ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Мнение от Emo-83 »

tuhlaedinichka написа:не намерих точната тема но да попитам пък ако съм сбъркал местото.....секира. интересувам се от Румънски бял червей , добри поръчки очаквам оферти само на лични .
Мога да ти дам телефона на Сунай и директно да си говориш с него.Той е най-силния на Румънски червей.
tuhlaedinichka
новобранец
новобранец

Мнение от tuhlaedinichka »

ок благодаря предварително
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Emo-83 написа: Мога да ти дам телефона на Сунай и директно да си говориш с него.Той е най-силния на Румънски червей.
Колега, ти наистина си пич с голямо "П" :prayer: :smt023
Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

tuhlaedinichka написа:ок благодаря предварително
0888267924 е телефона на Сунай,сега ще ти пусна и телефона на Ивайло Христов 0888350126.Той внася от конкурентите на Сунайския червей пак от Румъния.А аз лично ти предлагам да ти изпратя по 1кг. мостри от нашия....безплатно естественно.След това ги сравни визуално и по цвят.После ги сложи и трите вида в хладилник и ги наблюдавай кой колко време ще издържи.И накрая вземи цените за сравнение.След това ще те помоля да дадеш мнение и коментар......... реален и безпристрастен за всичко,което си видял.Ако си съгласен го съобщи тук.
Insis
новобранец
новобранец

Мнение от Insis »

MITAKA_STZ написа:Емо и в гр.Стара Загора е три пъти по скъп,ако можеш да направиш нещо ние ще сме благодарни. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :D :D :D :D :D
Има ли промяна на цената в Стара Загора?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Здравей Емо,

тази седмица белия беше с ужасно качество!!!
Имаш ли обяснение, защо?

Белия беше мек, лек и много мръсен на цвят.
В шарения, белите бяха същите, червените бяха бледи и грозни, а преобладаващата бройка бяха някакъв ....неопределен цвят.

Купувани са от Сф., сериозен магазин.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Insis
новобранец
новобранец

Мнение от Insis »

Insis написа:
MITAKA_STZ написа:Емо и в гр.Стара Загора е три пъти по скъп,ако можеш да направиш нещо ние ще сме благодарни. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :D :D :D :D :D
Има ли промяна на цената в Стара Загора?
superliubo82
новобранец
новобранец

Мнение от superliubo82 »

Вчера четох цял ден тази тема и останах много доволен от прочетеното.Аз си мислих че в Пазарджик не е възможно да си намериш бял червей за такива пари,но уви отидох до един магазин и ми казаха че белия и пинкито са по 12лв.-кг. БГ червей от К-л.Много съм доволен браво на Емо за всичко :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

chirusa_bg написа:Здравей Емо,

тази седмица белия беше с ужасно качество!!!
Имаш ли обяснение, защо?

Белия беше мек, лек и много мръсен на цвят.
В шарения, белите бяха същите, червените бяха бледи и грозни, а преобладаващата бройка бяха някакъв ....неопределен цвят.

Купувани са от Сф., сериозен магазин.
Това,което ми описваш със сигурност не е наш червей.Не желая да го назова кой е.Да има сериозни магазини,които продават червеи извън Б-я.Ако ми назовеш магазина веднага щях да ти кажа от къде е червея и дали съм го доставял аз.Впрочем мога да ти напиша само първите букви на двете думи от заглавието на магазина М.Р.Във нашия шарен червей вече има жълт,оранжав и червен.....освен това е със супер качество белия.Когато забележите подобно нещо за сравнение отидете при Калоян,Даря или моя работник.....така ще сте ориентирани винаги кага и какво ви продават.Тази тема я отворих тук точно заради лъжите и спекулациите с цените.В момента имам инфо,че нашия червей го продават за Италиански и така му държат висока цената.
За Ст.Загора не зная какво да кажа.Давам червея на моя приятел Ст.Мушников на посочените от мене цени.Не мога да ви помогна,защото продавачите се разбират на колко да го пускат.Моля кажете ми все пак на колко ви го продават в Ст.Загора на грамаж!?Ще ви кажа, защо съм против високата цена на нашия червей.Когато търговците държат висока цената дажат шанс да се внася и червей от вън за сметка на нашия.Няма лошо да има други вносители,но поне качеството да се доближаваше до нашето.Освен това не желая да ви лъжат,че ви продават вносен червей,който всъщност е нашия с отлично качество.
В момента работим усилено за откриването на сезона.Лятна криза няма да има,а червея е перфектен.Не скромнича,защото е истина.Оставям отново моя телефон за поръчки 0889599000 Емо.Който желае нека да се обади.Вашата помощ за мен и за вас е да свързвате търговците с 1-вата ръка.Цени на заявки над 5кг. 7лв. белия и пинките 9лв. шарения.За заявки под 5кг с 1лв. нагоре.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

...След точно 1(един!) месец в хладилника,90% от белия гад е жив :mrgreen: ..Баси катила :shock:
Insis
новобранец
новобранец

Мнение от Insis »

Мушников продава белия червей 14 лв. за килограм.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Insis написа:Мушников продава белия червей 14 лв. за килограм.
С тази цена е в нормата.По принцип там винаги са държели цените горе.

петко стоянов написа:...След точно 1(един!) месец в хладилника,90% от белия гад е жив :mrgreen: ..Баси катила :shock:
Ако хладилника ти държеше от 0 до 2 градуса щяха да са живи 99%.Според мен сега червея ни е много здрав и плътен(потъва).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Откриването на сезона за 2009г. вече е история.Видях много риболовци и по-най малките локви. :shock: Избирателната активност на риболовците беше много голяма,за което ви поздравявам. :wink: За червеите мога да кажа,че толкова много работа не сме имали никога.Продадохме само за 3 дена 4тона :roll: :shock: :wink: :P Явно потреблението на този вид стръв се е повишило многократно.Сигурен съм,че за да се случи всичко това дял имахме и всички ние,които писахме тук.Явно цената е от значение както за вас,така и за нас.Благодаря на всички,които се включиха в тази тема и нормализирахме нещата бързо. :idea: :arrow:
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Успех и за напред :smt023 Чакаме захранката :wink:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

dekata написа:Успех и за напред :smt023 Чакаме захранката :wink:
Тя захранката е готова отдавна.Сега купихме хубава пакетажна машина.Но освен нея настройваме и другите машини за да са нещата ток.Все пак ви предупреждавам,че ще стартираме бавно.Не желаем да се излагаме с много видове,а вътре едно и също(ярма).
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

А дано и русенските продавачи четат тази тема!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”