Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Камасан в БГ
Модератор: sapuna
Камасан в БГ
Някой знае ли кой продава Камасан-а в БГ-то?Разровил съм всички е-магазини,ама Цъ,нема 

Re: Камасан в БГ
В Пловдив в магазините се намират.Не може и в Бургас да няма.Иначе и аз съм търсил в онлайн магазините и не мога да ги открия.
TICA FAN
-
- вече хвърля и на тежко
И аз не знам къде ги продават но на изложението в НДК преди около 1 месец си взех.Мисля че щанда беше представителен на Сенсас...Много добри куки са,вече ги тествах.
Магазин Майсторски риболов в София намира се на бул. Тотлебен 34.На спирка Пирогов. Дано съм ти бил полезен.Мисля че можеш да си ги поръчаш при тях .
ВЕЛИЧ
-
- вече хвърля и на тежко
Пиши ми в ЛС.Ако го има вСофетопетко стоянов написа:Някой знае ли кой продава Камасан-а в БГ-то?Разровил съм всички е-магазини,ама Цъ,нема

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Петко в "моя" магазин има всички серии на цена 3.50 за пакет,само кажи какво ти трябва и ще ти купя и пратя по пловдивската група,която ще ходи на Жребеца.Разбрах,че и Локала ще е там,та ще спестиш от куриери. 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Локала май ще е с мен на Цонево, така че мислете други вариантиbutnik написа:Петко в "моя" магазин има всички серии на цена 3.50 за пакет,само кажи какво ти трябва и ще ти купя и пратя по пловдивската група,която ще ходи на Жребеца.Разбрах,че и Локала ще е там,та ще спестиш от куриери.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
-
- сериозен играч
При Слави има Камасани.