Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

КРАЙНО ВРЕМЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
Re: КРАЙНО ВРЕМЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ
еи това съм получил на Имейла си,дано не останем само с Благодарствието и поздравитеgospodari@gospodari.com добави в адреси
До: stoian_sl@abv.bg/stoian_sl@abv.bg
Относно: GOSPODARI NA EFIRA
Дата: Сряда, 2009, Април 22 18:25:52 EEST
Сърдечно благодарим за изпратения сигнал!
Поздрави,
Екипът на „Господари на ефира”

- AMUR4ETO
- научил се да хвърля
Общо членовете във форума са 25463 ...да си направим една среща в софия пред парламента...10 процента от тея хора да доидат пак ще себерем 2000-3000 човека .защото явно на много хора ни писнало и когато те не искат да не чуят ще им се представим лично на хората управляващи ....на мен ми е писнало от браконери от господата проверяващи от иара ,ловно рибарските сдружения,които само гледат да лапат от торта ,но тая торта взе свършва и да вкисва и заради това.вече е време ние да се покажем а не да се крием по форумите и да се оплакваме един друг.хубаво повече хора да се включат в тази тема и да изразят мнение а не само да четат....
на слука.......
на слука.......
-
- вече хвърля и на тежко
здравеите на всички.незнам как е при вас ама на яз.огоста е страшно.мрежи се пускат всеки ден и нощ. има една група от монтана 4 мъже и една жена които не се спират а досега два пъти съм се обаждал и нема реакция.мисля да си пробвам новата пушка на тая сган и безтова са искарали от тая риба достатъчно пари да си покрият разходите по погребенията та да не тежи на роднините им.
-
- новобранец
Включих се и аз

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ами да ви напиша един факт. Един от най-закоравелите бракониери в Пловдив,който в продалжение на десетки години дръгнеше водоемите денонощно си намери майстора. След 3-4 "излета" в Гърция са го хванали преди месец и сега е на "почивка" в гръцки затвор за 15 годинки. Незнам за медиите но контролните органи така работат. И пак ще повторя-докато бракониерството не се талкува като криминално дело, управия няма.
- krokibg
- учете се от него
achocarp написа:Ами да ви напиша един факт. Един от най-закоравелите бракониери в Пловдив,който в продалжение на десетки години дръгнеше водоемите денонощно си намери майстора. След 3-4 "излета" в Гърция са го хванали преди месец и сега е на "почивка" в гръцки затвор за 15 годинки. Незнам за медиите но контролните органи така работат. И пак ще повторя-докато бракониерството не се талкува като криминално дело, управия няма.
Ачо,ми кажи му името на тоя голям бракониер от пловдив дего са го прибрали че не се сещам от тия дето бракониерстваха поголовно навсякъде да е прибиран.Ако са дали на някой 15 и той е от наще миндили,малко са му дали,още 15 да му дадат.Ама,ако нямаш нищо напротив да ми кажеш името му

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
И хоби тв получи едно мейлче от мен.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Любо със сигурност заеш" Ванчо циганчето " знаеш и другие от компанията.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:achocarp написа:Ами да ви напиша един факт. Един от най-закоравелите бракониери в Пловдив,който в продалжение на десетки години дръгнеше водоемите денонощно си намери майстора. След 3-4 "излета" в Гърция са го хванали преди месец и сега е на "почивка" в гръцки затвор за 15 годинки. Незнам за медиите но контролните органи така работат. И пак ще повторя-докато бракониерството не се талкува като криминално дело, управия няма.
Ачо,ми кажи му името на тоя голям бракониер от пловдив дего са го прибрали че не се сещам от тия дето бракониерстваха поголовно навсякъде да е прибиран.Ако са дали на някой 15 и той е от наще миндили,малко са му дали,още 15 да му дадат.Ама,ако нямаш нищо напротив да ми кажеш името му![]()
![]()
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Да не вярваш даже,от хоби тв получих отговор:Zdraveite,
v posochenia e-mail ne e upomenato Ime ili organizacia, koiato se zanimava
s iniciativata. Bihme jelali da utochnite po kakav nachin mojem da sme
polezni /Hobby TV/. Triabva da utochnite chovek ili predstaviteli, koito
da se izkazvat. Estestveno, sme dlajni da potarsim otgovor i ot tezi
organizacii, koito obviniavate v bezdeistvie
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Светльо-toxin34 написа:Да не вярваш даже,от хоби тв получих отговор:Zdraveite,
Ейййй.... Даже и "Журналята" не уважават кирилицата вече... на къде върви тая държава мамка му!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- lina
- ще става разбирач
Тъжно, но факт - вървим надолу
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
Браво келешке

