случайност). Днес, Аз, фидерот сефтосах 6 от моите примамки, а 7-ма хвана 2-ра риба от съществуването си насам. В 4 часа се измъкнах от празнуващите в къщата и отскочих до "моя язовир" с цел вдигане рейтинга на примамките си. Една от тях даде фира, но няма значение. Вечерта към 8 часа както си бях седнал...така, до къде бях стигнал, че се замечтах...та бях си седнал и хвърлям воблерот( от моята серийка Ярко зеленикав с оранжев корем и ленти отстрани) и... опа, опаа... йедро. Разбрах, че си имам работа със страхотна риба. От уважение се изправих на крака и разхлабих още малко аванса. След това я видях като знаех, че съм и първият. Опитах се да я погаля по вратът, но ми се ядоса и ми обърна гръб, на втория път обаче склони и се остави в обятията ми. Боричкахме се малко- ту аз надделявах, ту тя, но като цяло не ме хареса нещо, явно бях прекалено грозен за нея. Разбрах, че няма да потръгне между нас, целунах я за лека нощ и я изпратих да си ходи...Дано на втората ни среща да е в по-добро настроение...
Ааа да 44 см. беше рибката, не си бях взел нищо за снимане, тъй че..

А сега..Отново ще ви се наложи да чуете за цифрата 44( не знам, ама просто случайност). Днес, Аз, фидерот сефтосах 6 от моите примамки, а 7-ма хвана 2-ра риба от съществуването си насам. В 4 часа се измъкнах от празнуващите в къщата и отскочих до "моя язовир" с цел вдигане рейтинга на примамките си. Една от тях даде фира, но няма значение. Вечерта към 8 часа както си бях седнал...така, до къде бях стигнал, че се замечтах...та бях си седнал и хвърлям воблерот( от моята серийка Ярко зеленикав с оранжев корем и ленти отстрани) и... опа, опаа... йедро. Разбрах, че си имам работа със страхотна риба. От уважение се изправих на крака и разхлабих още малко аванса. След това я видях като знаех, че съм и първият. Опитах се да я погаля по вратът, но ми се ядоса и ми обърна гръб, на втория път обаче склони и се остави в обятията ми. Боричкахме се малко- ту аз надделявах, ту тя, но като цяло не ме хареса нещо, явно бях прекалено грозен за нея. Разбрах, че няма да потръгне между нас, целунах я за лека нощ и я изпратих да си ходи...Дано на втората ни среща да е в по-добро настроение...
Ааа да 44 см. беше рибката, не си бях взел нищо за снимане, тъй че..
Последно промяна от vlado-fidera на Съб Юни 13, 2009 10:44 pm, променено общо 1 път.

Поздрави за хубавата рибка.
Май е време да сменяш ника. Тоя фидер не ти подхожда.
Абе ти воблерите не ги ли топиш накрая в лак?

Абе ти воблерите не ги ли топиш накрая в лак?

No Kill

C&R

C&R
-
- фен клуб-скобар
Сниимах воблера преди да съм го топнал в лака.
Ника нека си седи, противоположен на моето призвание ( а какво е то...
)
Споменах ли, че рибата е клен?!?!

Споменах ли, че рибата е клен?!?!

-
- фен клуб-скобар
И така.. училището е към своя край, а дялкането си върви и върви:

Владо защо не ги лакирваш преди снимките, иначе тая разцветка на последния воблер е призната
.
Аз дялкам едно голди но се колебая как да го вапцам, та тая разцветка ми се стори интересна, как ще е за клена

Аз дялкам едно голди но се колебая как да го вапцам, та тая разцветка ми се стори интересна, как ще е за клена

кьоркефали
-
- фен клуб-скобар
Сигурно ще ги лови кленовете, важното е да е добре и като игра и форма.

От игра още не сам го пробвал съхне каноколита в момента, иначе е тракалка и бая труд фърлих за такоз малко бръмбарче та искам цвета да е изпитан. Я някой да земе(малко звучи като заповед
) да препоръча някоя разцветка от тука http://www.goldylures.com/vibromax.php като махнем този със синия и кафевия гръб.
Мисля си за някой от тези

Мисля си за някой от тези

кьоркефали
-
- фен клуб-скобар
За другите незнам, но на жълтия, въпреки, че го имам от половин година да речем, а съм го ползвал 2 пъти, като единия беше тази седмица на р.Лесновска и рибите ги нападаха бая, че даже и се хванаха някои.
П.С.- Явно е някакъв супер воблер, щом толква го мислиш.
П.С.- Явно е някакъв супер воблер, щом толква го мислиш.

не ама не мога да се реша как да го боядисамvlado-fidera написа: П.С.- Явно е някакъв супер воблер, щом толква го мислиш.
кьоркефали
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз съм в процес разработване на лопатките ....набавих материал,с помощ на Марко и отделно дървен,текаче,ще видим,какво ще се получи .
Последно промяна от eminem94 на Пон Юли 06, 2009 1:54 pm, променено общо 1 път.
-
- фен клуб-скобар
ООо колега
Надуших някаква далавера. Може и да отскоча. Видяхме се с takezo съвсем случайно така, и то каза, че може да даде някакъв 4мм. Ти какви имаш?
Мерски за предложението!

Мерски за предложението!