Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сом....днес !!!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Сом....днес !!!
днес в 8.20 удари сом на бай ви Петьо на майтап...дошъл на гости на вилата да ме види и като ме нямало и нямал работа..Динко му дал една рапалка и лодката ми и нашия тръгнал да влачи....след 15 мин удар....но нашия неповярвал...мислел че е закачил мрежа...едва когато сома тръгнал яко се оказало, че е неподготвен...няма канджа няма кеп няма нищо...нали влязал само за проба...за някоя бяла
...та звъннал на Динко и му донесли всичко на място....след 55 мин борба и сома е в лодката....14.350...сега ги чух на телефона! Късмет че си забравих фотоапарата там и ги помолих да го снимат....представяте ли си...досега не го бяха направили!!!
сома е бил закачен близо до опашката....точно както описвах и аз...а влакното е 0.25 на Динковата пръчка...пълен майтап....
в момента още са там ...които иска може да ги поздрави!

сома е бил закачен близо до опашката....точно както описвах и аз...а влакното е 0.25 на Динковата пръчка...пълен майтап....

в момента още са там ...които иска може да ги поздрави!
Господ може всичко чада мой !

айде тръгна!!! пожелавам ви довечера такъв и на кльонка... че и по-голям може. няма да се ограничаваме ся де!!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...ко е имал хайвер... значи ли чи'е било "сомка" а...а...а ???barutchiata написа:Батка хайвер имал ли е сома???

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Не ме учудва, че се е хванал на воблера на влачене и то не за устата е около опашката. Преди повече от месец и на Въча удариха един (над 20 кила) за опашката и още един има скъсал. Все си мисля, че големия по-скоро пази малките от натрапници, отколкото да атакува за храна. И почти съм сигурен, че Петьо го е хванал някъде на плиткото, така както е хванат и на Въча. Поправете ме ако греша.
И още нещо. Сома още е пълен с хавер. Лично се убедих в това от няколко хванати. Но ако преди 2 седмици торбичките бяха почти пълни, сега са почти стопени. Та си мисля, че до 2 седмици вече ще му олекне и ще бъде мнооого гладен. Ама може и да не съм прав де.

И още нещо. Сома още е пълен с хавер. Лично се убедих в това от няколко хванати. Но ако преди 2 седмици торбичките бяха почти пълни, сега са почти стопени. Та си мисля, че до 2 седмици вече ще му олекне и ще бъде мнооого гладен. Ама може и да не съм прав де.

От Въча по-хубав няма.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
мдаааа....вкарвам пояснение.....знам точното място на хващането....дълбочината е 11м.....бях писал скоро че и трите които хванахме атакуваха с удар....2 от тях бяха хванати странично и така и ги извадихме...нашите бяха малки и нямаха хайвер а когато се чух с Петьо днес тъкмо се бе прибрал и не го бе рязал за да ви кажа какво е положението.
Виждали ли сте "умно село" филма на Доньо Донев....е снимки няма да гледате на тоя сом
!!! Единия снима яко и безотговорно и чак накрая на снимките видял че пише : карт фул...вместо да ми се обади и да му кажа че имам 2 празни карти а пълната случайно съм забравил в апарата те нашите пуснали Петьо да си ходи...после званях на него да го снима....а той завалия...жега му било вече и не му се занимавало да дири фотограф...нямало смисъл за тоя малък сом....как не ме било срам....и май е прав....ама като е от първите за сезона...кво....кеф си ми е !!!

Виждали ли сте "умно село" филма на Доньо Донев....е снимки няма да гледате на тоя сом

Господ може всичко чада мой !
Мисля, че сома си е хвърлил хайвера вече /поне на Ивайловград/.
След като мине горещата вълна, която започна, требе да се почва сериозно вече. Нема за кога да чакаме повече.
От края на месеца зафатаме здраво.
Дееба, само с тия кльонкове позакъсах, ама ще се оправя.
След като мине горещата вълна, която започна, требе да се почва сериозно вече. Нема за кога да чакаме повече.
От края на месеца зафатаме здраво.
Дееба, само с тия кльонкове позакъсах, ама ще се оправя.

Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.