Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

По струма
По струма
еми отиваме на струма аз и дядо ми рано сутринта в 6-7 часа.Пускаме данните и правим плувките!отначало на дано нещеше аз скубнах 2-3 мрени на леко и спря!след като сланцето огря реката и затопли малко реката мрените излизаха все по често и на данните!но ето че мамареца ни свърши (кълвеше предимно на мамарец и бял червеи) и бяхме принудени да си трагнем!а резултата е 30тина мрени добар улов като за начало 

Последно промяна от agov на Нед Юни 14, 2009 9:15 pm, променено общо 1 път.
кеф цена няма 

- zapalen_92
- разбира нещата
Re: По струма
ДА даааа само такива снимки харесвам
Хубав улов ама............. 

Улова е добър, но ако направиш снимки на рибата до самата река, освободиш маломерните мренки, то излета става перфектен! 

Какво я правите тая риби да беше обрал по големите пак тия малките в реката за другия път.Ся кат натъпчеш фризера и на следващия ти изглед съм сигурен че ще прибереш още риба.Какво им става на хората незнам

simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
съжалявам пак грешка бутах си браузера и ся ми прави проблеми

simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- научил се да хвърля
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво пич....Супер рибки ....
-
- сериозен играч
Браво за улова, но друг път давайте шанс и на малките риби да порастнат, за да имате отново слука.
-
- вече хвърля и на тежко
Bully написа:Браво за улова, но друг път давайте шанс и на малките риби да порастнат, за да имате отново слука.

-
- кандидат преподавател
Добре де отишъл си хванал си ами що не пусна поне маломерните.Ще каже ш аз ми пиша за излета а те се заяждат.Ако всички си прибираме всяка риба скоро няма да има за какво да пишем
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
СЪЖАЛЯВАМ ЩЕ СИ ВЗЕМА ПОУКА ОБЕЩАВАМ ДА ВРАЩАМ ВСИЧКИ РИБИ ДРУГ ПАТ НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ САМ НАПРАВИЛ МНОГО ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ!!!!!

кеф цена няма 

-
- научил се да хвърля
Ето това е важното и това е което ме кефи в този форум. Винаги има начин и умни хора - да се учим един от друг и от грешките си. Браво момко за излета и още повече, ако наистина си вземеш поука.agov написа:СЪЖАЛЯВАМ ЩЕ СИ ВЗЕМА ПОУКА ОБЕЩАВАМ ДА ВРАЩАМ ВСИЧКИ РИБИ ДРУГ ПАТ НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ САМ НАПРАВИЛ МНОГО ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...