КАК ДА СИ ПОМАГАМЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

КАК ДА СИ ПОМАГАМЕ

Мнение от ded »

Хора и съфорумници дайте да измислим начин да се подпомагаме.Да се измисли вариант с GSM номер на който за първоначална регистрация в сайта да се взимат примерно 5 лева за година.Както други сайтове които ако искаш информация се плаща.Да се направи едно д-во с неформална цел за това нещо.Избират се хора точни да ръководят финансите.При тоя брой участващи в сайта парите ще са добри.И ще могат да се организират дарения състезания подпомагане на нуждаещи се колеги и т.н зарибяване на водоеми.Регистрираните потребители също не вярвам да откажат 5 лева.Това е предложението ми сигурно има и такива други но да поръсаждаваме.Ако има дублаж нека дасе изтрие темата.
Тоз, който падне в бой той не умира.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: КАК ДА СИ ПОМАГАМЕ

Мнение от Бат Мирче-5кила »

крещи в пустиня.... :?
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

То за това сме на туй дередже.
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

А и друго не разбирам даваш 1000 лева примерно зо оборудване а 5 лева са проблем.Вярно аз тук не съм давал пари но на други места да.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Ква е целта на темата :idea: ...няква каса ли,кво ли :roll:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ded написа:То за това сме на туй дередже.
ти кво искаш?100 лв моментално ти пращам на адреЗ?тва ли е?кво да ти помогна?чукни н ЛИЧНИ.....инак-оди крещи у гробищатата-аз ти казах ;)
това отдавна е обсьдено сьс СЬЩИЯ край ;)
Аватар
lina
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lina »

ded написа:Хора и съфорумници дайте да измислим начин да се подпомагаме.Да се измисли вариант с GSM номер на който за първоначална регистрация в сайта да се взимат примерно 5 лева за година.Както други сайтове които ако искаш информация се плаща.Да се направи едно д-во с неформална цел за това нещо.Избират се хора точни да ръководят финансите.При тоя брой участващи в сайта парите ще са добри.И ще могат да се организират дарения състезания подпомагане на нуждаещи се колеги и т.н зарибяване на водоеми.Регистрираните потребители също не вярвам да откажат 5 лева.Това е предложението ми сигурно има и такива други но да поръсаждаваме.Ако има дублаж нека дасе изтрие темата.
Колега, аз смятам, че ако всеки е достатъчно "човечен" няма да има нужда от това, като замисъл идеята ми допада, но като реализация...
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Според мен идеята е добра.Така ще се сабират средства за сайта примерно и ще може да се правят подбрения.
Ачо ♣

Мнение от Ачо ♣ »

Идеята е чудесна!Само трябва да се намерят точните хора,за да се реализира!Но като зная в каква държава живеем-много се съмнява в това!!!!
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

Идеята е да няма прати пари на тази сметка или на онази .Когато се направи ОБЩА СМЕТКА чрез регистрация във форума и се изберат хора отговарящи за тези неща те решават дори и чрез гласуване на кой колко и накрая счетоводство.И тъй като гледам във форума има сериозни хора надали ще се допуснат злоупотреби.Зависи от нас и от хората подържащи сайта как можем да го направим специално с това като се регистрираш и да преведеш 5 лева за 1 година.И тези пари да се използват за полезни неща.Аз мога да разуча как е номера с дружеството с нестопанска цел а други с GSM .Също мога и със щаб където да се обсъждат нещатат.
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

Идеята много важи и ми допада , но трябва да се доотработи ! Инак с този членски внос бихме могли и клуб да направим , па било то и виртуален ! То не че сега несме си клуб , само дето се петлаем като вода с брегове ! Той Бат Мирче е отдавна тука и помни и щом казва е вярно ,че е подемана темата , но що сега да не стане !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

5-кила аз не искам лични пари за мен идеята е за друго да се събират по тоя начин с платена регистрация пари за малки деца за зарибяване за помощ на колеги и както каза другия колега КАСА но със отчетност.При тоя брой участващи във форума ще сме перфектни.Само малко напън от наша страна и ставаме сила.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Ded, ти вярваш ли в dedO Mraz или в dedO Koleda? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
MonsTer_EnerGy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MonsTer_EnerGy »

Аз мисля , че това няма да стане дето го замисляте . Ще ви кажа защо , в този сайт всеки ден се регистрирват нови и нови хора , както във всички други форуми се рагистрирваш безплатно , ако тук се регистрира човек и вие му кажете такса 5 лв. той какво ще си каже : " А , баш ще дам 5лв. за да се регистрирам . " И без това всички съфорумници са пръснати из цяла България как мислите ще се съберат парите и къде ? От всички градове ще се събират съгражданите и ще си пращате парите ли ? Незнам идеята нее чак толкова лоша , но мисля , че няма да се получи .
Но все пак Успех !
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

от мен-100-кьде кажете....толко мога.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”