-
- ще става разбирач
"Келешке" не е най-приличното обръщение към дама, синкоnnenno написа:Браво келешке![]()
![]()

Никога не пия карал!

- krokibg
- учете се от него
achocarp написа:Любо със сигурност заеш" Ванчо циганчето " знаеш и другие от компанията.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:achocarp написа:Ами да ви напиша един факт. Един от най-закоравелите бракониери в Пловдив,който в продалжение на десетки години дръгнеше водоемите денонощно си намери майстора. След 3-4 "излета" в Гърция са го хванали преди месец и сега е на "почивка" в гръцки затвор за 15 годинки. Незнам за медиите но контролните органи така работат. И пак ще повторя-докато бракониерството не се талкува като криминално дело, управия няма.
Ачо,ми кажи му името на тоя голям бракониер от пловдив дего са го прибрали че не се сещам от тия дето бракониерстваха поголовно навсякъде да е прибиран.Ако са дали на някой 15 и той е от наще миндили,малко са му дали,още 15 да му дадат.Ама,ако нямаш нищо напротив да ми кажеш името му![]()
![]()
Ачо,верно са го изтрещяли Иван циганина,но в Гърция и не за бракониерстване, ами са го хванали за дрога.Не стига че него са изплющяли,но взел с него за компания и Томито.ето така се действа с такива миндили като Иван циганина,но не и в България

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
и аз съм с вас!ето и писмото,което пратих към линка на бтв:
"Риболовец съм от 22 години и всяка година си плащам билета,но от година на година рибата намалява,и намалява...бракониерството и унищожаването на природата ни станаха много мащабни и за съжаление БЕЗНАКАЗАНИ!!!Законите ни не работят!Институциите ,също!А стотици хиляди риболовци плащат билетите си всяка година,но каде отиват парите ни!?1000 шаранчета в язовир Искър и още някой голям язовир...и това е...!А останалите пари...?За заплати на служителите на ИАРА,горското...?Защо да получават парите ни като не отговориха адекватно на нашите сигнали за нарушения по водоемите?Аз ходя на река Искър в района на Оряховица до Пелово/Искър/.Там местната бракониерска "звезда" е Мартин "Боксьора" с електрическите си уреди и това го знае всеки.За такива хора трябва затвор!!!А вместо това служителите на ИАРА глобяват рибар с билет , който е хвърлил една въдица повече,за да се отчете дейност!БРАВО-ГЕРОИ!СЪЩАТА Е И ПОЛИЦИЯТА НИ!СЪЩИТЕ СА И ПОЛИТИЦИТЕ НИ!"
"Риболовец съм от 22 години и всяка година си плащам билета,но от година на година рибата намалява,и намалява...бракониерството и унищожаването на природата ни станаха много мащабни и за съжаление БЕЗНАКАЗАНИ!!!Законите ни не работят!Институциите ,също!А стотици хиляди риболовци плащат билетите си всяка година,но каде отиват парите ни!?1000 шаранчета в язовир Искър и още някой голям язовир...и това е...!А останалите пари...?За заплати на служителите на ИАРА,горското...?Защо да получават парите ни като не отговориха адекватно на нашите сигнали за нарушения по водоемите?Аз ходя на река Искър в района на Оряховица до Пелово/Искър/.Там местната бракониерска "звезда" е Мартин "Боксьора" с електрическите си уреди и това го знае всеки.За такива хора трябва затвор!!!А вместо това служителите на ИАРА глобяват рибар с билет , който е хвърлил една въдица повече,за да се отчете дейност!БРАВО-ГЕРОИ!СЪЩАТА Е И ПОЛИЦИЯТА НИ!СЪЩИТЕ СА И ПОЛИТИЦИТЕ НИ!"