Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Ходихме на Цонево. Вчера в 10 часа пристигнахме отдясно на стената до с. Сава. Много вятър, 6-7 рибаря с празни живилници. Брега е кофти - само камъни и не може да се забие ни колче, ни стойка. От там отидохме на Дебелец - ръкава целия е обрасал с водорасли. Няма място и една въдица да хвърлиш. И там ураганен вятър. От там на Елешница - за два часа 10 мизерни червеноперки. Наобядвахме се и се изсипахме на стената на Цонево - на камъните. Пак ураганен вятър и морски вълни. Пихме по една бира и се отказахме. Това е - пълен провал вчера. Времето много ни прецака.NikiStoianov написа:tech-house написа: Утре отивам с брат ми на Цонево за бяла риба и платика за убиване на времето. Като се върнем в събота ще пиша. Ако има за какво да се пише де
здравейте колеги.прибрах се от николаевка казвам ви такъв ужас нее било хрърлят амониева само рак колкото искаш.и таксата е 10 лв на ден не за 24 часа.идва пича сутринта и иска още 10лв.луди хора а и вече почети никой не го посещава но ви казвам ако все още някой като мен доволен от преди НЕ ХОДЕТЕ
-
- вече хвърля и на тежко
То за рака си е вярно,но за амониевата ти лично видя ли ги да хвърлят

А за таксата бях писал още преди месец,че е така.

А за таксата бях писал още преди месец,че е така.

да днес се прибрах от там .бяхме с колегата от предния ден.и ги видяхме .и на всичкото отгоре щателно претърсват за рачила.едни момчета до нас хвърлиха 4 ръчила и минаха и провериха щателно и им ги взеха.казаха ако искат да вадят таксата на ръчило е 10 лв.направо убита работа .ще ми каже ли някой колега къде си струва вече да се ходи за риба около варна.поне малко за кефа.таксите навсякъде вече са убийствени на борсата рибата е по евтина
- Моряка
- кандидат преподавател
Съжалявам,че и аз ще оспамя,с опит да спра ТОВА.Закона казва да се взема до 3 килограма риба или единичен екземпляр с по-големи килограми.Който иска да спазва закона да си взема полагащото му се,който иска да пуска всичко.Практикуващи нощен риболов може да не ми отговарят 

А сега де? 

- MAESTROTO
- ще става разбирач
Днес ходих на устието на р.Камчия.То беше повече пикник и по-малко риболов,но ще споделя.Последно време ходих все на море и затова бях с куфарчето за морски риболов.Захранки също не носех.И със стръвта бях зле-само бял червей.Извадих на плувка няколко дребни мъздруги и едно попче и реших да опитам за хищник на рибка.Нищо не излезе.После двама колеги рибари ми оставиха земни червеи и извадих 2 каракудки на тежко.
Иначе почивката беше пълна.
Иначе почивката беше пълна.
Кефа цена няма!
- svetlio86
- ще става разбирач
Аз си мисля през седмицата да отскоча до Пчелник или до Генерал Колево но това ще се случи само ако ми остане време!!!Ако отида ще дам актуална информация!!!А някой знае ли дали Блъсково е отворен и дали въобще скоро ще го отварят!!!
П.С.На хората които не са месари,а ходят за риба чисто и просто за кефа препоръчвам Измътец или Колево!!
П.С.На хората които не са месари,а ходят за риба чисто и просто за кефа препоръчвам Измътец или Колево!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

колега дай повече инфо за тези две места къде колко и какво излиза там.такса има ли как е.вечер разрешено ли е да се остава благодаря предварително и наслука.
колега дай повече инфо за тези две места къде колко и какво излиза там.такса има ли как е.вечер разрешено ли е да се остава благодаря предварително и наслука.
п п за измътец и колево
п п за измътец и колево
- svetlio86
- ще става разбирач
На Измътец ходиха приятели предната седмица!!!Това е язовир с хорелски комплекс с него!!!Има доста шаран бял амур и каракуда!!!Услаовия не знам какви са но е частен!!!
Генерал Колево е язовир на който съм ходил и съм много очарован от него и съм писал за него в предните страници на тази тема просто потърси и прочети!!!
Генерал Колево е язовир на който съм ходил и съм много очарован от него и съм писал за него в предните страници на тази тема просто потърси и прочети!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Здравейте, колеги! Искам да попитам някой дали има информация за язовир Круша? Какво стана с него? Беше много хубав преди...ще съм ви благодарна за каквато и да е онформация 

за язовир Блъсково знам, че тази година го зарибяваха и е затворен.
по време на забраната ходихме до Измътец и казаха, че с падането й ще го пускат. Споменаха такса 10 лв. и шарана и амура се плащат, но пазача не беше сигурен по колко.
дано да съм помогнал
по време на забраната ходихме до Измътец и казаха, че с падането й ще го пускат. Споменаха такса 10 лв. и шарана и амура се плащат, но пазача не беше сигурен по колко.
дано да съм помогнал
Песимистът е единствения човек, който се радва, когато очакванията му не се сбъднат.
Блъсково е затворен поне за сега!Има вероятност да го пуснат август месец!Таксата е 20 лв!Рибата не се плащаше до сега!Миналата година май го изтралиха и сега са го зарибили отново!Имаше хубави шарани,бял амур,толстолоб!
-
- вече хвърля и на тежко
В събота бях на утайниците на с.Брестак/всъщност всяка седмица съм там/.От седмица на седмица нещата стават все по-зле!Нивото пада постоянно,няма приток на свежа вода и водоемите се изпразват.Това според мен е основната причина рибата да не кълве.Резултатът от съботният ми излет е 2 шаранчета от 0.800 кг.над 20 по около 0.300 кг.и САМО 4 таранки по половинка.Всичко обратно в язовира.Стръв-царевичка от консерва ,торен и бял червей и рибка от водоема.Чудното е ,че дори таранката не кълве,при положение ,че се хващаха прилични количества.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Здравейте, колеги. Бих Ви помолил някой да сподели ако има скорошно мнение и впечатления от рибарника на Барите до Чернево.Има ли нещо там и какви са таксите, в смисъл необходимо ли е да си гост на комплекса за да ловиш там или можеш да си платиш и да влезеш. Дайте и прясно инфо за Венелин - някой ходил ли е тия дни, че се чудя къде да се пробваме тая събота, че миналата на Цонево едно яко дърво - пълно капо само с пет слънчака ама тия не се броят за риба. 

По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.